Jsem těhotná s expřítelem

evulle25
7. říj 2017

Holky nevím jak dál :( cca před dvou měsícema se semnou přítel rozešel po 8 letech s tím , že cití že to neklape (dozvěděla jsem se že si teď užívá po diskotékách dohání mládí) . (Rozešli jsme se v dobrém navštěvujeme se a jsme super kamarádi za co su moc vděčná) , ale problem nastal, když jsme se spolu vyspali řekl že toho lituje že má strach že si budu dělat falešné naděje, ale že mě má strašně rád a záleží mu na mě ale nechce se do vztahu vracet že si zasloužím nekoho lepšího ... A já jsem nyní těhotná nevím co dál jak mu to říct bojím se jak se k tomu postaví.

janabrozova
7. říj 2017

@evulle25 nejdříve se sama uklidni a přeber si sama za sebe, co a jak. Zda mimi chceš mít i bez něj. Pokud tě má rád jak říká, určitě se za tebe postaví. Jen dle mého názoru by nedělalo v budoucnu dobrotu vracet se k sobě jen kvůli dítěti. Ony děti jsou velmi vnímavé. Zřejmě to teď pro tebe není lehké, ale věř mi, že čas je nejlepší lékař. On nam hold život někdy připraví dost nečekaná překvapení.

evulle25
autor
7. říj 2017

Moc děkuji za podporu

janabrozova
7. říj 2017

@evulle25 ber to tak, možná ti život přítele vzal, ale miminko ti dal a bude jen a jen tvoje. Bude to třeba těžké, ale nic netrvá věčně a dřív nebo později tvůj život bude mít zase svuj řád, i když třeba jiný než na který jsi zvykla. V každém případě, pokud by se nezachoval hezky, při nejmenším bys viděla, že ti za nějaké smutky takový člověk nestojí. No ne?

evulle25
autor
7. říj 2017

@janabrozova
máte pravdu🙂

looolaaa
7. říj 2017

a kolik ti je? kde bydlíš? uživíš se? nebo tě budou živit rodiče? Budeš mít podporu rodiny, nebo s rodinou si nejste nejbližší? ... a další a další otázky

myslím že problém není mu to říct to je asi vedlejší (dle toho jak se vyjádřil) stejnak to rozhodnutí bude jen a jen na tobě..

jó jestli že to teda není nějaký top sportovec nebo bankéř co by platil královské alíky a výživné na matku ;)

hele těžký je to jen do doby než děláš to rozhodnutí - pak už to jen plyne 🙂
vem si papír piš a piš - pro / proti / pocity - pak čti znovu a znovu a pak rozhoduj 🙂

syrinxka
7. říj 2017

Jestliže si miminko necháte, brala bych to tak, že je jen moje a určitě bych nespoléhala na to, že se k vám přítel vrátí, vlastně bych to ani nechtěla, aby se vrátil jen kvůli dítěti. Ale určitě má právo vědět, že jste s ním těhotná, tuhle informaci bych mu nezatajovala a výživné určitě chtěla. Myslím, že to pro něj bude velký šok, až mu to řeknete, ať v tu chvíli řekne cokoli, brala bych to s velkou rezervou a určitě počkala, co přinese čas a až si to on v sobě srovná. Hlavní je, abyste vy v tu chvíli už věděla jak to hodláte všechno zvládnout, co od něj chcete a nechcete a byla připravená si s ním v klidu sednout a probrat to.

janabrozova
7. říj 2017

@evulle25 přesně jak píše looolaaa, rozhodnout se musíš sama. Ale zvládly to jiné i bez chlapa a s více dětmi, tak proč ne ty... Spíš jde asi o to, že ho máš ráda a máš vidinu spokojene rodinky ne? Ale tady asi fakt pozor a zůstat nohama na zemi a nedelat si falešné naděje. Spíš si říct zda mimi chceš, ano či ne. Má to kdo pomoct i bez něj, ano či ne. A tak dál. 😉😃