icon

Nuna Mixx 2 (suited) 2017

sindyl
8. čer 2017

Máte někdo zkušenosti s kočárkem Nuna mixx 2? Dnes jsem viděla na prodejně Nuna suited 2017 a velice se mi líbil. Bohužel jsem nenašla žádné recenze a tak budu moc ráda když někdo přispěje 😊

Strana
z4
cadeau12
13. zář 2017

No uz se tesim az ho projedem 🙂 kdyz nad timtim tak premyslim, stejne buduje nejcasteji taxikarit tem dvema starsim. Takze hlavni bude vylozit z auta, slozit do auta a ujet par metru. A do terenu bych si pak chtela poridit croozer nebo budu nosit. I kdyz to je moje predstava, buhvi jak to bude 😝

luckasnazilka
28. zář 2017

Holky jak jste se dostali ke slevě do Malvíka

cadeau12
28. zář 2017

Byla v O2 extra vyhody do konce cervna

luckasnazilka
29. zář 2017

Ale ony prý ve kolečka ty přední jsou takové víc obyc mám z toho strach

sindyl
autor
2. říj 2017

@cadeau12 ahoj, tak kočárek je po prakticky stránce super, ale ž čeho už silim je to vrzani. Všechno jsem promazala a vůbec to nepomohlo. Včera jsem přišla na to, že to vrže v tom nacvaknuti te korby. Vůbec nevím co s tím.....

cadeau12
4. říj 2017

@sindyl aha, to je divny...jako ze to tam u

cadeau12
4. říj 2017

Uplne nesedi? Nebo jak to tam vrze? Ja porad cekam 🙏 jeste 14 dni...snad! A nezkousela jsi s tim jet do malvika, co oni na to?

sindyl
autor
4. říj 2017

@cadeau12 sedí to tam dobře ale když prejedu přes nerovnosti tak se jakoby zhoupne a vrze to. Zkusím ještě promazat ty nyty jinak už nevím. Ten plast kde se to nacvakne těžko nějak promazu a taky si myslím že to snad vrzat ani nemůže.
Do Malvika to mám hodně z ruky 😔

sindyl
autor
6. říj 2017

@sindyl tak všechny ty zvuky vychází z konstrukce, v tom ohybu kde se skládá. Uvidím jestli se s tím dá něco udělat. Možná jsem měla smůlu a chytla zrovna vadný kus.

cadeau12
6. říj 2017

@sindyl aha, tak to neni moc dobry teda. Ja mela za to, ze je to fakt kvalitni znacka... mozna by to bylo na reklamaci. No jsem fakt zvedava na nas!

sindyl
autor
6. říj 2017

@cadeau12 od Nuna máme doma téměř všechno a nějaký problém jsem fakt nečekala. Uvažuji o reklamaci....ale záleží na tom jak rychle jsou schopni to řešit. Měsíc bez kočárku nedám.

cadeau12
7. říj 2017

@sindyl a nemaji v podminkach, ze davaji nahradni kocar? Nekde jsem to videla, ale nevim, jestli to bbyl malvik nebo jiny eshop...? To je teda fakt na nic 😠
Jeste jsem koukala do dtestu, ze nejaka autosedacka od nuny uplne propadla, ze se tam cosi ulomilo a dite pri narazu v testu letelo ven. Coz me taky prekvapilo. Jinak nuna leaf je moje vysneny sedatko, ale az cenu uvidi manzel, asi ho klepne 😝

cadeau12
23. říj 2017

@sindyl ahoj, tak mame za sebou dve jizdy kocarkem. Kdyz se jede po hladkem asfaltu, tak parada, ale jakmile prijdou kostky nebo sterk, tak to desne skripe. A to mi teda vadi dost!!! Nevim, jestli je to u nas taky v tom spoji a nebo u kolecek...uz jste to nejak resili? Nebo skripete vesele dal? Jinak veze se pekne, madlo, skladani, korba vsechno super, ale ten zvuk, grrr😠

