Jak zjistit, jestli jsem těhotná, jinak než testem?

terezaticha
4. zář 2014

Dobrý den
Chtéla jsem se zeptat je mi teprve 15 a měli jsme s přítelem sex. Bojím se že jsem těhotná protože už jsem měla 14dní dostat měsíčky a nedostala.Káždopádně jsem se chtéla zeptat jestli poznám že jsem téhotná nějak jinak než testem? A je možné že mi začlo růst břicho po 3 týdnech? A kdy se přibližně zvětší břicho? A jak to poznám? Je tvrdé měkké ? Bojím se jít do lékárny aby na mě ty prodavačky blbě ne koukali :( prosím o radu

anetka1701
4. zář 2014

test prodávají v každý drogerii :o) prodavačky blbě koukat nebudou, neboj :o) a když bys těhotná byla, tak co pak? budeš se stydět jít k doktorovi?

kajovaevicka
4. zář 2014

Test koupíš i v Albertu, když na to přijde... předpokládám, že do školy chodíš v nějakém větším městě, tam takový obchod najdeš určitě. Nebo se dají objednat po netu.
Seber odvahu a jednej. Buď jsi měla dostatek odvahy k nechráněnému sexu, tak nes následky (a doufej, že budou jen v podobě nákupu testu) a nebo selhala ochrana a v tom případě to přeci není tvoje vina, aby ses bála. Každopádně až si ho koupíš a bude pozitivní, tak utíkej za mamkou a vyřešte to, dokud je čas.

jamia
4. zář 2014

Upaluj pro test a na blbé pohledy se vykašli!!! Ony jsou ty lékárnice beztak zvyklé na leccos, za den obslouží stovky zákazníků a chovají se naprosto profesionálně. Jinak než testem nebo návštěvou lékaře, který ti odebere krev, těhotenství nezjistíš. A čím dřív budeš vědět, na čem jsi, tím dřív to budeš moci řešit. Neměli jste ochranu? Kdy jste ten sex měli? Pokud před těmi třemi týdny, tak ti břicho ještě růst nemůže, nejedla jsi třeba včera zelí? 😀 Růst břicha je individuální, já jsem mohla těhotenství kamuflovat až do 6. měsíce, ale někomu se tlačí už ve třetím měsíci. Tři týdny jsou ale fakt brzo. Tvrdé není, rozhodně ne ze začátku. @terezaticha

lamarika
4. zář 2014

Dá, počkej 9 měsíců a když z tebe "vypadne" miminko, tak jsi byla těhotná 😉

abalajda
4. zář 2014

Jinak než z tehotenskeho testů to zjistis jediné na gynde... Břicho roste každému jinak,ja dva dny před porodem vypadala jako kamarádka v šestým měsíci...

anulilinkaaa
4. zář 2014

Můžeš si ho jít koupit do Tesca do samoobslužný pokladny. 🙂 Nebo skoč na gyndu a to se dá zjistit z krve.

milatka
4. zář 2014

Jako jedna z těch "prodavaček",jak si nás nazvala,ti garantuji,že se na tebe nikdo blbě dívat nebude (pokud nejsi z vesnice,kde se všichni znáte ).A když se bojíš si jít koupit těhotenský test,pošli svého partnera.

karlajasmine
4. zář 2014

Bud si zajdi na gyndu (to bys stejne musela, kdyby ti test vysel pozitivne), nebo do Tesca do samoobsluzne pokladny, nebo zajdi do nejake lekarny, kam bezne nechodis, a kasli na to 🙂 Jako nekdo kdo dela v zakaznickym servisu ti zarucuju, ze jsou zvykli na leccos a fakt te nikdo odsuzovat nebude. Nebo nemas nejakou starsi kamaradku/sestru/tetu, ktera by ti test koupila a nechala si to pro sebe? Drzim palce, aby to dopadlo dobre.. a pokud budes tehotna, tak se neboj, vsechno se da zvladnout. Jedna moje spoluzacka otehotnela v 15ti, ted ma 13ti letyho syna a taky to zvladla 🙂 Dokonce i vystudovala vyssi odbornou skolu, ma peknou praci a je v pohode.. Tak se neboj 🙂

miriam589
15. lis 2014

Mohla bych se zeptat? je mi teprve 16 let a s přítelem jsme měli sex bez ochrany..je mi to trapné ale neudělal se do mě ale asi až 2minuty po tom co jsme přestali..chtěla bych vědět jestli je možnost otěhotnět když se to stalo až po 2 minutách co jsme přestali..mám strach..ale bohužel si nemůžu udělat těhotenský test,protože ho doma nemám už se mi toto stalo jednou a test jsem si udělala ale těhotná jsem nebyla..teď mám strach ještě víc,když si to nemůžu ani nijak ověřit..

bajuse133
1. pro 2016

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, když jsem si s přítelem dělala dobře a kapka spermii vnikla do vaginy, je možný že bych byla těhotná?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru