Jaký model značky kočárků Bebetto vybrat?

Zodpovězené
5. únor 2019

Dobrý den,

mám vybraný kočárek Bebetto Holland 2018 a chtěla bych se zeptat, jestli má chybu sportovního kočárku jako většina trojkombinací?
Kočárek nebudu často skládat, ale občas ano. Podle parametrů mi přišel celkem lehký ze srovnání s jinými kočárky z této těžké skupiny kočárků.
Chtěla bych se zeptat, jestli je dostatečně odpružený? Bydlíme na vesnici a občas se nějaké nerovnosti vyskytnou. Nechtěla bych, aby to ovlivňovalo pohodlí miminka.

Další dotaz na jiné modely. Bebetto Luca a Luca Vero?
Jak tak srovnávám Holland s těmito dvoumi nemohu pořád najít nějaký rozdíl, kromě ceny a barev. Je mezi těmito třemi modely nějaký velký rozdíl?

Děkuji za odpověď.

Ahoj!

Co se týče robustnějších dvou- a trojkombinací, je vždy velká šance, že sportovní kočárek ti vyhovovat nebude. A i když někomu vyhoví, neznamená to, že bude vyhovovat i tobě. Ani u Bebetta to není jinak, i když - jejich sportovní kočárky jsou z těch lepších, protože nejsou tak prostorově malé a zbytečně nestabilní. Kromě vyšší zádové opěrky nabízejí i poměrně kolmý sed a jsou relativně pohodlné. Co však očekávej - ve sportovní verzi bude kočárek trochu "monstrum", opravdu velký a mohutný.

Váha je sice nižší, než u mnoha srovnatelných modelů jiných značek, ale určitě nečekej "lehký" kočárek. Při skládání zaberou modely Bebetto mnoho místa a při vkládání do auta určitě musíš trochu zabrat. Pokud ho však nebudeš nakládat často a kufr máš dostatečně velký, není to zase tak velký problém.

Odpružení je u Bebetta vyřešeno dobře - tvrdost si dokonce můžeš nastavit, a je dostatečné až měkké. Umožní ti i mírné houpání. Do terénu a na nerovnosti je typ podvozku a kol určitě vhodnou volbou. Miminko bude cestovat v pohodlí. 😉

Ohledně konkrétních modelů tam nejsou velké rozdíly. Je to zejména o provedení - stylu, který preferuješ. Holland, i různé textilní provedení modelu Luca jsou výkonnostně, ale i v souvislosti se sportovní částí prakticky stejné - není velmi podstatné, který z nich vybereš.

Bebetto Holland 2016

Bebetto Luca 2018

Pokud bych já osobně měla doporučit Bebetto ke zvážení, asi bych zdůraznila Bresso a Murano kvůli praktičtějšímu typu konstrukce s dvojitým zadním odpružením.

Bebetto Bresso

Bebetto Murano


Přeju to najpohodlnější kočárkování,

Eli z Modrého Koníka.