sindyl
autor
25. říj 2017

@cadeau12 ahoj, gratuluji k narození 😊
No zatím skřípeme vesele dál, ale zítra odesílám na reklamaci. Čím je větší zátěž tím víc to vrze a skřípe. Je to v tom spoji na korbu a taky cvakají predni kolečka. Doufala jsem, že problém mít nebudeš a u mě to bude pouze vadný kus 😐

cadeau12
25. říj 2017

@sindyl tak bud mame smulu obe dve a nebo je ten kocarek proste blbe delanej...coz me teda pekne stve, protize jinak manipulace a vsechno je super. Kdyz jedu po hladkem, tak neni problem. Ale i blba zamkovka drnca a vrze, rikala jsem si, ze se te prave musim zeptat, jestli mazani pomohlo. Pak me naadlo, jestli nechce vic zatizit, ze ten nas 3 a pul kilovy bobek je tam zatim jak nic. Tak taky ne... A mluvila jsi s nekym od malvika? Ja to tam mam kousek, tak premyslim, ze tam kdyztak pojedu osobne...

sindyl
autor
26. říj 2017

@cadeau12 s malvikem jsem komunikovala jen přes mail a napsali že je to mrzi a ať pošlu jen ten podvozek, na což se dnes chystám. A jsem zvědavá jak to budu bez kočárku zvládat. Silně přemýšlím nad koupi něčeho jinýho. Ale co s tímhle......🤔 a navíc ani nevím jaký jiný 😀
Až na to hrkani jsem právě taky víc než spokojená, ale tohle je dost podstatnej nedostatek kočárku.....

cadeau12
27. říj 2017

@sindyl tak to jsem zvedava, jak ti ta reklamace dopadne. Ale mam uplne stejny problem - bez kocarku se neobejdu a kdyz bych mela poridit jiny, tak jaky?? Libi se mi joolz, ale 30 tis nedam, navic sportak nejde do lehu...dneska jsem jela prvne pro deti do skolky, vyndala jsem podvozek nacvakla vajicko, vsechno super jednoduchy. To jiny kocar mit nebude☹

sindyl
autor
27. říj 2017

@cadeau12 právě je super do auta. Pořád tak nějak doufám, že to vyreklamuji a vrátí se mi nevrzajici kočárek. Když si přečtu zahraniční diskuze tak je na něj jen chvála, tak to vůbec nechápu 🤔

cadeau12
28. říj 2017

@sindyl treba jo - a ja to tam pak kdyztak poslu taky. Maji na to 30 dni? A mas nejaky nahradni kocar?
Prave ze vsude ho jenom chvali, tak si rikam, ze neni mozny, ze by nikomu nevrzal. Nebo ze by vsichni jezdili jen po hladkym? to asi ne...

sindyl
autor
29. říj 2017

@cadeau12 maji na to 30 dni, ale doufám, že to bude rychleji. Teď jezdím s babyjogger a na tom mám vajíčko....takova nouzovka. A ještě máme nositko.
Ale jestli máš Malvika kousek tak bych jim to přišla ukázat.

cadeau12
3. lis 2017

@sindyl tak jsem dneska byla v malvikovi a kocatek nechala v teklamaci. Pani byla moc mila, uznala, ze to skripe silene a ze pry bud to opravi nebo mi daji podvozek novy. A predstav si, ze mi pujcili zdarma nahradni kocar a fakt peknej, icandy peach all terrain. To je jiny jezdeni, sice je tezsi, ale mekoucky a hlavne neskripe a nevrze!!! Tak jsem zvedava jak to dopadne...pry jim to trva vetsinou tak 14 dni, max 20.

