icon

Jsem těhotná, ale nevím, kdo je otec. Prožil si někdo něco podobného?

andrejjda
4. led 2020

Před par dny jsem zjistila ze jsem těhotná,ale nevím kdo je otec. Rozmezí je 9 dni. Nevím zda se to dá poznat podle ultrazvuku. Už mám jedno 2 lété dítě s kterým jsem sama. Vůbec nevím co mám dělat,kdybych to měla s jedním co jsem s nim byla tak by si miminko nechala,ptz je to otec mého prvního ditete,ale s tím druhým člověkem nechci mít nic společného,byl to omyl. Hrozné jsem si přála ještě jedno miminko ale ne takhle a určitě ne s tím druhým člověkem. Nevim si rady ,ptz i můj věk je už dost vysoký. A bojím se ze už nebudu mít nikdy druhé dítě. Dělala jsem si test blue r. který ukazuje ze jsem 1-2 týdny tak to spis vypadá na toho koho nechci ani vidět :( . Není tu někdo kdo si prožil něco podobného ? Nebo nějaký názor ? Já nevím co mám dělat. Ale vím ze absolutně si nedovedu představit byt těhotná s nekym koho nechci,ale kdyby to byl zase otec mého prvního ditete tak si miminko nechám s radosti. Prosím neodsuzovat taky mě nenapadlo nikdy ze by se tohle mohlo stát zrovna mě:(.

andrejjda
autor
4. led 2020

@takyjedna já vím no:( achjo

andrejjda
autor
4. led 2020

@moly001 no toužila proti se to ve mě hrozné bije.

orisek56
4. led 2020

@andrejjda jakp ja mevim jak se to bude vyvijet dal, to ti tu nikdo nerekne. Ale jedno stopro....jestli ho nechces dat pryc tak to nedelej! A vem zodpovednost do hrsti a a dej cvrckovi sanci. Ono totiz se ti to zda ted nemyspitelny a mas rozjitreny emoce, ale on opravdu argument, ze s timhle dite ne.... Je v tomto pripade nedostatecny, aby si tohle udelala... ...a muze te to slusne semlet.... Mam v okoli taky zensky co je interrupce sesrotovala, a neni to dobry pohled, jsou z nich psychicky trosky a dneska to vidi jinak.

gruyerre
4. led 2020

@andrejjda když se o vás ten první chlap stejně nezajímá, tak je přece jedno, jestli je druhé dítě jeho nebo toho druhého. Ber to tak, že je to hlavně tvoje dítě, budeš bo mit ráda, protože je tvoje, a ne kvůli tomu, kdo je jeho otec. Jestli tě už teď trápí představa potratu, tak vřele nedoporučuji na něj jít, pravděpodobně by sis to celý život vycitala. A fakt nemáš už věk na to, aby sis vybírala, které dítě si necháš a které ne.

andrejjda
autor
4. led 2020

@orisek56 takže myslíš ze je to blbost? Jenom důvod ze jeho nechci Toho chlapa? Možná je to moc čerstvé na mě no:(. Bojím se toho ze si to budu vyčítat cely život. Miluji děti. Ale ta predstava ze s nim msm dítě mě teď nici. Když se podívám na jeho fotky a koukám na nej tak ho úplně nenávidím ,přitom mi nic špatného neudělal a ani neví co se stalo. Jsem hrozna :( zschvili budu nenávidět sebe. :(

andrejjda
autor
4. led 2020

@gruyerre no jsem myslela ze by měli stejného tátu a i tu rodinu a tak,bylo by to vše jednodušší .. takhle svobodna dvě děti dva otcové. Já nevím:( ale zase to mimi noo. :(

zikisek
4. led 2020

Nechces to slyset,ale jsi hnupka! Nemas na kondom nebo co?! Nebo pilulku PO?Jdi na potrat,protoze dite bude chudak..jezis...jak nekdo muze byt tak blbej?! Vlezes na dva a nejsi ochotna si nest nasledky! A zvasty,ze te to nenapadlo me utvrzuji o to vic,ze jsi uplne blba.A klidne me za tohle vsechny odsudte! Bud to dej pryc a nebo to donos a kapni bozskou,ze jsi to co jsi! Kazdopadne pokud budes lhat,mysli na to,ze driv nebo pozdeji to vypluje na povrch! Jak jsi stara,tak jsi blba..

