Sporťák se sedákem proti směru jízdy, doporučíte?

michaela_n
27. dub 2015

Ahoj, doporucite nejaky sportak s moznosti umisteni proti smeru jizdy? Zaroven musi mit polohovani do lehu, mam nesedici mimco. Lehci typ. Zaujalo me Valco ale to nejde proti smeru jizdy a nevim jestli to nebude malymu vadit :( dekuju!

ema_s
27. dub 2015
Uživatel ema_s je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od ema_s.

Zkus sporťák CAM Fluido, ten měl tuším otočné sedátko, ale nejsem si jistá, jestli to nebylo jen pro menší děti. Pamatuji si, že dceři jízda po směru jízdy ze začátku taky vadila, hlavně proto, že mě neviděla. A popravdě řečeno, mě taky. Ale zvykly jsme si, obě dvě 🙂

michaela_n
autor
27. dub 2015

@ema_s ja prave mam Cam Cortina a to je fakt tank. Strasne tezky, do kopce sotva funim :(

zo_ja
27. dub 2015

My jsme měli od ABC design, ale dítku byl malý v roce. Navíc se sice korbička jednoduše vycvakla a otočila pro nebo proti směru jízdy, ovšem za madla v místech, kde jedině by se ten kočár dal rozumně nést do/ze schodů, takže přenášení blbý. Psanej do tří let, nechápu. Jako podpěrku na nohy měl královsky i pro tříleťáka, takže tu disproporci fakt nemám. Nějaký dělá Mutsy, tuším Urban Rider že se dá otočit a ještě nějaký, ale nevím jak ty velikosti v reálu na dítko.

fifina86
27. dub 2015

Mutsy Igo,Mamas and Papas Urbo,Bugaboo ...

brouzdalka
27. dub 2015

X-lander X-move - sporťák se snadno nacvakne na podvozek ve směru i proti směru jízdy, snadno se skládá a záda jdou úplně do lehu. Vozila jsem v něm prcka cca od 7 měsíců, kdy taky ještě neseděl. Jen teda nemá tu lehkost golfek, já mám co dělat, abych ho naložila do kufru auta. Jinak spokojenost.

ev.ka
27. dub 2015

Hartan a Teutonia
a myslím, že i peg perego book

ingrid1450
27. dub 2015

My máme Peg Perego Book Plus S a na tom nástavbu Seat Pop up. Sportovní nástavba je otočná, jde sklopit, kočár má aretaci předních kol, je skladný a pro mě tedy lehký (sporťák celkem 10 kg). Ale není zrovna na kočičí hlavy, aspoň ne ty rozpadlé, co mám v okolí.

bambullkaa
28. dub 2015

Doporučuju Baby Joggre Vue http://www.e-batole.cz/baby-jogger-vue-red/d-71... sice jsou to golfky, ale pohodlně obrátíš sedák na ruby a jedeš proti směru jízdy. Kočárek je i pro nesedící miminečka 😉

bambullkaa
28. dub 2015

Se mi to nějak odeslalo bez druhé fotky 😒

lucyp13
3. kvě 2015

od Jané Crosswalk, jde uplně do lehu a pro a proti směru jízdy

ellar
3. kvě 2015

Máme Britax Affinity a jsem spokojená, doporučuju 🙂

minerva
3. led 2016

@ellar Prosím tě, má polohování nožiček?

ellar
3. led 2016

@minerva Ano, dolní část se dá sklápět - buď vyrovnat do lehu, neho v sedu úplně sklopit. Má to několik poloh. Náš Kubík chodí už pěšky, tak si bohužel nevzpomínám, kolik.. Dá se sklápět i celý kočár - buď leh nebo sed a zase několik poloh.

barunkastastna
3. led 2016

inglesina 🙂

minerva
3. led 2016

@ellar Díky!

ajik3
12. únor 2016

Valco snap ultra sport. Lze otocit, oolohovani zad i nohou.

ev.ka
12. únor 2016

Hartan, Teutonia, Gesslein

irennn
12. únor 2016

Quinny buzz nebo mood. Doporucuji na fb skupinku quinnymania

irennn
12. únor 2016

Ma ergonomicky tvarovane sedatko a naklápěcí systém. Za me jednička