icon

Kočárek Neonato Puro, líbí se Vám?

anndysek33
6. lis 2015

Zdravím všechny, vybírám kočárek - jde mi z toho hlava kolem kolik modelů a všeho se dá pořídit a do oka mi padla novinka Neonato Puro Urban. Co na něj říkáte? Líbí se Vám?

Kočárek Neonato Puro, líbí se Vám?
Strana
z3
leniczka23
4. led 2016

Zrovna na něj čumim na netu, mě se líbí hrozně, ale neviděla jsem na živo.. a vzhledem k tomu, že pod 4kg děti nerodím u mě bude velikost hrát velkou roli..

silvusekk11
11. led 2016

Ja jsem pro tento kočárek rozhodnuta 🙂 libi se mi celkově, neni vubec maly, je prostorný.. korba je velká a sportak taktez, akorat teda tyhle " moderní" kočárky jsou řešeny tak, aby nevypadaly jako lodě takže pokud si ho máš kde odzkoušet, jdi do nej 🙂

timejka88
17. led 2016

Holky, máte některá kočárek už vyzkoušený? 🙂

zuzizuzana
30. led 2016

U me to byla laska na prvni pohled 😍 Byli jsme ho vyzkouset a ja ho potom hned u Malvika objednala. Je opravdu skvely, lehoucky, skladny, stylovy a ja se ho prostě nemuzu dockat 👍🏼 v pondeli mi prijde 😊

dawnie1982
30. led 2016

Nee nelíbí, za me naprosto šílený, hlavně sportak 😨

michaelasukova
30. led 2016

Ahojky, kočárek se mi líbí a budu ho kupovat. Mám tedy vybranou jinou barvu. Vzhledem k tomu, že budeme hodně cestovat, tak určitě preferuji lehkost a snadnou manipulaci s kočárem. Cena je 27.000 i s autosedačkou, což je hodně, ale každému vyhovuje něco jiného a má jiný vkus.

babanci
30. led 2016

Moc pěkný. Měli jsme původně podobnou představu,ake pak jsme šli do Gessleinu. Nechali jsme si ho udělat na zakázku a je to bomba. Tedy,pokud nemusíte řešit finance.

2708adam
19. únor 2016

Dobrý den, kočár jsem měla od první chvíle vyhlídnutý z netu, ale je-likož jsem pověrčivá a bojím se něco kupovat dopředu, jela jsem se na něj s manželem podívat až v 8.měsíci tt..Ihned jak jsem ho uviděla na živo, zamilovala jsem se do něj😉jenže po asi půl hodinového zkoumání jsem byla v rozpacích😟u prvního syna jsem měla kočárek Cam 2012 béžové barvy a na 100% spokojenost. Jenže u tohoto typu sice dlouhá korba, ale POZOR úzká, sportovní verze jde zklopit pouze do dvou úrovních poloch a to v polosedě, nebo v leže s tím, že dítě má pořád pokrčené nohy. Nejde natáhnout😏zkoušela jsem tam narvat fusak od Royal Petit a do korby jakž tak, ale do sporťáku vůbec😤jak moc jsem se snažila to před manželem zapnout, málem jsem rozbila od korbičky ten pruhovaný nánožník😁prostě to nešlo a když jsem ve finále zaklopila to madlo, dítě by se snad už udusilo😥manžel se začal smát a říká. Tak si kup kočár za 27.000kč pro panenku😂ikdyž nerada a s bolavými srdcem jsem uznala, že má pravdu😩kočárek je nádherný, ale disainovka pro ženy, které kočárek využijí pouze max. pro dítě do 1.5roku věku a nejlépe z auta do nákupních zón a né pro ženy, co potřebujeme do 3.let věku dítěte jezdit a brázdit po přírodě i ty kopce😉přemlouvala jsem manžela, že bych ho v tom 1.5 roku prodala a pak koupila nějaký sporťák, ale logicky holky, alespoň za těch 22.000kč bych ho prodat chtěla, samozřejmě, kdyby byl TOP stav udržovaný, ale to by mi nikdo nedal, to už by si 5.000 doplatil a měl nový😇

verkaad
19. únor 2016

Naživo mě absolutně zklamal, opravdu hlavně designová záležitost. Korba nesmyslně dlouhá, úzká, mělká.

pnovo
23. únor 2016

mně se taky moc líbí, ale nevíte náhodou, jak je to s isofixem do auta? Budou na to pasovat ty "naše"?

