Vaše zkušenosti s Amilk Bifido

konik_testuje27.4.2020

Podzim se na Modrém koníku nesl ve znamení testování lahodného mléka značky Amilk Bifido. 5 maminek s děťátkem testovalo pokračovací mléčnou kojeneckou výživu Amilk Bifido 2 - vhodná od ukončených 6 do 12 měsíců, a 5 maminek s děťátkem testovalo mléko Amilk Bifido 3 - vhodná pro děti od 1 do 3 let.

Amilk Bifido má pečlivě vytvořené složení tak, aby v optimální míře obsahovalo vitamíny A, C, D, zinek a železo, které přispívají ke správné funkci imunitního systému. Přečtěte si v následujících řádcích fóra recenze maminek, jejich zkušenosti, postřehy a názory z tohoto testu.

Amilk Bifido je prodáváno výhradně v lékárnách Dr.Max a díky tomu můžete při nákupu využít i rad odborného personálu.

Mléko najdete i na e-shopu Dr.Max: https://amilk.drmax.cz/?_ga=2.193808687.3606611...

* Nezapomínejte, že kojení představuje nejvhodnější stravu vyhovující specifickým laktačním potřebám novorozenců a kojenců. Světová zdravotnická organizace doporučuje výlučné kojení jako nejvhodnější způsob výživy novorozenců a malých kojenců do konce 6. měsíce. O přechodu na vhodnou náhradní kojeneckou výživu se poraďte s pediatrem nebo lékárníkem. Pro zdraví miminka je důležité správné porozumění produktu, dodržování doporučeného způsobu přípravy, dávkování a skladování. Více na www.amilk.cz.

Testování - Amilk Bifido 2


Krásný den přeji,

jmenuji se Katka a společně s mým synem Kryštofem jsme byli vybrány lékarnou Dr.Max k testování pokračovacího kojeneckého mléka Amilk Bifido 2 od 6-12m.


Syn byl od narození kojený ale bohužel okolo 8 měsíce věku jsem jej musela odstavit kvůli mému zdravotnímu stavu, který nedovoloval v kojení pokračovat. Vyzkoušeli jsme snad všechna dostupná kojenecká mléka. Bohužel žádné malému nevyhovovalo natolik abych byla spokojená já i syn. Takže zdlouhavé hledání vhodného mléka pokračovalo.

Když přišla možnost testovat mléko Amilk Bifido 2, které jsem doposud neznala, brala jsem to jako "znamení" 🙂


Kurýrem nám byl doručen balíček který obsahoval 4ks krabic jedna o hmotnosti 600g.

Jedna krabice kojenecké výživy obsahuje dva samostatně balené pytlíky sypké směsi o hmotnosti 300g a jednu odměrku na správné dávkování směsi. Samotný obal má krásný vzhled. Na obalu je také jednoduchý popis na přípravu mléka pro určitou věkovou kategorii . Také oceňuji hezky rozepsané složky, které mléko obsahuje.



Po otevření pytlíku mně příjemně překvapila vůně sypké směsi. Bohužel mléka, které jsme zkusily nevoněly ani zdaleka. Spíše naopak bylo poznat, že se jedná o směs plnou "chemie". Barva prášku byla jemně nažloutlá. První příprava mléka byla více než jednoduchá. Podle pokynů na obalu jsem připravila 210ml mřiměřeně teplé vody a 7 odměrek sypké směsi. Směs se na odměrku vůbec nelepí což je velké plus už jen z důvodu, že se zbytečně neplýtvá 🙂. Směs se okamžitě začína ve vodě rozpoštět. Nedělá vůbec žádné hrudky a nezustavají žádné stopy po vypití na lahvi.



Mléko malému připravuji vždy před spaním a následně během noci ještě dvakrát.

