Vaše zkušenosti s LOVI

konik_testuje21.5.2018

Miminka testovala dudlíky a lahvičky značky LOVI.

První set dudlíků byl určen pro miminka od 0 do 3 měsíců. Balíček k otestování obsahoval také samosterilizující lahvičku v objemu 150 ml.

Druhý set byl určen pro miminka od 3 do 6 měsíců. Balíček na testování bude obsahovat také samosterilizující lahvičku, a to v objemu 250 ml.

Dudlíky a savičky LOVI nenarušuji sací reflex miminka a proto nemusíte mít obavy z kombinace kojení, krmení z láhve a používání dudlíku.

Dynamický dudlík LOVI byl vytvořen ve spolupráci s neurologopedy s cílem zajistit přirozený a zdravý vývoj zubního patra, zubů a dásní dítěte. Gumička šidítka je vyrobena z nestejnorodých vrstev silikonu. Nenarušuje správný vývoj řeči a skusu dítěte, zaručuje volné dýchání nosem a polykání slin zabraňuje kousání do šidítka. Díky tomu šidítko nenarušuje sací reflex dítěte. Silikonové symetrické a dynamické šidítko LOVI bylo klinicky testováno a stejně jako všechna ostatní šidítka značky LOVI neobsahuje bisphenol A.

Šidítka jsou vyrobena ze silikonu, který je bez chuti a bez zápachu. Také mají delší životnost a lépe se udržují v čistotě. Tvar gumičky dále umožňuje vložení šidítka do úst dítěte libovolným způsobem (nemá určenu vrchní a spodní stranu). Štítek ve tvaru osmičky obsahuje velké ventilační otvory, které eliminují hromadění slin za štítkem, a tím předcházejí podráždění citlivé dětské pokožky. Šidítko je z hygienických důvodů opatřeno plastovým krytem, který oceníte doma i na procházce v přírodě.

Polypropylenová samosterilizující láhev je vybavena savičkou vyrobenou z nestejnorodých vrstev silikonu: silná vrstva silikonu v jeho základně a tenká vrstva v jeho koncovce. Tenká koncovka dynamického dudlíku LOVI se při sání prodlužuje a zkracuje. Mobilizuje svaly ústní dutiny k aktivní práci, tvrdá základna představuje stabilní oporu pro rty a zabraňuje deformaci základny dudlíku. Díky této technologii savička nenarušuje sací reflex dítěte a je bezpečná při kojení. Obsahuje efektivní systém odvzdušňování SUPER vent, který zabraňuje vzniku podtlaku a minimalizuje vznik dětské koliky. Samosterilizující láhev má speciálně konstruované víčko, které umožňuje bezpečně sterilizovat láhev a všechny její části v mikrovlnné troubě za pouhých 90 sekund. Láhev neobsahuje BPA.

A co říkaly na LOVI maminky miminek, které si testování užívali? Dozvíte se v jejich recenzích.

Pokud vás značka zaujala, více informací najdete na: www.shop.malewo.cz, www.facebook.com/slaskouLOVI/

---

Jak se maminkám a dětem líbil nový nevylévací LOVI hrníček v krásném provedení s medvídkem, který jsme taky testovali? Přečtěte si recenze v našich diskuzích tady: https://i.modrykonik.sk/recenze_lovi_hrnicek

Moje testování s Lovi


Když dorazil balíček pro testování od značky Lovi, věděla jsem hned, že budu spokojená.  Značku Lovi znám už od 22 tt kdy jsem byla těhotná a narazila na ní u nás v obchůdku pro kojence. Nejdříve mě zaujal design,  jsem žena a chci aby i dudlík vypadal stylově a samozřejmě zastal funkci pro dobrý růst zoubků.



Na testování jsme dostaly dudlíky na noc, které jsem v obchodě neviděla. A proč na noc?  Protože úchyt svítí,  neustálé vypadávání dudlíku z pusy v noci byl náš problém a já musela vstávat skoro každých 10 minut a koho by to bavilo.  Teď už mám klid a můžu se konečně taky vyspat,  protože si ho dokáže najít sama a to je pro mě další plus. Co na dudlíkách kromě krásných vzorů oceňuji je tvar savičky a velikost okrajů,  kdy při bolesti dásní (od zoubků) si s ním hraje a kraje může „žužlat“ a použít jako kousátko,  pro nás a za nás je to super. 


