Jsem těhotná, ale nevím, kdo je otec. Prožil si někdo něco podobného?
Před par dny jsem zjistila ze jsem těhotná,ale nevím kdo je otec. Rozmezí je 9 dni. Nevím zda se to dá poznat podle ultrazvuku. Už mám jedno 2 lété dítě s kterým jsem sama. Vůbec nevím co mám dělat,kdybych to měla s jedním co jsem s nim byla tak by si miminko nechala,ptz je to otec mého prvního ditete,ale s tím druhým člověkem nechci mít nic společného,byl to omyl. Hrozné jsem si přála ještě jedno miminko ale ne takhle a určitě ne s tím druhým člověkem. Nevim si rady ,ptz i můj věk je už dost vysoký. A bojím se ze už nebudu mít nikdy druhé dítě. Dělala jsem si test blue r. který ukazuje ze jsem 1-2 týdny tak to spis vypadá na toho koho nechci ani vidět :( . Není tu někdo kdo si prožil něco podobného ? Nebo nějaký názor ? Já nevím co mám dělat. Ale vím ze absolutně si nedovedu představit byt těhotná s nekym koho nechci,ale kdyby to byl zase otec mého prvního ditete tak si miminko nechám s radosti. Prosím neodsuzovat taky mě nenapadlo nikdy ze by se tohle mohlo stát zrovna mě:(.
@andrejjda Já si nemůžu pomoci, ale chováš se prostě jako nevyzrálá trubka. Řešíš naprostou pitominu. Pokud teď půjdeš na přerušení, pravděpodobnost, že budeš mít ještě někdy svoje dítě, skutečně hodně klesne. Je ti 37, nemáš partnera. Věk nezastavíš.
@pincola byla jsem u té doktorky ale nic tam nebylo vidět,tak mi brali krev, nějaký hcg? A teď mi volsla doktorka ze je to maličké ,takže buď jsem na začátku těhotenství a nebo to muže odcházet samo. Takže ve cvrtek musím ještě na odběr a uvidí se jestli se to zvyšuje nebo snižuje. 🤷🏼♀️
@andrejjda nemůže to být jen biochemické těhotenství? každopádně, uviíš jak to dopadne, kdyby to bylo ale takhle maličké, muselo by k opplodnění dojít spíš později než dříve, tedy pak by asi spíše jak otec připadal muž č. 2 (ne ten, kterého chceš).
Tak uvidis. Treba se to vyresi samo. Myslim,ze ponaucena jsi az az.
Nečetla jsem všechno, ale pro ostatní komentující - ono se to asi všechno lehce radí, jenže pro ni to prostě jednoduché není. Tady píšete o adopci jak k rohlíkách. Umíte si sami představit odnosit miminko, porodit a dát ho pryč? To není jen tak. Já si to neumím zaboha představit, to bych snad radši šla na potrat, protože by mě to psychicky zasáhlo asi o dost víc. Jak by vysvětlovala pak tříletému dítěti, kde je miminko. Strašná představa.
Muž A asi ani neví, že spala s mužem B, tudíž kdyby přišla s tím, že je těhotná a není to pravděpodobně toho prvního a nechá si to, tak by se to mohlo posrat celkově i ve vztazích celé rodiny, který je super. Vím, že to "dítě" za nic nemůže, ale u nich mi to přijde komplikovaný a bylo by to nejspíš ještě víc. Muž B ji taky žene na potrat, takže kdo ví, kdyby si to přes jeho nesouhlas nechala, jestli by od něho viděla vůbec nějaké peníze. Protože pokud ne, psala, že by dvě děti sama neuživila a bývalý ji určitě sponzorovat cizí dítě nebude.
Je to těžký. Jsem proti potratům a sama nevím, co bych dělala, ale pokud dítě nechce ani ona ani muž B, tak co má dělat? Na druhou stranu určitě až by se narodilo, milovala by ho nebo by si v těžších situacích říkala třeba "měla jsem jít radši na potrat"?