První ochutnání bylo překvapivé. Mléko je malinko sladší, takže Kryštof neměl sebemenší problém mléko vypít a takřka okamžitě si na nej zvykl. Dle mého názoru je mléko sytější než konkurenční mléka. Syn se během noci budí zhruba po 3-4hodinách. Což je pro mě velmi dobrá zpráva. U jiných mlék vydržel sotva hodiny 2.


Měla jsem obavy aby neměl Kryštof zažívací potíže. Přece jen změna mléka může bolení bříška a řidší stolici vyvolat. Ale obavy byly zbytečné. Vůbec nebylo poznat, že nějaká změna proběhla. 


V průběhu testování melého postihl u růst zoubků a jídlu v té době moc nedal. Proto jsem byla moc ráda, že mléko vypil vždy celé bez potíží. A já mohla klidně spát, že nebude hladový a bude mít dostatek tekutin.



Svému dítěti bych nedala něco o čem bych nebyla přesvědčená, že je vhodné a pro prcka dobré. Samozřejmně tak jako každá maminka. Proto jsem se snažila hodnotit mléko Amilk Bifido 2 opravdu objektivně. Vše co jsem v článku napsala je tak jak to cítím já a jak produkt vyhovoval mému dítěti. Ale Amilk Bifido 2 rozhodně doporučuji. Jako pokračovací mléko pro prcky od věku 6měsíců je z mé zkušenosti jedno z nejlepších. Dostupné je v lékárnách Dr.Max a když jej koupíte v akci tak vás bude stát pouhých 199,- za 600g balení.


Cena za tak kvalitní mléko je více než přijatelná. Tak pokud hledáte pro svého prcka vhodnou kojeneckou výživu určitě vyzkoušejte Amilk Bifido 2 🙂 neprohloupíte 🙂



Shrnutí: krabice má poutavý obal 

                 obsah krabice - dva samostatné pytlíky se sypkou směsí + odměrka

                 směs má příjemnou vůni

                 směs se nelepí na odměrku a nedělá hrudky

                 mléko je syté


Mockrát děkuji týmu Modrého koníka a lékárny Dr.Max za možnost testovat kojenecké mléko Amilk Bifido 2.


S pozdravem, 

Katka a Kryštof 


#test_amilk

Moje zkušenost s Amilk Bifido

Mám velkou radost, že si Dr.Max vybral na testování pokračovacího mlíčka Amilk Bifido právě nás. Něco málo úvodem 🙂 Můj syn Theo 6 měsíců je od narození plně na UM. Když se narodil tak měl 2740 g a každý mi říkal "takové malé miminko" musíte ho hodně krmit. Nemohla jsem kojit kvůli lékům, které musím brát, jelikož od narození trpím na chronickou nefrititidu (bílkovina+krev v moči).


Tak a teď něco k testování mlíčka 🙂 Obdržela jsem poštou balíček, krabici se čtyřmi Amilk Bifido 2.



Velmi se mi líbí design krabiček. Oceňuji také popis obsahu složek mlíčka. Po rozbalení krabičky jsem našla dva stříbrné sáčky po 300g a praktickou bílou odměrku na dávkování mlíčka.



Vzhůru do testování! Theo vypije kolem 210 ml, někdy méně a někdy trochu více, takže raději míchám celkem na 240 ml. Zkušenost mi ukázala, že je lepší zbytek vylít než běžet přidělat další dávku a riskovat tak řev, za který by se nemusela stydět né jedna bájná siréna 🙂


Takže něco k míchání, nejdříve si odměrkou nadávkuji (první dny jsem míchala půl původního a půl Amilk mléka) a pak zaleji horkou vodou a následně studenou, samozřejmě obě vody převařené. Po namíchání se mlíčko nehrudkovatí a dobře se rozpouští, což je opravdu velké plus, neboť hrudkovatění mi několikrát způsobilo ucpání savičky, následné vyndání z úst syna a pláč.


