Jak řešit mimoděložní těhotenství? Zkušenosti s laparoskopií.
Ahoj holky psala jsem už diskusi a mimoděložní …tak mě zaujímá na tohle váš názor proto že já jsem z toho fakt vyděšená a trochu jelen…začalo tím že jsem měla styk 11.12. Poté jsem měla klasicky Ms 24.12. Klasická bez problému ….4.1. Jsem začala zlehka špinit ale jak ms to bylo cca na 5dní…v Pondělí jsem šla k Dr…vzali mi krev a na ultz nic neviděli…druhý den což v úterý volali výsledky hcg 86 …což sama vím že je dost málo…dnes ve čtvrtek samej průběh ultz říkala že možná je něco na pravé strané ale nemůže to říct na 100% …hcg bylo pouze 106 pokud jsem rozuměla dobře…a u toho špiněni mě občas píchlo na pravo což je pravda ale nic extra a se špiněním to odešlo dneska už nic a není mi nevolno prakticky skoro nic🤷♀️a oni mě zítra ráno ženou do nemocnice..a že by mi udělali laparoskopii
Také mě to moc mrzí, bohužel jsem si to myslela, protože to opravdu je jako přes kopírák s mým mimoděložním. Na ultrazvuku to opravdu může být velmi obtížně vidět, může to být na více místech a vzhledem k nízkému hcg, nemusí být vidět skoro nic. Mě tenkrát musela dělat ultrazvuk starší lékařka a opravdu doost dlouho, aby mimoděložní našla v levém vejcovodu. Mimoděložní těhotenství opravdu není legrace, je to akutní stav, takže to určitě chce nějaké řešení. Chápu vaše pocity, bylo to hodně těžké, rozhodně mnohem těžší než potrat, kterým jsem si také prošla. Ale jestli vám to alespoň trochu pomůže, opravdu vůbec nic není ztracené. Mě se podařilo otěhotnět jen s jedním vejcovodem a mám zdravou holčičku. Sousedka si prošla dvěma mimoděložními, nemá vejcovod ani jeden a má chlapečka z umělého oplodnění. Držím vám palce, ať máte vše rychle za sebou a je vám co nejlépe. 🙏🏼🍀
@luciejonsztova děkuji moc❤️já mám doma syna ročního přála jsem si druhý ale už po druhé nic😕a fakt mám už hnusný pocit kluky nechat doma a jít do nemocnice a spát tam bez malého😕to mi děla asi největší stres teď..ale v hlavě i bojují s tím že po druhé v půl roce nic
@klokanka31 tak včera jsem měla operaci vzali mi praví vejcovod..dneska už jsem doma😕
@esterak20 To mě mrzí. Ale je fajn že už jsi doma 🍀

@esterak20 To mě mrzí 😟 V nemocnici ti udělají určitě ještě ultrazvuk, a pokud se to potvrdí, tak operace je nutná. Já u mimoděložního neměla vůbec bolesti, jen to špinění.