icon

Jsem těhotná, ale nevím, kdo je otec. Prožil si někdo něco podobného?

andrejjda
4. led 2020

Před par dny jsem zjistila ze jsem těhotná,ale nevím kdo je otec. Rozmezí je 9 dni. Nevím zda se to dá poznat podle ultrazvuku. Už mám jedno 2 lété dítě s kterým jsem sama. Vůbec nevím co mám dělat,kdybych to měla s jedním co jsem s nim byla tak by si miminko nechala,ptz je to otec mého prvního ditete,ale s tím druhým člověkem nechci mít nic společného,byl to omyl. Hrozné jsem si přála ještě jedno miminko ale ne takhle a určitě ne s tím druhým člověkem. Nevim si rady ,ptz i můj věk je už dost vysoký. A bojím se ze už nebudu mít nikdy druhé dítě. Dělala jsem si test blue r. který ukazuje ze jsem 1-2 týdny tak to spis vypadá na toho koho nechci ani vidět :( . Není tu někdo kdo si prožil něco podobného ? Nebo nějaký názor ? Já nevím co mám dělat. Ale vím ze absolutně si nedovedu představit byt těhotná s nekym koho nechci,ale kdyby to byl zase otec mého prvního ditete tak si miminko nechám s radosti. Prosím neodsuzovat taky mě nenapadlo nikdy ze by se tohle mohlo stát zrovna mě:(.

andrejjda
autor
7. led 2020

@priefi mužů se ještě zeptat? Ten samovolny potrat? To jako odejde a tím to je vše v pořádku? Nebo se ještě někam musí k doktorovi?

martaskaaa
7. led 2020

@andrejjda spousta žen ani nemusí vědět, že byly těhotné a odejde to samo a vypadá to, že mají opoždenou menstruaci. Většinou je to ok, ale tak pro klid bych si pak klidně k Dr došla na ultrazvuk, jestli je vše v pořádku. Uvidíš jak se to vyvine.

priefi
7. led 2020

@marcicek84 o mimodeloznim jsem raci nechtela psat 🙈
@andrejjda ve ctvrtek bude jasno. Dej pak vedet. Tim, ze jsi mela minule zpozdeni, muze to znamenat pozdejsi ovulaci, ktera mohla mit repete, cili porad je ve hre uplny zacatek. Pokud to ovsem odchazi samo a nespusti se sp, budes muset jit na cisteni, takze je mozne, ze zakrok Te nemine. Prijde mi divne, ze je hcg tak malicke a sp jeste neprisel. Podle ceho soudis, ze odchazi samo, spinis? Pokud sp prijde, bude to trochu bolestive

priefi
7. led 2020

@andrejjda je lepsi zajit k dr., zda odeslo vse. Kdyby neodeslo, mohlo by se to zanitit a byly by komplikace, kontrolni utz.je na miste. Mi ho dr.delala taky. Ve vetsine pripadu se vse vycisti.

andrejjda
autor
7. led 2020

@pincola proč si to říkáš? Cameron Diaz prej porodila holčičku ve 47🙂). Já myslím cca do 42 je to v pohodě,pokud se na to žena cítí je zdravá samozřejmě. Znám spoustu takových holek co mají děti po 40 a v pohodě.

mourovatakocka
7. led 2020

@martaskaaa Takže je lepší zabít miminko v bříšku, než mu dát adopcí šanci. Proč klidnější svědomí? Jakože cože? Asi mám jiné představy o svědomí.

martaskaaa
7. led 2020

@andrejjda Cameron si zaplatila zřejmě náhradní matku na odnošení dítěte (jsem četla) 😀

andrejjda
autor
7. led 2020

@mourovatakocka promin,to bych nedala ...9 měsíců nosit miminko a pak ho dat pryč. To by mě zničilo ..vědět ze někde beha moje dítě a není se mnou... teď doktorka ještě na ultrazvuku nic nevidí .. nic tam není.. a hlavně co tady čtu.. to hcg nebo co to je 🙂 tak to vypadá ze spis potratim ..než cokoliv jiného.