Ohřáté mléko na 37 stupňů má příjemnou nasládlou chuť a voní příjemně po cereáliích. Jakmile ale mléko zchladne, vůně se změní na lehce po olivovém oleji a i chuť je taková olejová.


Bohužel první týden testování jsme mělí období růstu zoubků a syn vyžadoval mlíčko vlažné až studené, takže mléko ze začátku plival a odmítal. Jsem si jistá, že by to dělal i u původního mléka. Druhý týden již mlíčko pil a třetí týden vypil 🙂 Theo je opravdu jedlík.

Nezpozorovala jsem žádné ublinkávání, bolesti bříška, zvyšenou plynatost nebo změnu konzistence stolice ( pravidelně 2x denně).


Během testování syn přibral 960 g a nyní váží skoro 9 kg (6 měsíců a 3 týdny) a měří 72 cm (při narození 48 cm).


S Amilk Bifido jsem spokojená a ikdyž začátky byli těžké kvůli zoubkům, tak bych jej chtěla doporučit a ještě jednou poděkovat Dr. Max za vloženou důvěru v testování.


Za nás tedy určitě ANO a v mlíčku budeme pokračovat.



Hezký den všem,

Maminka a spokojený Theo


#test_amilk

Recenze Amilk Bifido 2

Když jsem koncem října odpovídala na otázky ohledně testování nového mléka Amilk Bifido, ani ve snu by mě nenapadlo, že se štěstí usměje zrovna na nás 🙂 Syn Tobiášek (8.měsíců) byl už od narození přikrmovaný UM a od šestého týdne je na umělém mléku úplně. Byl to boj, najít mlíčko, které bude chutnat, nebude hrudkovat, nebudou bolesti bříška, pravidelný bobek.... no zkrátka prcek má za sebou slušnou řádku vyhozených poloplných krabic, které prostě nesedly.


Mléko Amilk Bifido byl pro mě zcela nový produkt. Musela jsem trošku gůglit, abych zjistila o co jde. Přišlo mi, že mléko je málo propagované, nemá skoro žádnou reklamu. Snad až po 14 dnech testování jsem teprve postřehla reklamu v televizi (akce v Dr. Max). Myslela jsem si, že nám budou poslány max dvě krabice mléka, proto jsem byla příjemně překvapená, když jsem objevila mléka čtyři. Mléko se mi na první pohled zalíbilo, protože naše dvojka má na obalu krásného medvídka (infantilní já vím ale prostě se mi líbí). Nadšený byl i malý krabicofil.


Po rozbalení mléka jsem byla příjemně překvapená dvěma sáčky. Určitě je to hodně praktické pro děti, které už mléko nepijí tak často. Přibalená malinká plastová odměrka mi ze začátku připadala jako pro panenky ale pak jsem si zvykla. U předchozích UM jsem měla odměrku vždycky olepenou ale u Amilk se mi to nestalo.


Mléko po rozbalení příjemně voní. Je to vlastně první věc, kterou dělám vždy, když otevírám krabici, protože některá mléka "voní" po rybách a umělotině. Dalším ohromným plusem je nehrudkovatění. Náš tatínek je takový kouzelník, že dokáže udělat hrudky v jakémkoliv mléku avšak Amilk mu statečně odolává. Prášek se krásně rozpouští a nedělá na lahvičce ošklivý film. Tobíkovi mléko chutná. Nemá žádné zažívací potíže, bříško nebolí i bobek je stále 2x denně jako předtím. Jsem ráda, že jsme byli do testování vybráni. Sama bych asi ani nepřišla na to, že Dr. Max má svoji značku umělého mléka. Co jsem tak koukala tak bývá docela často v akci. Takže další plus je i cena 😉 a u nás je další balení už na cestě.


Takže za mě a za Tobiáše mléko doporučuji :o)


#test_amilk

Testovali jsme míčko Amilk Bifido


Zrovna jsem přesla kojit, když přišla možnost zůčastnit se testování mlíčka Amilk Bifido. Vzhledem k tomu, že jsme doposud neměli vůbec žádnou zkušenost s umělou výživou, tak jsem byla ráda, že jsem byla právě já vybraná na testování.