Dalším výrobkem, který  jsme testovaly byla samosterilizující lahvička,  která by neměla narušovat kojení. Musím říct, že lahvička nikdy nebude jako prs a určitě záleží na miminku a mamince zda riskne při kojení lahvičku nebo zůstane čistě bez lahviček,  aby si kojení nenarušila,  nejde ani tak o lahvičky podle mého názoru,  ale spíše o děti. 


My dáváme čajík už od prvního tydne,  dnes má Elenka 5 měsíců a stále kojím a to dostává čajík každý den a kojení narušené nemáme.  Záleží vážně na miminku zda bude chtit prs nebo ho začne odmítat,  ale abych se dostala k samotnému hodnocení lahvičky. 

Lahvička mě zaujala tím,  že je samosterilizující,  protože do teď jsem o tomhle nevěděla a byla jsem ráda, že zjistím jak to „chodí“,  vlastně nemusíte lahvičku vyvařovat jen jí dáte do mikrovlnné trouby a za chvilku máte hotovo.  Má  skvělou měkkou savičku s podobou „cecíku“ to ocení právě i maminky jako já,  které kojí a opravdu se bojí,  aby miminko nepřestalo odmítat prso a bez obav se mohly aspoň jeden den pobavit a odpočinout si.  Lahvička má neutrální jednoduchý  design,  který neurazí,  je skladná a zároveň má zajímavý tvar.



My jednu lahvičku už od této značky máme a jsme velice spokojení, stejně jako se nám rozrůstá sbírka dudlíků,  na které nedám dopustit a jsem za tuto značku velmi ráda a mohu doporučit dále,  děkujeme ještě jednou za možnost otestovat❤. 



#test_lovi #recenze

Testování značky Lovi

Testování Lovi nás velmi mile překvapilo a potěšilo. Doma mám malého již tříměsíčního raubíře, který je neskutečně temperamentní, nespavý a hlavně věčně hladový. Kojení vyžaduje co 2hodiny ať den či noc a opravdu jsem z toho dost unavená. Proto jsem velice ráda, že mám skvělou mámu a brzy už dvojnásobnou babičku, která si toho malého raubíře vždy ráda vezme a pohlídá i půl dne.



Půldenní hlídání...super, není nic lepšího než neděle a ten pocit, že skoro půl dne prospím! Ale co bude jíst? Zvlášť takový jedlík, co má stále hlad? No přeci pořád to svoje oblíbené maminčino mléčko! V mrazáku stále doplňuji horko těžko zásoby, aby naše odpočinkové neděle mohly pokračovat. Ale jak to mléko do něj dostat, když je zvyklý na kojení a prso miluje? Hledala jsem lahvičku se savičkou, která by se tvarem či měkkosti podobala alespoň trochu bradavce. Což savička Lovi vcelku splňuje, velice se mi na ní líbí, že je krásně měkká, ohebná, pružná, poddajná. Díky tomu jsem se také přihlásila na testování. A hlavně to nejdůležitější! Aby mi lahvička nenarušila či nezkazila kojení, samozřejmě chci kojit dokud mi to tělo dovolí a bude se tvořit mléčko.



Samosterilizující lahvička byla jako sen! Žádné vyvařování v hrnci, hlídání času, horká pára v takových vedrech, uff! Není nic snadnějšího než sterilizace v mikrovlnné troubě za 1,5minuty! Lahvičku jsme si velmi rychle oblíbili a určitě budeme používat nadále. Snadno se drží, a aby byl zachován antikolikový systém jsou tam "výřezy" na prsty, takže každý hned pochopí jak lahvičku správně držet. Máme doma opravdu "prsomila", takže naučit ho na lahvičku bylo dost těžké, lahvičku Lovi ale vzal hned, nevěřila jsem vlastním očím!


První sterilizace byla pro mě trochu záhadou, nikde jsem nenašla žádný návod, tak jsem snad kalíšek s jednoduchým nákresem pochopila správně. Co k lahvičce ještě napsat...asi jen to, že splnila mé očekávání, a děkuji za možnost ji otestovat! Kojím stále, takže žádné narušení či dokonce konec kojení se nekoná!




Zkoušeli jsme v lahvičce poprvé čajík, radost se po ochutnání změnila v pěknou nechuť.



