icon

Čekáme 2. dítě. Nevím co dělat

terezajajda
12. pro 2017

Mám skoro 9 měsíčního prcka a zjistila jsem,že čekàme 2. Zítra jdu k doktorovi s tím,že nevim jestli si to nechám. Ať přemýšlím jak chci,pořád màm strach,že to nedàm,źe nebudu mìt čas se věnovat oboum dětem tak jak bych chtěla...Abych se staršimu stíhala věnovat a necítil se odstrčený... máte někdo zkušenost??

Strana
z3
verusky
14. pro 2017

@maagda nevim, zda je Tve psani dobre adresovano me, ja jen reagovala na narocnost dvou deti za sebou... v zivote bych nikomu nedoporucovala potrat a to ani v narocnych situacich... ja jsem za dar detatka nade vse... takze i zakladatelce jsem drive psala, ze mit dve deti za sebou je narocne, ale ze je krasne mit dve deti 🙂

maagda
14. pro 2017

@verusky Aha tak promiň asi jsem to špatně pochopila.

lucie_91
14. pro 2017

Kdyby se to stalo nám, na potrat bych jít nedokázala. Prostě by si ta dušička k nám našla cestu a je jedno jakým způsobem, ať už že bychom si nedali pozor nebo že by antikoncepce selhala ať bychom se snažili nepočít sebevíc. Takhle to beru já. Mít děti rok a půl od sebe bych nebrala jako katastrofu, bude to těžké, ale krásné. Budou to pak pro sebe ti nejlepší parťáci.

bayt
14. pro 2017

@terezajajda Já bych uvažovala v okamžiku, kdy bychom děti plánovali. Chtěla bych druhé dítě (pokud tedy přijde) tak tři roky od prvního. Pokud bych neplánovaně čekala druhé dítě, které uživím a beztak jsem ho v budoucnu chtěla, tak už bych o ničem neuvažovala.

Strana
z3