Vybrala jsem si variantu 3, což je pro děti 1-3 roky. Naše mladá má nyní rok a 5 měsíců. 

Balíček přišel velmi rychle a byl těžký, tak jsem s napětím otevírala krabici a byla jsem velmi mile překvapená, že se tam ukrývaly 4 velké 600g krabice - nevím, tak nějak jsem očekávala méně. O to víc jsem byla v dobrém překvapená. Verunka - náš tester, jakoby věděla, že je v krabici něco pro ní a vehementně mi musela při rozbalování a následně při focení i asistovat.


Pozitivní mi přišlo, že v krabici jsou dva sáčky a odměrka zvlášť. Takže mám pocit, že se nic nestihne zkazit. Otevíráte menší množství sušeného mlíčka. Vzhledem k tomu, že je to v pytlíku, tak jsem si obsah přesypala do uzavíratelné nádoby.


Dávali jsme 6 odměrek do cca 180ml vody. Mlíčko se ihned krásně rozpustilo. Verunce opravdu zachutnalo - po dobu testování jsem vyzkoušela i 2 mlíčka různé konkurence, abych měla srovnání a musím říct, že jedna jiná značka se vůbec nerozpouštěla a také tak divně páchla...S druhou konkurenční značkou bylo mlíčko zcela srovnatelné. 

Mlíčko jsem dávala každé ráno a občas v poledne a občas večer - to záleželo na dceři, protože si mlíčko velmi oblíbila a občas vyžadovala dodělání mlíčka i po klasickém jídle. Balení nám vydrželo cca týden.


V době testování navíc na mlíčko běžela reklama, že se dá koupit za zvýhodněnou cenu 199Kč v lékárně Dr. Max - což je ve srovnání s konkurencí parádní cena. Takže mlíčko nám chutnalo, ža mě ho můžu jen doporučit a sami budeme i nadále (v akci) mlíčko kupovat.


Děkuji za možnost otestování, protože upřímně, ani by mě při výběru značky nenapadlo po Amilk Bifido sáhnout. A to by byla velká škoda! Dávám mu 1!


#test_amilk

Testujeme Amilk Bifido

Měli jsme to štěstí a byli vybráni k testování UM Amilk Bifido. Radost byla veliká a moc jsme se těšili až nám domů dorazí balíček s mlíčky. 7.11. dorazil a my hned balíček otevřeli a mlíčko si pořádně prohlídli :D jelikož s tímto UM jsme nikdy zkušenost neměli. Ještě musím uvést, že syn přišel na svět sekcí (bohužel,stejně jako první synáček) a i přes veškerou mou snahu (laktační poradkyně, odsávání ve dne v noci, homeopatikách, čajích a jiných pokusech) jsem kojit zkrátka nemohla,mlíčko nebylo.

Takže byl Eliášek od miminka na UM.


Amilk Bifido jsem ale nikdy nezaregistrovala a bylo pro mě moc příjemné zjištění,že ho budu moci otestovat. Takže mlíčko je doma a Eliášek se už dere do krabice,chce ji roztrhat a ochutnat :D . " Ne ne broučku, až večer, před spinkáním ".



Večer otvírám první krabičku. První můj automatický reflex, čichám k prášku 🙂 a musím říct, že voní hrozně krásně, cítím smetanu a lehce vanilku 🙂 rozhodně voní lépe než předchozí UM které Eliášek pil. Samozřejmě po připravení mlíčka ho také hned ochutnávám a i chuťově mě osobně opravdu chutná 😀 . Měla jsem maličko obavy,co na něj řekne Eliášek,jelikož byl zvyklý pít mlíčko s příchutí, jahoda,banán.... ty čisté mu moc nejely a heleme se, vypil ho bleskurychle a moc mu chutnalo 🙂 


Hned ráno, sotva otevřel oči, si ho vyžádal na snídani 🙂 a opět celé bez problémů vypil. Jde opravdu vidět,že mu chutná, vyhovuje, že by mu nějak fyzicky nevyhovovalo, bolelo ho bříško, nebo jiné, to vůbec.