Druhým produktem k testování byly šidítka. Náš malý raubíř, jak jsem psala výše je "prsomil" takže už jen slovo dudlík ho nechává chladným. Vyzkoušeli jsme snad všechny možné druhy a prostě prso je prso. Párkrát ho v puse ochutnal a pak bohužel letěl ven. Je mi hrozně líto, že ani na tyto úžasné se nechytil, přitom jsou krásně měkké, a dudaly by se jedna radost. Mají úžasný design, až mi bylo líto je rozbalovat. Každý dudlík má vlastní kryt což je opravdu top! Poputují tedy k mojí sestře, která je momentálně v očekávání a budu doufat, že její miminko dudlíky ocení.



Samosterilizující lahvičku a šidítka Lovi můžu jen doporučit, jsme spokojeni a v této značce budeme pokračovat. Více o produktech naleznete na jejich webu www.lovicz.cz



Chci poděkovat @konik_testuje za tuto příležitost vyzkoušet produkty Lovi, u lahvičky zůstáváme a brzy přejdeme na 3m+! A již nyní se těším, až nás k nějakému testování opět vyberete!


#test_lovi

#recenze

Test Lovi dudlíků a flajdy

Hurá, vyhrála jsem testování dudlíků a flašky pro mě zatím neznámé značky LOVI. Jakmile jsem viděla fotky a popisky produktů, okamžitě jsem po nich zatoužila a ,,musela" vyhrát 😀 


Mám dva krásné syny Vincenta 21m a Augustinka 4m.

Takže se na testování dudlíků podíleli oba dva, ikdyž.. no možná i více Vinci. Zato flajdu si teda dát odmítl a nosil ji ke mě a volal: ,,báááá" jakože je to pro bráchu. Jooo, kdyby tak tomu rozuměl i při dudlání jeho nunošů... To je mu "bááá" "nebááá" jedno, dudle co má pod rukama.

Protože v testování byly dva dudlíky, chtěla jsem je alespoň vyfotit jak dudlají zároveň, ale důvody proč to nešlo u nás byly rovnou dva...

Zaprvé - kdo máte doma starší dítě, tak se u vás určitě také objevuje onen skřítek, který všechny dudlíky poschovává a nikdy nenajdete zrovna ten co potřebujete! Takže po celou dobu testování tu byly všelijaké dudlíky, ale od Lovi vždy jen jeden, pokaždé teda jiný, ale pouze jen jeden.. opravdová záhada!

Asi takhle to vypadá, když se dudlíci hromadně stěhují na jiné stanoviště.. věřím, že v té hromadě je i onen stestovací vzorek.. 😀 aneb Vinciho ,,více dušiček" 


A zadruhé - Jakmile jsou kluci spolu a Augustinek dudlá, tak se najednou ozve známý zvuk vytahování korku z lahve (Jóóó, kéžby to znamenalo, že mi někdo otvírá sedmičku lahvinky a chce mi kousek ulít😀) a Augi už v ten moment nedudlá... jen kouká, nevěřícně zírá kam se ten dudlík poděl a proč je najednou ta pusa prádná.

Opravdu opravdová záhada!!!! 

Někdy si teda zadudlá alespoň naprázdno, jindy našpulí moldánek a začne hurónský řev... (Kde jste kdo s tím vínem?!!!) Ale někdy, nicméně opravdu jen někdy se tomu začně smát.



Nicméně se ale i podaří, aby si Augís mohl taky té parády v pusince užít v krásném poklidu beze strachu ze ztráty či z násilného vyjmutí. To je pak parádička!


Občas tedy asi přemýšlí co s ním bude dělat. ,,Že bych si na dudlík raději lehl a do pusinky si dal prstíčky?!" ,,To bude ono!"


Ale takový dudlan nezvládá jen být jako polštářek, ale zažívá opravdové zatěžkávací akce.. Nejen takovou zběsilou jízdu na odrážedle, ale dost často lovíme dudlíky z bečky s vodou, sbíráme je ze zahrady někde u jahod, nebo malin, kde je dočasný majitel pohodila pusinu si nacpal něčím lepším...


Takže dudlíkům dávám jedničku s hvězdičkou! 

A jak s flajdou?

Noo, musím říct, že jsem po vybalení čekala podle obrázků trošku lepší vzhled, přišla mi taková ,,levná" ale brzy jsem si zvykla. 

Tady teda testoval jen Augustík a chvíli mu trvalo zvyknout si na tvar savičky. Dost si pouštěl vzduch koutkama i přesto, že flaška má opravdu suprový odvod vzduchu.To jsem musela vyzkoušet i já 😀 Nebylo třeba vůbec flašku vytahovat kvůli nasátí vzduchu, v tomhle palec nahoru.. Ale zkusila bych se zamyslet nad tou hranou a o něco bych to rozšířila více do tvaru prsa, to přeci také nemám prsa do čtverce 😀 

A jak takové testování probíhalo?

