icon

Jsem těhotná?

gabina077
10. kvě 2016

Ahoj 😉 chtěla jsem se zeptat. S přítelem se snažíme o miminko a já jsem si myslela že asi těhotná budu.Jedla a jim víc než dřív a někdy i míchám jídla hned po sobě (čínu,oplatky,čínu,kafe,jahody..) Taky jsem se koukala do zrcadla a myslim si že se mi i zvětšili prsa a jsou i trochu citlivější.Skoro každý den mě bolela hlava a nedávno jsem měla úplný křeče do ledvin a břicha a za chvilku to ustoupilo.Taky už asi 3tí člověk mi řekl že jsem nějak přibrala.Ale v neděli jsem měla dostat MS ale dostala jsem to až v pondělí.MS jsem měla vždycky pravidelnou ve stejný den.Ale nevím jestli je to tím že jsem brala prášky antikoncepci a pak jí přestala v průběhu brát.A MS mám menší než obvykle už 2 den. Děkuji předem za informace 🙂

zlatkavlk
•
10. kvě 2016

Tak možné je všechno, ale taky vše popisované může být k PMS 🙂 Co zkusit test? Ale pokud přišla MS, tak nevím nevím... každopádně hodně štěstí!

lv
•
10. kvě 2016

zpoždění ms z neděle na pondělí - to těhotná nejsi.
to plácání jídla, před menses normální i to, že máš větší prsa..váha před ms může jít o 2-3kg na víc..
a možná jsi přibrala

andreaandrejka
•
10. kvě 2016

Nemyslim si ze bys byla tehotna. To ladovani se jidlem je pred MS normalni,ja to taky tak mela a o 3kg jsem byla tezsi vzdy. Jestli mas pochybnosti tak si udelej test.

vercanika
•
10. kvě 2016

pokud si nejsi jistá radši si zajdi na krev ke svému gynekologovi ... je to jistější než těhu test (není na ně vždy 100% spolehnutí .. možná jedině na Clearblue digitální test ale stojí kolem 200 Kč) jsou ženské co mají MS i do 4.měsíce takže skus ten test nebo radši tu krev ... hodně štěstí 🙂

madinina
•
10. kvě 2016

Taky si myslim, ze tehotna nejsi. Ale nejlepe je udelat si test. Jinak my kdyz se snazili, taky jsem mesic co mesic hledala priznaky tehu a nakonec prisla ms, zbytecne jsem testovala pred prichodem ms a vzdy jsem mela "urcite" priznaky tehu, ktere byly nakonec ale uplne jine a hned jsem poznala, ze je neco jinak. Spis zjisti, zda vubec probiha ovulace, pokud bude test negativni. Me zacla probihat az rok po vysazeni antikoncepce...

lenusaak
•
10. kvě 2016

Příznaky těhotensví co popisuješ, by se rozhodne nedostavily takto brzo🙂 teprve pár dni před očekávanou menstruaci dojde k zahnizdění embryka( když beru , že ovulace je v polovině cyklu) pak se teprve začne do tela vylučovat hcg hormon a stoupat progesteron , tady mužou začít mírné příznaky jako zvetšení prsů... často se to ale shoduje s příznaky před menstruací.
Nikdo z nás ti tu neřekne zda jsi těhotná, sama snad dobře víš, že ti to upřesní až těhotenský test, krev, či ultrazvuk....

madoxka
•
10. kvě 2016

Zašla bych ke gynekologovi a budeš mít jasnou odpověď 🙂