Po pár dnech úspěšného testování musím testování na chvíli přerušit. Eliášek onemocněl. Kašel, horečky, zánět spojivek a středního ucha a taky průjem, takže mléčné výrobky jsme museli na čas vysadit. Je z toho tedy smutný, protože mlíčko si oblíbil a je velmi těžké mu vysvětlit, že mlíčko prostě nedostane. Takže se moc těšíme, až se brouček uzdraví a budeme moct mlíčko dál testovat. 


Tak jedeme s mlíčkem vesele dál 🙂 Eliášek se uzdravil a je šťastný jak blecha,protože večery bez mlíčka pro něj byla šílené. Včera večer už sám letěl pro skleničku a pro mlíčko a pomáhal uvařit :D . Tak jak teda nerad chodí večer do postýlky,tak tentorát tam byl v cuku letu a už čekal až mu podám lahev. jde vidět,že mu Amilk opravdu hodně chutná, jelikož většinou mi z jiných mlíček nechával,skoro nikdy nedopil celé a u Amilk nemá problém stáhnout celou láhev. Usíná spokojeně, problémy žádné 🙂 . Jestli to takhle půjde krásně dál,tak u něj zůstaneme. Musím se přiznat,že ho hrozně ráda očichávám :D :D :D :D Hrozně krásně voní a sama bych si někdy i dala.


MAMI MŮŽU UŽ OTEVŘÍT? :D 


Tak a jsem zde s dalším poznatkem. Mlíčko tak chutná,že nám asi ani nevydrží do konce testování :D :D :D U jiných mlíček se mi teda nestávalo,že by si Eliášek vzpomněl i během dne,že chce mlíčko 🙂 . Navíc jsem si včera uvědomila jednu velmi kladnou vlastnost Amilk. U jiných UM se mi dost často stávalo,že ač jsem s láhví připraveného mlíčka třepala sebevíc, zůstávaly v něm kouky nerozpuštěného prášku a Eliášek si stěžoval,že má ucpanou savičku a mlíčko neteče. U Amilk se mi to zatím nestalo ani jednou, velmi dobře se rozpouští 🙂 . Navíc po Amilk skro vždy ihned usne, dopije,převalí se na bok a dobrou mami. Cože je pro mě novinka,jelikož po jiném UM ještě řádil hodinu,dvě po mlíču.



Tak se pomaličku blížíme ke konci testování, 3 krabice vypity,jedna připravena. Můj celkový dojem je velmi pozitivní. Amilk jsem do testování neznala a docela jsem se bála jaké bude. Asi právě proto,že není tak moc profláknuté jako jiné značky. Názor jsem ale velmi brzy změnila. Neshledala jsem jediný zápor a mlíčko jsem si oblíbila,stejně tak i Eliášek. Takže u něho zůstaneme a až nám dojde zásobička,nakoupíme nové 🙂 . Oblíbil si ho dokonce i starší synáček,který velmi rád po Eliáškovi mlíčko dopíjí, což se u Amilk moc často nestává 😀 . Jsem tedy velmi ráda,že jsem měla tu možnost vyzkoušet a ještě raději prohlašuji, že jsem velmi velmi velmi spokojená 🙂 Doporučuji ne jen já,ale také 2 ze dvou bratrů 🙂 




#test_amilk 

Jak jsme testovali mléko Amilk

Náš Lexík byl vybrán pro testování francouzské značky mléka pro děti - Amilk. Měla jsem velkou radost, kojila jsem do roka, poté kvůli opakujícím se zanětům prsu přestala a hledala vhodnou náhražku.