První jsem mu ve vedrech chtěla přidat trošku vody no a hm... Fotky mluví asi za vše... ,,ups... to není mlíčko?!"



,,Tohle já pít rozhodně nebudu!!!" ,,Dej to pryč!"


,,Haháááá, máti si myslela, že do mě nacpe vodu! Tak ji má všude kolem 😀"


Druhý pokus jsem myslela, že bude lepší...

,,Nene, ani mlíko pít nebudu, když mám prsíčko na dosah" ,,Dej to pryč!!!"


Ale třetí pokus konečně vyšel!!! 😀 Na krojovaných dětských hodečkách mu nic jiného nezbylo 😀 ,,Jooo to jsi ty babi?" ,,ty žádné lepší prsíčko nemáš, tak dej sem teda tu flašku, mám hlad"

Takže asi tak 😀


Moc děkujeme testování, malý se na flajdu naučil a už ji bere na milost i ode mě. Musím tedy ještě říct, že má samosterilizační aparát. Dá se to do sebe, trocha vody a šup s tím do mikrovlnky.Ale přiznám se, že já na tu sterilizaci mocnejsem a nepotrpím si.. takže jsem to udělala jen na poprvé a tím to taky haslo 😀 😀 😀 Razím názor, že všeho moc škodí a trocha imunity se také hodí. 😀


#test_lovi  #recenze

Jak jsme testovali lahvičku a dudlík Lovi




Na první pohled se nám moc líbil design dudlíků. Dokonce i manžel, který obvykle mé nadšení ohledně dětských věciček nesdílí, se ptal kde jsme vzali ty dudlík, že jsou hrozně hezké.



Davídek je sice kojený, ale v době testování bylo velké vedro a domívám se, že je dobré dávat dětem ve vedru napít čaj nebo vodu. Dělala jsem to tak i se starší dcerou, abych nemusela kojit každou hodinu, což není pohodlné a myslím, že to není dobré ani pro dětské bříško. Savička mě příjemně překvapila- nemá tvar dudlíku, což mi na lahvičkách vadí, ale přecejen jsou na trhu lahvičky, které jsou tvarem dudlíku pro kombinaci kojení a pití z lahve vhodnější, např. lahvička, kterou běžně používáme.



Lahvička je samosterilizační, takže jsem nemusela vytahovat sterilizátor do mikrovlnky, který obvykle používám. Je to užitečná funkce, protože mohu sterilovat jen samotnou lahvičku. Sterilizace je rychle hotová, za minutu a půl. Sterilizace v mém původním sterilizátoru trvá 7 minut a často jsem vymýšlela co do něj ještě dát ať zbytečně nesterilizuji jen jedinou lahvičku. Samotná sterilizace je velice jednoduchá, i když se přiznám, že návod jsem napoprvé docela dlouho studovala, abych vše udělala správně. Ve zkratce ale nalejeme trochu (30 ml) vody do takového většího víčka, naskládáme do něj všechny části, včetně savičky, a přiklopíme tělem lahvičky. Celé to vložíme do mikrovlnky a za 90 vteřin máme hotovo. Pak už stačí chvilku počkat, než lahvička vychladne a můžeme ji zase použít. Praktické jsou i "kleštičky", které zajistí čistou manipulaci se savičkou.



Při sání z lahvičky krásně odcházejí bublinky, takže bych řekla, že "antikolikový" systém je funkční. Rozhodně neměl syn při používání lahivčky Lovi větší bolesti bříška než normálně.




Na testování dudlíků jsem byla docela zvědavá, zejména protože syn měl od narození pouze jednu značku dudlíků. Říklala jsem si, jak bude reagovat, když se jedná o jinou značku s trošku jiným tvarem. Přechod na dudlíky Lovi ale proběhl úplně bez problému. Na první tři pokusy dudlík vystrčil jazykem, ale při dalším pokusu už se "chytnul" a během několika vteřin usnul. Dudlík je z obou stran stejný a nemusím tak řešit, jestli jsem ho nedala "vzhůru nohama".


