icon

Prostorný kočárek, máte tip?

tynka31
19. únor 2017
Uživatel tynka31 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od tynka31.

Ahoj, vybíráme kočárek, ale nejsem schopna nalézt nic prostorného a kočárek typu Mima se mi zdá opravdu malý. Má někdo nějaký typ ?

Strana
z2
pecora
19. únor 2017

Zkus se podivat na Hartan. Je prostorny a za nas top 😉

jittuska
19. únor 2017

My máme Camarelo Silver you a je teda opravdu prostorný. Dceři je nyní skoro 8 měsíců a je poměrně dlouhá a vejde se tam v pohodě v zimní kombinézce a ještě ji zapnu do fusaku 🙂

misulinka44
19. únor 2017

Máme Tako Monodi a korba je prostorna opravdu hodně;)

linee
19. únor 2017

Ja mam Tako Ballila a velika spokojenost, je pro dite az do 3.let. A i cenove dostupny.

puutalo
19. únor 2017

Dorjan Prestige P2 Dreamer. Má jednu z největších korbiček na trhu.

pajuska252
19. únor 2017

taky máme kočárek camarelo a korbička je jedna z těch největších na trhu a pak ještě možná dorjany jestli se nepletu, ale ty jsi hodně těžké...

bianca_86
19. únor 2017

Za mě Navington. Prostorná korba a super design.

cupylupy
19. únor 2017

Velký je i adbor ;) my máme bartolino

eliskaxox
19. únor 2017

Zalezi jestli hledate prostornou korbu, se kterou se jezdi 5-7m. To pak ma kazdy polsky kocarek a treba Inglesina.
Nebo vam staci hluboky kocarek na 4-6m a pak poradny sportak do ktereho se vam vejde dite do 3 let. To pak hledejte kocarky jako Baby Jogger Elit, Concord Wanderer, Hartan, Geslein, Bugaboo, Jane apod

klara2606
19. únor 2017

Já jsem měla roan marita. Udržela jsem tam malého do 9ti měsíců a to už tam byl i s fusakem.

msimankova
19. únor 2017

Cam Cortina - Dinamico, velke dite jsem v korbe mela ve fusaku do 8 mesicu, pak uz chtela sedet a koukat ven.

petakaci
19. únor 2017

Taky jsme hledali prostorný kočárek a nakonec jsme vybrali Adamex Vicco 🙂

buha
19. únor 2017

Měli jsme Roan Marita, největší korbička na trhu, malá v něm byla ještě v 10 měsících a měla stále místa dost a to je dlouhá po tatínkovi .. super houpací kočárek a výborný i do terénu.

aklin
19. únor 2017

taky roan marita. Do tohoto kočáru se vlezl 30 let starý fusák z liberty i s malou ( tehdy 7 m), s ním měla dost místa. Tento fusák se do jiného s menší korbou nevlezl.

veeeraf
19. únor 2017

bebecar

lenka062017
19. únor 2017

Ja som si prave z druhej ruky doviezla baby design lupo a v porovnani s x kocarmi mi pride korba dost priestranna. Na dlzku 80cm, co je jedna z tych dlhsich, ale je aj siroka a celkovo velka;)

g_m
19. únor 2017

Mame J

pokoda
19. únor 2017

Za mě taky Navington🙂

g_m
19. únor 2017

Kus, mame Junamu Colors a korba je obrovska, za me uplne super...

monkay
19. únor 2017
catf
19. únor 2017

@tynka31 už to tady někdo zmínil, v korbičce ti dítě vydrží max do 6 měsíců, pak bude už pravděpodobně chtít koukat ven, bude se zvedat. Spíš bych řešila korbičku slušných rozměrů - já mám Inglesinu a zdá se mi větší než některé kočárky, které vídám venku - a hlavně polohovací sportak, kam budeš moct prcka brzy přesunout. Za mě Inglesina,jsem s touhle značkou maximálně spokojená.

kituska20
19. únor 2017

Tfk joggster

jachymekt
19. únor 2017

Asi bych nevolila těžké kočárky
Chápu, že jsou cenově dostupné ale když vidím jak se s nimi holky dřou. A nejsou schopné dát je do kufru auta 😲 ta kvalita taky nic moc.
Vybírejte taky podle váhy a skladnosti
Vyzkoušejte si ho
Přeji hezký den

syranka
19. únor 2017

@petakaci ja se taky rozmyslim nad touhle znackou, adamex vicco nebo adamex barletta. Porad vaham 🙈

syranka
19. únor 2017

@catf muzu se zeptat jakou presne inglesinu? Taky mi doporucili v prodejne inglesinu sofii, ale pak cely novy sportak. Ja nemam rada ty 4 pevne kola a s otacecima kolama jsem inglesinu na jejich strankach nenasla. Takze budu volit neco jineho

tulena
Autor odpověď smazal
petakaci
20. únor 2017

@syranka taky jsem váhala, nakonec jsem dala přednost gelovým kolečkám 🙂 kupovali jsme v Polsku, cca o 2 tisíce levněji než u nás.

catf
20. únor 2017

@syranka Inglesina quad 2016, gumova kolecka,predni protaceci. Koupila jsem celou trojkombinaci a vsechno prislusenstvi a nemuzu si to vynachvalit, vsechno bezvadne pasuje, nemusim resit co kdy dokoupit- v Praze ho mel vystaveny jenom Malvik, tam jsem ho taky koupila. I korbicka ma nastavovaci dno, takze uz nekdy ve druhem ci tretim mesici jsme ho zvedli, aby mela mala hlavicku vys. Sportak je polohovaci a od sesteho mesice s nim jezdime a super, mam v nem na zimu zimni vak Inglesina.

syranka
20. únor 2017

@petakaci vicco ma gelove kolecka? To jsem ani nepostrehla 🙂 me se u adamexu vic libi ta operka na nohy, ale vcera jsem jeste procitala recenze a zase me to dalo do pochyb. Tak ja uz nevim 😀 vybrat kocarek je fakt psycho 😀

marketa11112
20. únor 2017

tfk.. mam sportak twist 3 a je super..

Strana
z2