icon

Jak probíhá potrat a je to bolestivé?

nevimjak_
29. lis 2024

Delala jsem si test a vysly tam dve carky ale ta druha neni moc vyrazna ale nejspis jsem tehotna mamce jsem to rekla je v soku a pujdu na potrat takze se chci zeptat nekoho kdo ma s tom zkusenosti jak to probiha? A jestli to boli jak se proberu?

Strana
z3
nevimjak_
autor
30. lis 2024

@miryp no ja si totiz myslela ze kdyz budu psat pod jednu diskuzi ze mi ja to hodne lidi neodpovi a ja prave odpoved potrebovala tak sem zalozila novou uz nebudu zakladat jiny ale jak muzes videt odpovedeli mi na to pouze 2 lidi a moc se to neda brat jako odpoved

Modrý koník
30. lis 2024

@nevimjak_ POdívej se, prosím, sem, pokud ti Modrý koník nevyhovuje, máš možnost zkusit to jinde. Pravidla jsou tu proto, aby byla stránka přehledná. https://www.modrykonik.cz/jine/kodex-chovani-na-strance/

miryp
30. lis 2024

@nevimjak_ to, že z 30sekundového styku, kdy nedošlo k orgasmu, je pravděpodobnost těhotenství minimální, ti bylo sděleno hned v první diskuzi před založením všech dalších.
To, že tvé těhotenské testy jsou negativní, ti bylo sděleno rovněž hned, jakmile jsi fotky zveřejnila.
To, že ve stresu se MS může chovat jinak, jsi se tu dozvěděla v podstatě hned, když jsi přišla s tím, že máš jeden den zpoždění.
Na tvůj dotaz, zda je špinění ok, přišla odpověď do necelých 2 hodin, a to i přesto, že je víkend a ve většině měst je zahájení adventu...
Tudíž všechny ostatní diskuze byly od počátku zbytečné.

nevimjak_
autor
30. lis 2024

@miryp ja uz to vim ja uz si vse precetla a ty pravidla porusovat nebudu dobry? Jen proste tohle se mi vazne nikdy nestalo prijde mi to divny omlouvam se za spam a dekuju za odpovedi

nevimjak_
autor
30. lis 2024

@miryp a vysresovalo me to ze jsem si precetla diskuzi kde mela slecna spozdeni dva dny presne jako ja a menstruaci dostala a mela spineni a naruzovelou menstruaci a ptala se zda je mozny otehotnet a odpovedel ji na to nejaky odbornik asi a rekl ze to mozny je

nevimjak_
autor
30. lis 2024

@nevimjak_ vystresovalo*

miryp
30. lis 2024

@nevimjak_ tak jestli ona řešila, zda je možné otěhotnět, když špiní, tak ale řešila jinou otázku než ty.
Prostě už to neřeš - k výronu semene nedošlo, testy byly negativní a teď máš MS. Tzn., že těhotná nejsi. Zaměř svou pozornost jinam a nech už svoje tělo odpočinout od stresu, který jsi mu x dní dodávala.

nevimjak_
autor
30. lis 2024

@miryp kezby to slo.

miryp
30. lis 2024

@nevimjak_ tak pokud ani po příchodu MS nejsi psychicky ok, řekni mámě, aby tě objednala k psychologovi, protože nic jiného nejspíš nepomůže.

nevimjak_
autor
30. lis 2024

@miryp maminka mi rika ze z toho blaznim a uvazuje nad tim protoze tohle urcite neni muj jediny psychicky problem

levandule_k
30. lis 2024

@nevimjak_ Ženské tělo není stroj, někdy může být menstruace slabší, někdy silnější. Hormony prostě umí jít do nerovnováhy a ovlivňují je i věci jako psychika, stres, změna životního stylu, např. velká fyzická zátěž, razantní zhubnutí.

Ta panika z nechtěného těhotenství je obrovská a už je to na nějaké řešení, abys se sebou pracovala. Spoustu lidí má nějaké, bloky, strachy, traumata, životní výzvy, takže psychologa určitě zkus, a pokud první nesedne, hledej dál. Rozdíl jen ten, že někdo je řeší a někdo je ignoruje, neřeší.

Hormonální antikoncepce je hodně spolehlivá. Selhat může, ale tam jsou věci, že máš třeba průjem, zvracíš a nestihne se vstřebat pilulka. Dále účinek snižují antibiotika a třezalka.

nevimjak_
autor
1. pro 2024

@miryp menstruace se rozjela a je normalni takze asi dobry bylo to nejspis stresem

lencaa11
1. pro 2024

@nevimjak_ přesně to jsem psala 👍

vendulis
8. pro 2024

@ejzi Seš dobrý exot😀

Strana
z3