Praktický je také krásný klip na dudlík, ten používám do kočárku a hlavně do autosedačky. Když jedu s dětmi sama autem, často (při zastavení na semaforech) podávám dudlík a s klipem ho lze dobře najít, ikdyž syn sedí v sedačce za mými zády a já to tak dělám prakticky po slepu. Každý dudlík má také kryt, což oceňuji hlavně při delších procházkách, kdy syn střídavě dudá a dudlík plive, zůstane tak hezky čistý. Jediný nedostatek je, že klip lze použít pouze na dudlíky, které mají kolečko, za které lze zaháknout. Nicméně to chápu, každý výrobce chce, abychom kupovali jeho výrobky a Lovi dudlíky bez kolečka se nevyrábí.



Na druhou stranu co se týče lahvičky, pravděpodobně se vrátíme k té, kterou jsme používali před testováním, kvůli lepšímu tvaru savičky. Lahvičku značky Lovi ale určitě využijeme při vícedenních pobytech mimo domov, kdy se bude hodit její, z mého pohledu velice praktická, samosterilizační funkce.

#test_lovi
#recenze

Testování s Lovi

Děkuji Modrému Koníkovi za možnost testování značky Lovi. Největší radost rozbalování balíčku udělal starší dceři. Pomáhala a hned ukazovala co všechno našla. Radost jsem ji zkazila tím, že to není pro ni, ale pro brášku a sestřičku. Dostali jsme dudlíky a lahvičku na testování.


Překvapili mě mile dudlíky. Předpokládala jsem že bude jeden a ony dva. Na testování jsme dostali Retro design. Musím se přiznat že se mi obrázek na dudlíku tolik nelíbí. Ale jiné řady této značky mají moc krásné obrázky.

Nebudu nalhávat že jsem dudlík od značky Lovi viděla poprvé. Doma už jeden mám ale to byl dárek k objednávce plen. Takže jsem ho nekupovala a jen zjistila že je nová značka dudlíku na světě. Ten dostal syn a na dcerku zůstal jiný dudlík. Jak to tak bývá, dceři se nelíbil první dudlík. Dala jsem ji jinou značku a ta se jí líbila víc. Ale mě přišlo že je kousací část zbytečně velká nebo široká. (vrchní dudlíky jsou značka LOVI)

A víc jsem si chválila dárek než ty kupované. Bylo jasné že nové dudlíky hned vyvařím ať může dcera testovat. Nevadila ji výměna dudlíku a teď má dva. Na začátku testování měla dcera pod 4kg a tvarovaný štítek měla hned pod nosíčkem jak je štítek velký. To je teda jediná věc co se mi nelíbí. Synátor jak kdyby věděl že je dudlík růžový a moc ho nechce.

Je spokojený se svým prvním Lovi. Značka Lovi se stala našim favoritem a určitě podle potřeby dětí koupím nové dudlíky od této značky.  Děti jsou kojené a změny v sání jsem si nevšimla. Vždyť dudlík je takové šidítko za prsíčka, když se dítě potřebuje uklidnit. A na moji dceru to působí, je dudlíková holčička. 

Další věcí z balíčku byla Samosterilizující láhev Lovi 150ml a ta mě překvapila svou velikostí. Je tak maličká oproti ostatním lahvička stejného obsahu, že jsem si prvně myslela že je to poloviční objem.

Oceňuji sterilizování v mikrovlné troubě. Do víčka se nalije 30ml studené převařené vody, do víčka se umístí těsnící disk, šroubovací víčko, dudlík a kleště. Láhev se položí dnem vzhůru na víčko a vloží do mikrovlné trouby. Nastaví čas podle schématu na víčku a sterilizace může začít.

Do lahvičky dávám dětem čaj,když nemám možnost hned nakojit. Lahvička neteče,což je velký plus. Dudlík nutí děti sát,protože jen pomaličku kape. Za celou dobu se mi nestalo,že by děti upřednostnili láhev před prsem. Dobře se drží v ruce.

Určitě pořídím další láhev a doufám že budu tak spokojená jak s touto řadou. Za mě zatím nejlepší značka v lahviček a ve tvaru dudlíku na šidítkách.


#test_lovi #recenze

Z deníku trojnásobné matky - Testujeme LOVI

Abych se doma úplně nezbláznila, chodím si jednou týdně odpočinout do práce. Hezky se oblíknu, učesám a vydám se radostně vstříc sociální interakci s lidmi 18+. No a protože tatínek nemá prsa, nechávám ho doma s miminkem a lahvičkou.


