icon

Je malá korbička a nevejde se do kočárku! Jak to řešit?

anchsunamun
9. čer 2008

Ahoj maminky, nemohla jsem podobné téma najít tak zkusím nové.
Našemu Ondrovi jsou tři měsíce má nejakých 64cm a nevejdeme se do kočárku. Máme X-Landera.
Měli jste nějaká taky takový problém a jak jste ho řešily?? Není na sporťák nebo golfáče ještě moc mladý???

majina
9. čer 2008

můžu jít předělávat album 😀 😀 😀

aguaverde
9. čer 2008

Mě spíš přijdou kostky nevhodný do města 😅 😀 😀 😀 vždycky ale vždycky se mi tam zaboří mezi kostky podpatek 🙄

lucasaerik
9. čer 2008

jak píši i na ty kostky žádná hitpoška 😀 , holky ale mohu vás uklidnit žádný kočárek není 100% každému vyhovuje něco jiného, a nikdo 100% kočár nevymyslel, když vymyslí bude těžce za vodou 😀 😀 😀 😀

aguaverde
9. čer 2008

Starou Libertu a basta 😝 😝 😀 😀 😀 😀 😀

majina
9. čer 2008

agu! vždyť to je to nejhezčí co může být! 😉 Vždycky se těm ženskejm co mají podpatky směju 😀 😀 😀 klepou se jak čivavy 😀 😀 😀

jo a neznáte někdo rozměry korby u gessleinu???

lucasaerik
9. čer 2008

jj libertu, ale neboj tam by jsi taky našla spousty a spousty chyb 😀 😀 😀 😀

aponchie
9. čer 2008

co Peg Perego ?dela jeste houpaci kocarky s polohanim zadicek?ja mam takovej zadara na zahrade zelenej s kvetinkama a je boziii kdyby nebyl roztrzenej na boudicce klidne bych s nim jezdila u druhyho decka pac to je nej kocar co sem mela zatim prostornej..ma pod mimi takovou pevnou plastovou mrizku s odvetravanim polohovani na nejakej sroub otocnej zezadu a celkem dost a kosik!na nakupy a tak ja nevim ,ale u tech quiny a pod.je to fakt jak na sminky jak nekdo psal

aguaverde
9. čer 2008

Že bych ji šla omrknout? 😀 😀 Máme ji vzadu ve stodole chrápe v ní pes 😀 😀

aguaverde
9. čer 2008

Tak já mám vyřešeno....zeberu psovi libertu a je to 😝 😀 😀 😀 😀

sisstin
9. čer 2008

jj..ty jsou fakt na hovno na kostky 😅

lucasaerik
9. čer 2008

peg perego vážně nevím, ale řekla bych hodně podobně jako Inglesina, ta má taky odvětrávání u hluboké korby dole, a polohování zad až do sedu pře takovéhomotýlka u korbičky dole...ale nevím, jinak bych řekla že jsou na tom hodně podobně

lucasaerik
9. čer 2008

tak sakryš že bych taky vyhrabala libertui po manžovi, náhodou já měla u prvního libertu na zahradu 😀 😀 😀

tvarohacek
9. čer 2008

tak já mám teď v inglesině sedmiměsíčního kluka, bez toho abych ho polohovala..a krásně se tam vejde 😉

akorát sem pořídila golfky chicco a jsem z nich zklamaná..

lucasaerik
9. čer 2008

a máš hlubokou nebo magnuma?...

aguaverde
9. čer 2008

😀 😀 😀 😀 jen nevím zda mi ji pes pučí 😕

lucasaerik
9. čer 2008

no právě, aby tě nepokousal, asi sijí hodně oblíbil...asi ví kde hledat kvalitu soudruhů 😀 😀 😀

tvarohacek
9. čer 2008

mám magnum s nafukovacími koly 🙂

aponchie
9. čer 2008

ja mam chicco ct04 a celkem spokojenost jen sem puvodne chtela madlo dokoupit a po par mesicih je kocar po dposteli 😝

aguaverde
9. čer 2008

😕 při nejhorším budu vozit ho a dítě v ruksaku 😀 😀

lucasaerik
9. čer 2008

takže podvozek ergo bike...jj magnum je opravdu veliký... pro dítě...a proč jsi nekoupila zipáče?...

lucasaerik
9. čer 2008

no vidíš taky nápad...a budeš mu tam dávat i bílé peřinky s naškrobenýma kraječkama?... 😀 😀 😀

majina
9. čer 2008

Tý vado! Libertu nebrat! 😀 😀 😀 To je ejště horší než tamten ufo 😖 😀

tvarohacek
9. čer 2008

aponchie: a neseděla ti v nich malá nakřívo? to mě vadí nejvíc a pak také to jak hrkaj, no měla jsem ještě počkat..

aguaverde
9. čer 2008

no samo že jo....přece bych ho nevozila v něčem jiným než v naškrobeným 😀 😀 😀 😀 ale on je fakt taková potvora že on by tam vážně dokázal spát a nechat se vozit 😅 😀

sisstin
9. čer 2008

no ty peřinky..to je děs podle mě..hlavně, když má někdo supiš moderní a kočár a v tom bílý krajky..ale záleží na vkusu 😅

majina
9. čer 2008

jéééééééé!!!!!!!! kraječky 😖 😀 😀 Děláte odporovací pachutě 😀 😀 😀

tvarohacek
9. čer 2008

lucasaerik: protože chicco vyšlo celkem levně, navíc je prostorné, to je zase výhoda..ale asi ty golfky prodám..

majina
9. čer 2008

siss... no to je příšerný 😖

aponchie
9. čer 2008

tvaroh..nesedela ikdyz mela tendenci obcas se tam vyvalit jak tatik pred tv 😀 ale ja si vsimla i v jinych golfkach ,ze decka se naklanela na stranu jakoby ale ona ne ona byla nahnuta dopredu a rvala popruhy pac chtela ven,co me na tom sralo ale totalne nejvic,ze kdyz jsi ji dala do lehu a spala nedostanes se do kosiku 😝

Strana