bonavoxa
7. led 2020

@martaskaaa Nepřeháníš náhodou Ty? Je mi to sice líto, ale napsala jsem už dost, ať si každý zvolí podle své svobodné vůle, kterou stranu barikády. Když budeš na té špatné, bude pak úplně jedno, jak moc velký jsi byla individuální hrdina.🍀

andrejjda
autor
7. led 2020

@martaskaaa 😂Fakt jo? Aha.. 😅

martaskaaa
7. led 2020

@mourovatakocka Co?Já nic o svědomí nepsala. ???
A sorry, píšu po několikáté, že miniinterrupci neberu jako zabití. Dokonce do 7tt se dá užít i nějaká tableta na vyvolání potratu. (Známá ji měla).

martaskaaa
7. led 2020

Líbí se mi, jak tu většina moralizuje a předhazuje adopci. Sami byste byly v takové situaci v prdeli jak Baťa s dřevákama.

andrejjda
autor
7. led 2020

@priefi nespinim ale jak jste tady psali to hcg ze je tak male🤷🏼‍♀️ Ale nevím no;)

andrejjda
autor
7. led 2020

@priefi co to je sp? Jako spineni .;)? a bude mě to bolet jo? No to jsem zvědavá v ten čtvrtek ..

martaskaaa
7. led 2020

@andrejjda SP je spontánní potrat (že to odejde samo). Taky jsem zvědavá, musí to být na bednu být v takové nejistotě a čekat co bude nebo nebude.

lysecek
7. led 2020

@martaskaaa to co napisu myslím obecně. Samozřejmě, ze pro tu ženu je mnohokrát pohodlnější nechtene dítě potratit než odnosit a dat k adopci. Ale pro to zabité dítě to pohodlnější není, a ono si tu situaci nevybralo. Já to vidím jako dospělé řešení následku činnosti, kterou dotyčná dobrovolně a vědomě provozovala (tady myslím nedostatečné chráněny sex, ne znásilnění atd.). Z tvého pruseru muže takto vzejít mnoho dobra, když tvé dítě dostanou rodiče, co ho budou milovat. Bílé miminko hned volné k adopci - vzácnost. Znám osobně par který na adopci čeká a co by za to dali. Připadá ti nepředstavitelné dítě porodit a pak ho dat pryč. Ale na to, ze ze se u muže vzniknout dítě, je potřeba myslet dopředu. A jak to potom řešit taky. Samozřejmě se můžeme tady bavit o tom, kdy je to už dítě a kdy ještě ne. Pro mě hned od začátku, chápu ze ne pro každého.

andrejjda
autor
7. led 2020

@martaskaaa jo aha 🙂) děkuji moc . Neznám ty zkratky 🙈.. no musím se už uklidnit. Nechci to přenášet na malého. Prožila jsem si 5 denní peklo. teď už mi je o něco lépe.. jak už něco aspoň vím.. Ale vím ze tímhle se pro mě dost věci změnilo .. ať to dopadne jakkoliv.

priefi
7. led 2020

@martaskaaa je to pry pekne svinstvo ta tbl.
@andrejjda sp = samovolny potrat. Nemusi, me to ale bolelo, takove mini kontrakce (ne jako u porodu, to fakt ne). Ale me to bolelo i na dusi, proto jsem to mohla hur vnimat

priefi
8. led 2020

@mourovatakocka @bonavoxa @lysecek proc nedokazete pochopit, ze pro hodne zen je lehci se vzdat embria nez ditete? Proc tady vydirate, ze vrazdi dite? To je trosku divny pohled... pisete, ze kdyz to je vysledek trestniho cinu, tak to je v poradku... ja teda nechapu Vasi filozofii, takhle zabije dite, ale kdyby se jednalo o znasilneni, tak uz se nejedna o zabiti ditete? Je to porad to same... je to porad dite, ktere za svoje rodice nemuze a nemuze se branit, tak v cem to je jako lepsi? A co treba postizene deti? Nebo lepe by bylo napsat deti, co maji vysokou pravdepodobnost, ze budou postizene, protoze nejednou se stalo, ze matka donosila zdrave dite, co melo byt postizene. Potraty potencionalnie postizenych deti jsou podle Vas ok? A jako proc? Proc jedny deti maji pravo a druhe ne. Proc kamenujete nekoho, kdo se rozhodne, ze dite nechce, protoze ma svoje duvody, ale kdyz se jedna o postizene dite, nebo dite, ktere by vzniklo znasilnenim, tak by uz to bylo v poradku? Bud si stojim za tim, ze to v poradku je a kazda zena ma pravo se rozhodnout na zaklade cehokoli chce, anebo proste kazdy potrat je spatny a nevybirat si, co je a co neni spravne.