Hned na začátku jsem koupila drahou lahvičku pro kojené děti. Podlehla jsem recenzím a zkušenostem a bála jsem se, abych si nepokazila kojení. Proto jsem byla opravdu velmi ráda za možnost vyzkoušet lahvičku levnější, která slibuje to samé - nepokazí kojení. 

A jak to dopadlo?



Začnu klady 🙂 Lahvička Lovi se opravdu dobře drží. Má sterilizační kelímek, takže se dá krásně vysterilizovat v mikrovlnce sama - bez nutnosti velkého sterilizátoru. To je obrovské plus. Já do ní nandala i dudlíky, takže za mně 2v1 a velké zjednodušení práce - s lahvičkou mám sterilní i dudlíky, které v domě kde se stále chodí z venku bosky, je plný zvířat a dětí dávám sterilizovat opravdu velmi často. Za tohle OBROVSKE plus. 


Jak si lahvička stála v krmení?


Tam už takové nadšení není. Nejzásadnější je podle mně průtok. Ten byl takový, že mléko teklo z lahvičky už při otočení dnem vzhůru. Malá se mi hned zakuckala a mléko jí teklo do pusy samo. To pro zachování kojení není dobře. Potřebuji, aby z lahvičky musela sát a dalo jí to práci - stejně jako při kojení. V tomto směru je lahvička určitě zklamáním. Ráda jí začnu používat na vodu nebo na mléko po dokojení, ale v kombimaci s kojením jí určitě nedoporučuji.


Společně s lahvičkou jsem testovala i sadu dudlíků s klipem na dudlík.


Design dudlíků je pěkný, malá je přijala bez problémů a krásně dudala - a to je co říct, dudlany si pečlivě vybírá 🙂 Klip je praktický, dobře se přichytává na bodýčko a drží. Tyhle dudlíky se určitě stanou součástí naší domácnosti.


Za velkou nevýhodu považuji kroužek u dudlíku u spaní - malá si ho často při spaní vytrhává a pak brečí. To je ale asi záležitost specificky mého dítěte, které spí výhradně na bříšku a potřebuje dudlíky bez kroužku 🙂 Jinak dává Lovi dudlíčku přednost před jinými.

Obecně jsem s výrobky Lovi spokojená, dudlíček i Láhev jsou fajn a mají spoustu             pozitivních vlastností. Jenom láhev opravdu nedoporučuji jinak kojeným dětem.

#test_lovi #recenze

Recenze testování lahvičky a dudlíků značky Lovi

V rámci testování jsem zkusila štěstí a se svou malou milovanou dcerkou jsem se přihlásila. Jaké překvapení, když mi přišla zpráva, že nás vybrali ❤️. Pak už jsem jen očekávala balíček. Přišel pečlivě zabalený. Obsah byl malá lahvička - samosterilizační a dva dudlíky s klipem. Designově moc hezké provedení. Vrhla jsem se rovnou do testování dudlíků a vyvařila je. Naše Vikča nebyla do té doby zvyklá, že by měla mít “uměláka” (pracovní název pro dudlík) v pusince. Samozřejmě jsem vyzkoušela jiné konkurenční značky (Nuk, Avent, Mam) a tak drochu degradovala, že už do dudlíků investovat nebudu. Vikča vzala dudlík okamžitě na milost a stal se jejím parťákem na cesty (v kočárku i autem), při usínání, při nešvarech jako je očkování apod.


Tvarově jsou velmi propracované a výhodou je oboustranné použití, takže není potřeba řešit jak mám dudlík do pusinky přijít. Takže za mě top dudlík 🙂. 



Klip zatím využíváme v autosedačce, abych ho nemusela někde lovit zapadlý a nebo v kočárku. 


Co se týče lahvičky, tak na ni přišla řada ve vedrech. Vikča je plně kojené miminko pro upřesnění. Důkladně jsem prostudovala návod na sterilizaci v mikrovlnce a vrhla se na to. Vikča dostala vodu a krásně se přisála hned napoprvé jako k prsu. Savička je tak akorát do pusinky a antikolikový systém funguje na jedničku.



Lahvička bude tedy parťákem v teplých dnech. Krásně se dá držet v ruce a vzhledově vypadá také dobře. Obsluhu zvládnul i můj dvoleťák Pája a Vikče doplňoval pitný režim. 



Za mě dudlíky a lahvička fungují skvěle a jinou značku už nechci. Máme již dokoupeny dudlíky svítící s ovečkou. Děkujeme za možnost testování, saše spokojená Vikča a maminka Markéta.


#recenze #test_lovi