andrejjda
autor
4. led 2020

@zikisek já nechci nikomu lhát ,to je jasné. A vím ze to je moje chyba.ale nikdy nevíš jestli se tobě tohle nestane taky.. ikdyz teď si myslíš ze určitě ne,ze si vždycky ďas pozor. Ale jsou někdy situace a alkohol a tak ze se to hold stalo .a neboj se následky si ponesu sama a ty nejtěžší ať se rozhodnu jakkoliv ,to můžeš byt v klidu.

orisek56
4. led 2020

@andrejjda ano je to nedostatecny argument, ver mi, na odstraneni ditete ano. Chlapa muzes a nemusi mit rada, ale uvedom si, ze to dite uz bude dalsi clovek, nekdo jiny, sice s jeho rysy a geny ale prece taky s TVYMI. Opravdu je sobwcky a ujety davat pryc dite kvuli cloveku, ktereho nesnasis a treba pozdeji uz k nemu zast mit mebudes i kdyz spolu nebudete. Ono vsechno ma svuj cas i nenavist

orisek56
4. led 2020

@andrejjda jeste je moznost, ze mrneti zaridis jinou rodinu, proc prckovi nenabidnout i jinou alternativu nez smrt.

hankaviki
4. led 2020

Nechápu proč tak intenzivně řešíš čí je to dítě. Oba jsou to nezodpovědní jedinci a je vlastně úplně jedno čí je. Stejně s dětmi budeš sama. Možná tedy jde spíš po kom z nich chtít alimenty.

andrejjda
autor
4. led 2020

@orisek56 to bych nezvládla porodit a dat ho pryč. To když už si ho nechám tak se postaram jako už jsem to jednou udělala a máme hezky život. Ale nevím jestli si jsme jista. Ale jsem moc rada za vaše Všechny názory. Protože mi to dává se nad celou situaci zamyslet a ne ze tady jenom sedím a brecim.

tulikiss
4. led 2020

uprimne ty toho chlapa ted nenavidis jenom protoze jsi udelala chybu. vis ze to byla chyba a tak ten svuj vztek se snazis hodit na nej a nenavidet ho, ale on za tvou chybu nemuze.

andrejjda
autor
4. led 2020

@hankaviki to je pravda.🙂 oba jsou nezodpovedny 🙂 Kdybych si mimi nechala tak bych udělala testy a platil by ten kdo by byl otec.

andrejjda
autor
4. led 2020

@tulikiss asi jo,mas pravdu,asi ho nenávidím kvůli tomu.:( jako on si dával ;pozor; teda jsme si to asi mysleli oba dva. Nemůžu asi jenom za to já nebo in ale asi oba:(. Nebo asi jenom já ,já nevím. Hlavně spis nevím co dělat no. Hrozné se to ve mě bije ..každou hodinu tak a pak onak.

orisek56
4. led 2020

@andrejjda No a ted sis odpovedela sama, schvalne jsem uvedla jeste tuhle moz ost. Tady vidis, ze interrupci nechces. Bude ti 40, choveklj se zodpovedne a prijmi nasledky a s nimi podle me i radost. Uplnou rodinu nemas ani s jednim borcem, takze duvod dat dite pryc v podstate zadny, kdyz mate co jist a nemate existencni problemy. Navic jste na to byli dva. Takze za to muzete oba ale nikoliv to dite. Nerouhej se, nevymyslej blbosti a prijmi zivot a ukoly takove jake jsou. V tomhle pripade to napisu hnusne, ale opravdu zavrazdis cloveka z pleziru a s tim se budes srovnavat hur, nez s tim, ze sis ho upletla s nekym kpho nesnasis

andrejjda
autor
4. led 2020

@orisek56 😘 Dekuji. Z pleziru? To nechci ze jo.

luciaanaa
4. led 2020

@andrejjda Spousta lidí by dalo nevím co za to aby měli miminko a ty jednou ,,ujedeš,, a jsi těhotná-paradox co? Já by jsem neplašila. Vše se má řešit z chladnou hlavou. Dojdi si na gyndu pokud jsi ještě nebyla-test netest,radši ať to máš na 100% a zeptej se tam,třeba ti poradí kdy došlo k početí a nebo ohledně těch testů. A pak se spíš zeptej sama sebe-chci miminko? Ne s kým a jak. A pokud bude odpověď ano tak nic neřeš a miminko si nech. Určitě máš spoustu věcí po prvním,taky jsou různé příspěvky a to že by jsi měla dvě děti a každé bude mít jiného otce tak se svět nezblazní 😉 A 37 je krásný věk. Hlavu vzhůru a udělej to co cítíš ty sama a na nikoho se neohlížej oni tvůj život žít nebudou 🙌

andrejjda
autor
4. led 2020

@luciaanaa dobře,dekuji . Udělám to tak. Ještě jsem nebyla,půjdu příští týden. Prave i kolem mě kamarádky chodí na uměle oplodnění a tak. Je pravda ze já teď nemám vůbec chladnou hlavu,úplně jsem se z toho rozhodila. Ještě do toho malej má horecky vysoké ,tak jsme doma cele dny a jenom se tady tak nějak utapim .