bonavoxa
8. led 2020

@priefi Kdes na to přišla? Potrat je zlo vždycky, pro mě to není žádná možnost, ani poslední. Důvody pochopit dovedu, ale většinou jsou banální...a že je to tu čím dál častěji. Zabít v lůně nevinného, to je brutální vražda, která by šla na moje svědomí... znásilnění a postižené dítě, jedno je zlo spáchané někým jiným, druhé životní zkouška. Podsouvas nám tu, co jsme nenapsaly a podsouváš tu zakladatelce, že je kamenována, i když se tak vůbec necítí. Kdežto ty jsi teď hodila pěkný šutřík🙈😀

shak29
Autor odpověď smazal
andrejjda
autor
8. led 2020

@shak29 No vidíš jak si dokonalá bez chyb;) Já jsem hold jen člověk 🤷🏼‍♀️.Byla to nezodpovednost to přiznávám ,ale určitě nejsem hloupá. A kolikrát z takových neuvazenych rozhodnutí se narodili děti a nebyt toho tak by tu třeba ani nebyli. Kdyby si všichni davali pozor. Ale to je stejne jedno,ptz jsem zřejmě potratila. Mám dost velké bolesti břicha,motá se mi hlava a začala jsem krvacet. Tak mám po rozvažovaní.

mourovatakocka
8. led 2020

@priefi Pokud to příroda nevyřeší sama, vyřeší to zakladatelka. Doufám, že pak tomu krvavému chuchvalci řekne to, co píše tady - já mám ráda děti, ale ty máš smůlu, máš špatného tatínka, sice mě k sexu nikdo nenutil, ale už ho nesnáším. Na moji otázku o adopci nenapsala nic, co bych dokázala pochopit. Ale ono se vše ke každému vrátí.

mamio
8. led 2020

@shak29 zajímalo by mě, jak si přišla na to, ze dušička věděla co je matka zač a jakto dopadne! A ještě prosím kde si byla na tom ze se něco zapisuje do karmy, kde a u koho. Neboť máš zřejmě nadpřirozené schopnosti s těmito informacemi!! Prosim o tve jasne fakta.

mamio
8. led 2020

@andrejjda to neřeš, nakonec to dopadlo jak mělo, jak uz jsem ti psala. Preju ti at to proběhne bez komplikací.

shak29
Autor odpověď smazal
andrejjda
autor
8. led 2020

@mourovatakocka psala jsem už několikrát ,ze si nedovedu představit odnosit miminko a cítit ho a pak si prožít porod a dat ho pryč... a žít s pocitem ze někde žije moje dítě,když už k němu mám vytvořeny vztah. To už bych si ho nechala ikdyby mě někdo znásilnil.. pokud by třeba neexistovali potraty nebo tak..

sudylichozrout
8. led 2020

@andrejjda Jj, to vypada na spontanni rany potrat. No, tak se to asi vyresilo samo. Tak si hlavne uz priste davej pozor, at tohle nemusis uz nikdy resit.

not_blond
8. led 2020

Já teda souhlasím s
@priefi, myslím, že je spousta dětí, které se na narodil neměli, ač jsou zdravé, protože se narodily do takových sraček, do takových rodin, které jim ani nedají šanci na nějaký lepší život. Podívejte se na tu pitomou výměnu manželek, jak lidi žijou, jak děti trpí a jak budou mít život stejně na hovno, jako jejich rodiče. A to je jen pár medializovaných případů..... Samozřejmě je fajn říct, udělala jsem chybu a musím se k ní postavit zodpovědně. Ale když na to ta ženská nemá (finančně, psychicky) tak co tím hrdinstvím dokáže? Přivede na svět jen další nešťastné existence...... A stejně tak bych neodsuzovala, že ty matky nedokáží dítě odnosit a dát k adopci. Jednak z čistě praktického hlediska, pokud mají nějakou fyzicky náročnou práci, tak jí budou muset opustit případně žít z nemocenské x měsíců, pro ženu v těžké finanční situaci blbá představa. Plus takové ty malichernosti, jako společenské stigma ve tvém okolí, nebo když tě dítě v dospělosti vyhledá a bude ti celý zbytek života vyčítat, proč jsi se ho zbavila...... Holt každá není matka Tereza, nebo mistr Zenu jako
@shak29 😀

andrejjda
autor
8. led 2020

@mamio 😀😘

Strana