sindyl
autor
4. lis 2017

@cadeau12 ja jsem si psala o náhradní kočár a žádný mi neposlali 😔
Byla jsem si už vybírat nový kočár, protože mě to už fakt štve, že nemám s čím jezdit. Ale je to těžký! Ty nový joolz prý začnou vrzat a cvakat, mají hodně reklamací. A absolutně jsem nenašla alternativu k Nutně. Jedině vzít opět Nuna Ivvi nebo ještě silně uvažuji vyzkoušet ten cybex priam, ale je to pálka za něj.
Teď jsem koukala, že Nuna bude mít zase nový kočárek sourozenecky, vypadá parádně.

cadeau12
4. lis 2017

@sindyl cybex je silena raketa😲 ja si kdyztak koupim bazarovy joolz 1. Sice bych chtela 2, ale presne, jeste to nemaji vychytany a taky je to palka. Ta nuna me zklamala 😠 a to jsem se na ni tak tesila... Jenze je mi jasny, ze mi to bud opravi nebo vymeni za jiny kus a budu vrzat znova. Nahradni mam icandy peach all terrain, teda jako 33 tis bych za nej nedala ani omylem. Ale jezdi pekne.
A ozvali se ti, jako ze potvrzujou prijeti? Mozna ty nahrsdni davaji jen osobne..?..

sindyl
autor
4. lis 2017

@cadeau12 joolz 2 mají teď všude v akci, poridis ho teď kolem 20 tis., proto jsem na něj byla kouknout.
Napsali mi akorát potvrzení o přijetí a protokol. Žádala jsem tedy v první řadě o vrácení peněz, tak uvidím.
Pokud budu vrzat znova, tak jim to taky znova hned pošlu. Při opakovaných reklamaci máš pak nárok na vrácení peněz.
Jen teď vážně přemýšlím že něco koupím....od čtvrtka jsou slevy na kupóny z časopisu maminka.

cadeau12
4. lis 2017

@sindyl ty jo a kde jsi videla joolz 2 v akci za 20? Tedka skoncila v malviku sleva 18%, jinde jsem to nevidela...bazarovy jsou s veskerou vybavou za 15, tak mit novy za 20, to uz je na zvazeni. Akorat ze dokud mi nevratej penize, tak si novej nekoupim😕

sindyl
autor
5. lis 2017

@cadeau12 Malvik bude mít teď 20% na ten kupón z maminky. Tak tě vyjde nějak na 22 tis. teda podle toho jaký si vybereš. Ve funbaby je taky 20% a teď běží akce na ondalek.cz 15% a deka zdarma.
Jediné co mě odrazuje Je, že prý začne vrzat a jakoby odpadavaji kolečka od té plastové výplně. Tak nechci další vrzaci kočárek.

cadeau12
7. lis 2017

@sindyl lobuju doma a zatim bez uspechu. Kdyz bych k tomu chtela fusak a dalsi doplnky, zas to vysplha na 30. Ale jednicku bazarovou mam schvalenou🙂 akorst ted pockat na reklamaci z malvika. Jeste jsem ruzne googlila videa s nunou, normalne zam jezdi po trave, sterku, pisku a vw videu se neklepe. Tak si rikam, jestli jsme fakt mely obe smulu a chytly nejakou vadnou serii a nebo ty recenze kecaji...

sindyl
autor
7. lis 2017

@cadeau12 ja jsem si dnes objednala cybex, ale nakonec v zahraničí protože tady bych musela čekat dva týdny a já už to fakt bez kočárku nevydržím!!!
Z Malvika mi odepsali že je to teprve týden a ještě nemají vyjádření.
Myslím, že udeláš líp když půjdeš do joolz 1. Ten day 2 je údajně horší.
No a ta Nuna mi taky vrtá hlavou.....pokud to nějak spraví tak budu muset jeden prodat 😀 manžel už ze mě taky šílí....

cadeau12
7. lis 2017

@sindyl no dobre ty! tak to jsem zvedava, jak budes se cybexem spokojena! a ktery sis objednala?
u me to jeste neni ani tyden, takze jeste tak dva tydny cekat. uf...

Strana
z4