I když děti po roce, pokud mají pestrou stravu, UM mít nemusí, já jsem ráda, že jej Lexík pije a myslím si, že mu neublíží, doufám v pravý opak. UM jsem vystřídala jen pár a zůstala u mléka, které jsem si dovážela z Rakouska a byli jsme s nim spokojeni. Přesto možnost otestovat něco jiného přišla vhod - zvláště když - to už můžu prozradit, u Amilk zůstaneme.



Obdrželi jsme 4 krabice, které nám vydrželi měsíc, což cca korespondovalo s dobou testování. Mléko velice příjemné voní, je dokonale sypké a rozpouští se jedna báseň (u jiných UM mi i přes veškerou snahu obsah dobře rozmíchat občas Lexík bulel, že se mu ucpala savička). Co se týče chuti, byla pro mne trošku šokem, je výborné, ale pozastavila jsem se nad tím, jak je sladké. Chvíli jsem zvažovala, jestli to pro mě nebude důvod testování ukončit nebo prostě Amilk po testování už nekoupit. 


Nicméně, výhody převážily v takové míře, že, jak jsem zmínila výše, u Amilk zůstáváme. Lexík po něm moc hezky spí a chutná mu, nebolí jej bříško, nemá žádné trávící problémy.


Takže závěrem článku shrnu výhody/ nevýhody a děkuj za možnost testovat a objevit skvělé mléko.


Výhody:

- dokonale sypká konzistence

- rozpustí se během pár vteřin

- skvělá chuť i vůně

- dávám plus i za obal, medvídek se nám moc líbí


Nevýhody:

- možná příliš sladké

#test_amilk

Líla testuje Amilk Bifido 3


Díky koníkové výzvě, do které jsme se s 21 měsíční dcerou zapojily, se nám podařilo získat testovací balíček pokračovacího mléka Amilk Bifido 3. Dcera byla do roka kojena a pak jsme přešli na pokračovací mléka, se kterými neměla v zásadě žádný problém. Nejinak tomu bylo i u tohoto mléka. Testování probíhalo měsíc. Hned po doručení kurýrem mě zajímalo, jak vypadá obal. V obchodě je to rozhodně „tahač očí“. Krabice má na obale základní informace, ze kterých se na první pohled jasně dozvím, o co se jedná a komu je výrobek určen. Nemám přílišná srovnání s konkurenčními mléky, vyzkoušeli jsme doposud asi tak tři značky. Obecně je ale někdy těžké z obalu pochopit, co je jeho obsahem. Zde žádný problém nebyl. Text i obrázek mléka s medvídkem jasně mluví o dětském mléce. Navíc je hezky výrazný, v obchodě by mě určitě zaujal.

Po doručení balíčku kurýrem jsem byla netrpělivá a nedočkavá, jak bude hlavně dcera s tímto mlékem spokojena. Hned jsem jej rozbalila a začala studovat jeho složení. Pro srovnání jsem si vybrala aktuální mléko, které je dceři dobře známe a neměla s ním problémy. Veškeré hodnoty, které jsou uvedeny ve složení, byly velmi podobné. Amilk Bifido 3 obsahoval o nějaké setinky miligramů / gramů více, než naše zavedené mléko. Což mi nepřišlo na škodu. Jediné, co mohlo vadit, byla skupina sacharidů (cukry, laktóza, fruktóza, glukóza). Rozdíly těchto hodnot nebyly ale nijak markantní.

Po otevření krabice jsem našla uvnitř dva pytlíky po 300g s průhlednou plastovou odměrkou. Nemůže tedy dojít k nějakým vzduchovým bublinám a nepřesnému dávkování, protože je hned vše na první pohled vidět. Sušené mléko samotné mne velmi mile překvapilo. Prášek byl voňavý, jemný a krásně sypký (tudíž by ani k zmíněným bublinám dojít nemohlo).