lucie_vavi
23. únor 2016

Viděla jsem v sobotu v Malvíku, strašně jsem se na něj těšila a moc mě zklamal, úzká korba, mělká, ani bych tam nenarvala v zimě do fusaku.

cuprice
6. bře 2016

Na tento kočárek jsme se dívali teď v pátek na veletrhu v Brně. Vypadá moc hezky, ale nakonec jsme zvolili NUNA IVVI. Neonato nemá totiž sportovní sedačku možnou polohovat do lehu, prostě ji jenom celou, tak jak je v sedě sklopíte dozadu a tím, jakoby dítě leží, ale pořád má tělíčko v sedu. Dále mi na něm vadilo, že nemá polohovatelnou boudičku na korbičce, že se nedá víc zastínit a ve složeném stavu by se mi nevešel do auta(máme golfa), kvůli větším kolečkám. Jinak byl moc pěkný, přišel mi takový pevný a hlavně pěkné barevné kombinace. Ale je pravda, že ta korbička byla taky celkem úzká. Chtělo by to vylepšit pár věcí a pak by byl naprosto úžasnej. 🙂

marttula
21. čer 2016

Kočárek máme a jsem s ním maximálně spokojená. Jednoduchý, vkusný, čistý design!👍 Oproti ostatním kočárkům má opravdu prostornou korbu, kam se nádherně vejde fusak i miminko 😊. Kola jsou velká, nádherně se s ním jezdí, zvládáme i těžší terén v lese přes kořeny! 😂👍a hlavně je kočárek opravdu lehoucky, snadno se rozkládá a to je opravdu k nezaplacení 😊🤗. Cena je sice vyšší, ale oproti bugaboo, nebo joolz to je ještě dobrý 😅☺️. Jediné mínus je malý prostor dole. Tam se toho opravdu moc nevejde.

ellisa7
21. čer 2016

Maminky co máte tento kočárek... Čekáme miminko v září a bojím se, že se do něj nevleze... Je tady nějaká maminka, která si ho pořídila v zimě a stále má mimi v hluboké korbičce?

katka0paralova0
22. čer 2016

Ahoj, chci se tak nejak vyjadrit k vsem ten komentarum typu je to hroznej kocarek, neda se polohovat, dite se tam nevejde. Sama ho vlastnim a vybrala jsme si ho kvuli designu, funkcnosti, lehkosti, dobremu ovladani i v terenu ( ozkouseny i v lese) , dobremu rozkladu a slozeni do kufru auta. S timto kocarkem mam jen malou chybicku a to, ze ulozny prostor pod korbou by kohl byt vetsi na pripadne nakupy potavin.. To je vse, je lehoucky krasne a jednoduse se ovlada i jednou rukou, madlo, ktere je v mnoha designech ale bylo zde zminovano hnede kozene, jde zcela odstranit nebo odklopit a to jak na jednu stranu tak i na druhou. Zakladni velka korba je dostatecne velka a vesli by se mi tam klidne 2 deti do 5 mesicu na delku. Vetsinou jsem v korbe vozila jeste dve deky aby se mimco citilo jako v objeti a nemelo okolo sebe tolik prazdna co korba nabizi. Dale pak polohy u sportaku, sportak je urceny od nejakych 6 do 32 mesicu ditete , je zcela polohavaci ve 3 fazich a neni to zadnej hardcore jak tady nekdo pise a jeste ten kocar nevidek ani na zivo.. Super taky je nastavitelna rukojet kocaru kterou si nastavite uplne podle sebe bez jakehokoliv omezeni, coz je u nas plus ja jsem malinka a manzel zase vysokej a sedi nam oboum, je fajn i rukovej u korby nad miminkem, jde sice odepnout ale je fajn i na vyneseni kocaru do schodu, kocarek je lehky a opravdu muzu vrele doporucit, je uzasny. Kazdy ma jine priority jiny vkus a jine mineni, ale myslim si ze za tu cenu ktera pro nekoho neni nejlevnejsi je opravdu peckovy. Proto bych rada tento kocarek neonato dale doporucila.