asinehri
4. led 2020

@andrejjda můžeš mi vysvětlit, jak ja pro matku dvouletého dítěte možné, mít sex s dvěma během jednoho měsíce? Já jsem si myslela, že být sama na dítě, co ještě nemůže do školky je celkem záhul, drahé jesle, práce, pak vyčerpaná pečuje o domacnost a dítě...musí se otáčet. A ty máš čas si domlouvat schůzky? A pak když dítě usne, tak podávaš výkon v posteli? A chlap čeká? Nebo ti babička hlídá a ty si jdeš zasexovat někam ven? Fakt by mně to zajímalo, jak to, ze máš na ty chlapy čas a energii...

andrejjda
autor
4. led 2020

@asinehri no já byla celou dobu sama a neberu to jako zahul,mě to baví se starat o malého ,užíváme si to,cestujeme a tak.A v září se mi ozval otec ditete a začal za námi jezdit ale jak už jsem psala pak vždycky řekl ze to nezvládne a ze s námi nebude. A s tímhle? Ten mě uháněl už dlouho zná mě přes kamosku. Sla jsem na vánoční večírek a kamarádka mi hlídala přes noc malého. Měla jsem hlídání po roce... tak jsem se opila a takhle to dopadlo:(. Tak přeci zase si nebudu tahat domu frajery když malej spí🙈.

andrejjda
autor
4. led 2020

@asinehri rodiče bydlí 120km od nás takže hlídání nemám. Ale nikdy mě nenapadlo ze msm s malým zahul,nebo tak. My všechno děláme spolu a s radosti. Do jesli nechodí je se mnou doma. Chci si ho co nejvic užit,než se vrátim do práce.

sudylichozrout
4. led 2020

@andrejjda No a z ceho prameni ten tvuj naser na nej? On o tebe mel zajem, asi te mel rad... Tak nac ta nevrazivost? Mi prijde, jako bys do nej projektovala sebe sama a naser na sebe/cely svet.

andrejjda
autor
4. led 2020

@sudylichozrout já nevím,já ho nikdy nechtěla:(. Chtěla jsem otce mého syna ..tohle byl omyl,já ani nevím proč jsem se s nim vyspala. Proste jsme popijeli a tak😭. Možná jo,možná nenávidím sebe víš,co jsem udělala.. a mám vztek na nej. Nerozumím tomu,tohle se mi nikdy nestalo. Ale vím od kamosky ze to není úplně kluk pro rodinu. Ani teď si nepíšeme nijak nic...

gruyerre
4. led 2020

@andrejjda pochybuju, že by byl ten tvůj chlap, se kterým jsi "ulitla" mohl být horší, než ten první, pro kterého jste dva roky neexistovali, pak si s tebou vrznul a pak tě zase odkopnul. Nějak nechápu, proč ti tolik záleží na tom, aby byl zrovna takový sobec otcem tvyho dítěte. To už je fakt úplně jedno.

asinehri
4. led 2020

@andrejjda a to se dá, žít z rodičáku?

klea81
4. led 2020

@andrejjda jsem o rok starší než ty a v životě jsem se neopila, stejně tak jsem nikdy neměla nechraneny sex... Evidentně to jde. 😇 Neřeš otce, řeš jestli uživís dítě nebo psychicky zvládneš potrat.

andrejjda
autor
4. led 2020

@gruyerre no to asi horší nebude ,ale jeho jsem milovala. A děti by měli stejného tátu. Ze když už bych byla sama tak aspoň takhle. A nebo bych byla s nekym úplně novým kdo by s námi byl. Ale asi jo,asi je to jedno no. :/

andrejjda
autor
4. led 2020

@asinehri ne neda,:(. ale tak já jsem pracovala od 20ceti let,tak jsem měla něco nasetreno. A auto a zázemí a tak to jsem už měla než jsem otěhotněla.

andrejjda
autor
4. led 2020

@klea81 to ti teď závidím 🙈. No je to tak asi. Hlavně oni to ani neví vůbec. Ještě to nikdo neví. 🙈

Strana