Nechci nikoho soudit, ale už se stalo a nedá se to vrátit. Je to její život, její tělo, tak ať si dělá jak uzná za vhodné. Vás to trápit nemusí, budete si dál žít svoje...
@marketa11112 no to jsem,třeba to příroda za mě vyřeší. Už tohle nechci nikdy zažívat ..🙏🏻 To zjistím teď ve cvrtek..
@martaskaaa no udělala jsem chybu,ale jsem si toho vědoma a je mi to moc líto, dneska mě sestřička utesovala,když jsem se tam rozbrecela a řekla ji jak to bylo,ze prej nejsem první a poslední.. ze to se hold stava...hlavně ať se uklidnim,ze je vidět jak jsem v silenem nervu,nemohli mi ani odebrat tu krev 🙈..říkala mi ať jsem rada ze mám malého a dal ať neřeším,ze uvidíme co dal. Taky jsem se bavila o tom s tím klukem B ,on se tomu směje ,prej to bere sportovně .. a ať z toho nedělám takové drama,tak půjdu kdyžtak na zakrok.. 🙄.. proste on z toho má srandu,mě přijde ze on si ještě přijde dulezitej snad.. ze by to mělo byt jeho.. a zajímá se jen kdy muže přijet 🙄🙏🏻.. Rozhodne si nedovedu představit odnosit miminko a pak ho dat k adopci,možná to je pro nekoho sobecké ,ale s tímhle bych fakt neuměla žít.. to je pro mě nemyslitelné .. ale chápu “maminky” které nemůžou mít děti a daly by za to cokoliv.Pak samozřejmě musím na ne působit jako debil který se rouha.. ale pokud to příroda nevyřeší za mě.. tak to vypadá ze jsem těhotná s B a tím pádem půjdu na interipci... ještě nic vidět není..takže bych to stihla velmi rychle.. snad se nezlobite... vím ze zase dostanu nálož,ale pro mě je teď důležitéjši reálně co je..a to je můj syn kterému jsou 2,5roku.
@marcicek84 co to je? Biochemické? Achjo ,hlavně se mi nesmeje ze to nevím.. 🙏🏻 Proste jsem se nikdy o takové věci nezajimala.
@andrejjda ackoli nejsem za potratem, ale dle toho, co jsi psala, je to jasne. Je to otce c.2, takze pokud a nim dite nechces, bez na zakrok. Bez driv, bez se objevi srdicko. Ovsem jelikoz si oba davali pozor, mohla se k vajicku dostat spermie chciplina, ktera sice oplodnila, ale embrio nebylo zivotaschopne a dojde k samovolnemu potratu. Rikala dr., jak vysoke bylo hcg?
@andrejjda biochemicke = test je pozitivni se slabou carkou ala duch, na utz se nic neukaze a ms za kratkou dobu prijde sama. Ale v Tvem pripade carka byla silna a zpozdeni uz je delsi, takze bud embrio se spatne vyviji, anebo je to otce c.2 a je jeste prilis malinke a nejde videt.