1vanesa1
5. črc 2016

Ja mam breznove miminko,mame porad korbicku a jeste dlouho budu mit,sestra ma britax go next,uzasny kocar-ale cucela jsem,ze neonato puro ma tu korbicku vetsi..i s fusakem se krasne miminko vleze😉

fafetka
6. črc 2016

Já se zase bavím těmi komentáři 😀 koukam, že se nic nezměnilo. Nenajde se kočár ten, by se líbil ženám všem 😀 tenhle je super! Mela jsem už kde co. Tolika opovrhovany BGB , který tu byl zmiňován vzhledem ke stejnému polohování sedačky např. Syn byl velmi spokojený a ve zdraví se mi dožívá 7meho roku (ten syn, ne kočár 😀) korbu má neonato úplně v pohodě velkou. Rozhodně větší než byla třeba maxi cosi dreami, nebo inglesina Avio. Podvozek, kola, rukojeti...prostě celý design... Nenašla jsem hezčí. Původně jsem byla tak nějak připravena, že jestli ještě jednou,tak BGB Buffalo, ale teď jednoznačně plánu pro Neonato 😉 a cena se mi zdá oproti jiným taky dost v pohodě 😉

laisobel
6. črc 2016

Za mne ne... Designovka,neprakticky sportak.
Jsou hezci a levnejsi praktictejsi kocarky...

nikol10
9. črc 2016

Ano libi a moc. Viděla jsem na živo. Působí elegantně a na rozdíl od jiných dizajnovek i funkcne a bytelne. Mi se zase nelíbi obři polské kočárky.

lenluc
1. srp 2016

Máte ho někdo již doma? Pořád po něm pokukuji 🙂 Strašně se mi líbí 🙂 a za mě právě kolébkové polohování je nej, dcera mi v jiném být ani nechtěla a že jsme těch kočárků vyzkoušely :D

gabriela1487
3. srp 2016

Taky jsem s na kočárek dívala je moc hezký,akorát ,i vadí že ve sporťáku je dítě jak na židliččce kvůli tomu schodku ,takže když se dá do lehu je pořád jako by na židli kterou položíte na zem,známá má přítele uznávaného ortopeda a údajně to na zádička dítěte nevadí.A autosedačku co je k tomu sadě prý nevyužila je hrozná a museli koupit novou ale jinak je s kočárkem spokojena..Já uvažuji o tomto a nebo quinny moodd 2016 ale tam mam strach ,že do sporťaku se mi dítě ve fusaku vleze tak jednu zimu

lasveronicas
22. srp 2016

@zuzizuzana chtěla bych ho vidět na živo, kde jste ho prosím zkoušeli?

denikzaslouzilemamy
22. srp 2016

Jestli můžu vstoupit do diskuze, tak neonato kočárek jsem měla a nebyla jsem s ním moc spokojená. Rychle se šisovala barva a vypadal po chvíli jako léta používaný 😒 i dost brzo vrzal a celkově se mi moc nelíbil. 😒

35_a_budu_mamka
22. srp 2016

Také jsem na něj koukala a zkoušela jsem si ho, ale nevzala. Má dost velká přední kola a v jisté poloze, při manipulaci, se do sebe zaklesnou + má několik cm mezeru mezi boudičkou a zapnutým potahem na korbičce, takže do něj potáhne. Holt italové, design zvítězil nad praktičností😉

denikzaslouzilemamy
22. srp 2016

Souhlasím, zapomněla jsem zmínit, že potah nedoléhá ke konstrukci a když se položi, tak i stříška bude krátká. Je to takový fofr kočárek, na to, že Peg perego a Neonato jsou jedna firma, tak Perego má nesrovnatelné kočárky co do kvality i funkčnosti 😉

35_a_budu_mamka
22. srp 2016

@lasveronicas v ČB, Bejbycentrum

lasveronicas
22. srp 2016

@35_a_budu_mamka jéé tak tam jsme se byli už podívat na Joolz a Puro jsem si tam vůbec nevšimla 🙂 tak moc děkuju!

dusinkaaa
14. zář 2016

@timejka88 ja ano ;) uz ho mame doma ;) Prvni jsme měli Mutsy Igo za stejne peníze a je k neporovnani;) tesim se az s jim vyjedeme ;)

mlexi
7. led 2017

Zdravim,zeny! Tak nejake nove poznatky o kocarku? Vcera jsem ho videla nazivo a taky mi docela padl do oka. Jen se mi teda zdal dost tezky. Ja jsem se zamilovala do Joolzika. Nema nektera z vas porovnani? Pripadne neprodavate nekdo NeoNato? Koukala jsem na bazary a nikde neni...

vodnarka2013
7. led 2017

Kočárek je super 😊 Taky sem o nem uvažovala .... to ze je sportak malý ? Je to stejna velikost jako u mimi nebo stokke nebo jiného kočárku v podobne cenove kategorii a moderním provedení, narozdíl od většiny kočárku ma super kola .... za mě rozhodne ANO ....

Strana
z3