Dcera dříve mívala mléko ráno v poledne a večer. Už nějakou dobu jsme ale dávali pouze v poledne na vyžádání (pokud samotný oběd nestačil) a večer zůstalo beze změny. První den jsem jí ale mléko umíchala automaticky, aby mohla hned vyzkoušet. Přijala ho bez jakýchkoli výhrad. Mléčné výrobky má obecně ráda. Hlavně tvarohy, jogurty, občas si vyžádá i sýr. Kravské mléko ještě nevyzkoušela, ale některé věci jí z něho připravuji, např. ovesné kaše atd. Proto mne nepřekvapilo, že si lahvičku bez rozmyslu vzala a vypila ji s chutí. Měla jsem tedy radost, že přechod na jinou značku jí nevadil.


Příprava Amilk Bifido 3 byla velice snadná. Mléko se nádherně rozpustilo, ani jsem nemusela příliš míchat nebo štěrchat. Také neudělalo moc pěny či bublin, které mohou zvláště u menších dětí způsobovat potíže (navíc si vytvořená pěna velice rychle sedne). A co oceňuji nejvíce, je jeho vůně a s tím jistě spojená i chuť. Po dopití jsem lahvičku hned neumyla a musím podotknout, že u jiných mlék zbytky lehce kysnou a způsobují pak nevalný zápach. U Amilk Bifido 3 za prvé nemělo co zkysnout, protože dcera jej vypila do poslední kapky, ale hlavně i po delší době zůstalo stejně voňavé, po kyselém zápachu ani památky.

Večer mléko připravuje manžel, protože máme ještě čtyřměsíčního syna, kterému se věnuji. A v podstatě měl stejné poznatky jako já při dopoledním míchání. Dcera opět vypila vše do poslední kapky a spala až do rána. Se spánkem už nemá delší dobu problém. Změna mléka mohla být narušením, nicméně naštěstí jsme se s tímto nesetkali. Mohlo by se tedy zdát, že přechod na nové mléko proběhnul velmi hladce.


Dcera si však začala vyžadovat každé poledne ještě přídavek v podobě lahvičky. S tím bych neměla problém, ale cca prvních 14 dní se probudila s plnou plenkou řídké stolice. Nejprve jsem to přisuzovala jídlu, které za den snědla, ale když se to takhle opakovalo každý den a vlastně i každé ráno, kdy nastává její pravidelnost, začala jsem to přisuzovat mléku. Ve třetím týdnu testování se už vše upravilo a pominulo. Nemohu s jistotou říci, zda to opravdu způsobilo Amilk Bifido 3, ale zřejmě to způsobila daná změna složení mléka, na které byla doposud zvyklá.


Zbytek testování už měl bezproblémový průběh. Dcerce mléko chutná a uvažujeme, že jej budeme používat i nadále. Je to mléko, které je vyrobené ve Francii a u nás je možné ho zakoupit především v lékárnách Dr. MAX, kde se aktuálně (ke dni 8.12.2017) pohybuje v cenové relaci  199 Kč, což se jeví jako průměrná cena konkurenčních mlék.


Pokud bych měla shrnout hlavní klady, je to jeho snadná příprava, vůně a chuť, kterou jistě ocení nejedno z dětí. V případě záporů jsme se setkali s nepříjemnou reakcí, nicméně zde je to dost individuální a každé dítě může reagovat jinak. V případě Amilk Bifido 3 se ještě může člověk setkat s tím, že mléko u nás není příliš známé (anonymita). Alespoň já jsem se s ním ještě nesetkala. A může tak lehce budit nedůvěru. Nicméně po vyzkoušení tohoto mléka můžeme s dcerou doporučit! Celkově je cenově dostupné a má co nabídnout. Děkujeme koníkovi za to, že jsme se mohli testování zúčastnit a těším se na případnou další spolupráci.


#test_amilk