@andrejjda nejsem neomylná, a nevím vše, taky dělám chyby, a je dost možný že víš co já ne, ale je dost důležité vědět rizika sexu když ho provozuješ, není to jízda na kole... a je dost možné, že muž se kterým jsi to provozovala 10 let byl neplodný, nebo měl sníženou schopnost ... nevím... nebo jste museli mít kurňa trefu na neplodné dny... i když je fakt, že těch plodných dní je velmi velmi málo... a čím delší je cyklus tím více je neplodných dní...(jen pro další snažení se o dítě... já mám cyklus 35 dní, a když ty plodné dny promarníš, netrefíš se, nepovede se to, tak pak o to dýl čekáš zas na ty plodné dny, a ono když to má někdo nepravidelné jako já a ovulace se furt posouvá, a ještě je dost pozdě , tak pak buď vydat obří rozpočet na ovu testy, což může dost stresovat, a to pak taky není to pravé ořechové, nebo to furt zkoušet a čekat ... nejvíce se dozvíš když si více zjistíš o plodných dnech a ovulaci, a životnost spermií je různá, to samé s ovulací, ne vždy je to podle tabulek... jen pro představu že to taky není rup šup)
@zajusenka to chápu, mám spoustu mých kamaradek,a snaží se,chodí na uměle oplodnění..to si nedokazu představit,s moji povahou..bych se tak vystresovala,ze bych neotehotnela nikdy. Teda možná teď už fakt neotehotnim ..ptz predstava s nekym teď spát..je pro mě noční můra. Já si uvědomuji ty rizika,takhle .Ale jak jsem byla v té chvíli tak úplně jsem na to nemyslela. Ale už po 2 takovou chybu vím..ze neudělám !! a nejdůležitější je se z chyb ponaucit.. jak mi řekla dneska moje mamka😘.. a to jsem udělala.
Ale zase jsem tady poznala spoustu milých dívek a fakt pro mě názoru ..a věci.. které mě nikdy nenapadli .. jak to muzou vidět ostatní.. a já jsem za každý názor a ukázání jiného úhlu pohledu vděčná... zase mě to posune o něco dopředu.. nikdy jsem na tohle nebyla.. (skupiny na netu) až teď v zoufale situaci .. jsem nevěděla komu to říct... a úplně nečekane cizi maminky .. mi vlastně pomáhají.. a říkají mi svůj názor.. daji mi ten čas.. na to aby se vyjádřily.. a Tím chci Vám moc poděkovat VŠEM! ❤️ Ať už to dopadne .. tak doufám ze pro mě a pro mého syna nejlip jak ma😘 .
A máte jít ještě zase na další odběr, aby se vidělo, jestli ta hodnota HCG roste?
Muž B je prostě pako, vidí to jak hurvajs válku a evidentně mu jde jen o to, aby si užil a o případné dítě taky nemá zájem, tak za mě by nebylo co řešit. Je to určitě těžké, nikdy jsem tohle nemusela naštěstí řešit, naopak teda jsem čekala na dítě několik let. A vždycky jsem potraty odsuzovala, hlavně všechny, které na něj šly a říkala si, proč to miminko nepřišlo radši ke mně, já bych ho chtěla. A teď z pohledu, když už ho mám, zase vidím nějaké věci jinak.
Tady jsou vždy dva tábory žen PRO a PROTI, asi jako se vším no.
@martaskaaa ve čtvrtek ráno jdu zase na odběr. ;) no oni mají všichni pravdu.. jen zalezi z jakého úhlu se na to koukame. 😉
@martaskaaa Z toho komentáře nemůžu souhlasit snad s ničím.
Je to diskuze, ne hlasování.
Adopce se dá rozmyslet je tam spousta možností...potrat nikdo nikdy nevrátí.
Adopce by Tě psychicky zasáhla víc než smrt vlastního dítěte? Nepovídej.
,,To" je živé, počkáš pár měsíců a narodí se...a začne se vyvíjet v člověka, už v době interrupce vypadá jako malý člověk. Vyvine se a všichni to dokážou jenom pozorovat, nikdo to nedokáže naprogramovat. Vyvine se v toho, kterým jsi teď Ty. Co ,,to" tedy je?
Komplikovaná situace? Jedině vlastním přičiněním. Zažila jsem tu diskuze, kdy to opravdu byla komplikovaná situace...maminka vážně nemocná, umírající, těhotná přes antikoncepci... to bylo komplikované.
Vidím otázku a odpovídám jako reálná osoba, podle nejlepšího vědomí a svědomí, pro mne jde o život a ne o to poplkat si na Koníku. Světské právo je slepé, v minulosti perzekuovalo, zavíralo a dokonce zabíjelo ze zákona...to každý odsoudí hned, protože už ví, jaké to neslo ovoce.
To není rozhodování o jejím těle, to je rozhodování o cizím těle, to malé není její noha, to malé má svoje vlastní DNA.
Pokud by mi to bylo jedno, nepustím se tady do diskuze, pokud ženeš k odpovědnosti jednu stranu...i kdyby se pak rozhodla, že mi dítě nechá přede dveřma, pořád mám víc možností to vyřešit než ta druhá strana vzkřísit mrtvého. Není mi to jedno, Odpovědní jsme i za to, že jsme něco neudělali, ne jen za to, co jsme udělali. A já nemůžu v tomto případě mlčet.
@bonavoxa Promiň, ale pokud se jedná o miniinterrupci, já to jako "smrt vlastního dítěte" fakt nenazývám. To trochu slovně přeháníš. Když si to tedy představím, pro mě je míň bolestivější jít na ranný potrat, než odnosit dítě, ke kterému si za 9mesicu v břichu vytvoříš jakýsi vztah, v bolesti ho porodiš a nikdy ho neuvidíš.
Každý má jiný názor a pohled na věc, takže to nemá cenu nějak řešit kdo by co a jak dělal.
Tady jde jen o paní a prostě tady momentálně dítě nechce ani jeden z nich.
@andrejjda odpoved ti uz na to biochemicke tehotenstci napsala jina maminka,taky muze byt i mimodelozni,to je taky jina situace...momentalni si myslim,ze by bylo nejlepsi,aby se to vyresilo samo a pripadne asi ta miniinterupce,mladsi plod se opravdu rovna otehetneni s tim druhym a to jak jsi psala opravdu bere tak nejak no problem to se vyresi,dite urcite taky nechce,takze kdyz uz interrupce,tak mini a myslim,ze uz moc nemas o cem uvazovat...
@priefi
@andrejjda 37 je hodně nízká hodnota, já měla v 6. týdnu v jeho začátku HCG 640.
Ten chlap je kripl, to nejde jinak říct. Musí to být hrozné, ještě ti tohle píše. každopádně, kdybys těhotná fakt byla, dítě, pokud by sis ho nechala, bude mít svou duši a ne duši toho chlapa, bud eto úplně jiná bytost. Ještě to zvaž, možná už jiná šance nepřijde. věk už je celkem vysoký. mě je 38 a to si říkám, jestli vůbec ještě těhotenství zkoušet. Každopádně vypadá to, že se to asi samo vyřeší a ty budeš vědět, že chlapi typu B už si vůbec nemáš vpouštět do života.
Ale ještě na okraj i kdybys porodila, chlapovi A do toho tolik není, proč by se měly narušit vztahy, když spolu nejste?
Držím palce, už to brzy skončí, ještě vydrž.
Tak dej vědět ve čtvrtek, jak jsi dopadla 👍
@marcicek84 taky si to myslím,aby se to vyřešilo samo. By bylo pro mě nejlepší. No bere,ten jediný co ho zajímá kdy muže přijet a kdy budu moct mít sex 🙄.. a ještě mi vola a směje se jak debil,ze prej má super naladu. A ze přijede a uděláme si fajn večer. Ze mi něco koupil a malému nějaké autíčka. In vůbec nepochopil ze ho nechci🙏🏻. Ikdyz jsem mu to napsala a řekla. No to je jedno🙂 já už mám jasno.. si myslím.. jen teď počkat..

@not_blond no mě to proste jedno není a to se nezmění.. si myslím nikdy. Jo pokud by mi bylo 40 a neměla bych žádné děti,tak potom asi jo.Ale takhle to nemám. No nic jdu se oblékat a jedu k doktorce .. tak ať se stane prosím zázrak 🙏🏻🙏🏻🙏🏻..a řekne mi něco víc ... ❤️