icon

Jsem těhotná s partnerem nebo s jiným mužem?

elizabeth16
15. bře 2022

Dobrý den. Potřebovala bych prosím poradit. Jsem trochu zoufalá. Se stálým partnerem se tak nějak snažíme o miminko. Netlačilime na pilu,jen to tak zkoušíme. Ale 4.2. mi skončila menstruace, po tom jsme měli nechráněný sex 7.2. Bohužel se mi stalo to,že jsem měla chráněný sex 8.2. s jiným mužem. Než si dal ochranu opravdu ve mě byl chviličku. (Toho 8.2. jsem ještě neměla plodné dny) Plodné dny se u mě projevily 10.2. a ovulace mi vycházela na 13.2. S partnerem jsem měla nechráněný sex 10.2.,11.2. a i v den ovulace 13.2. Menstruace se mi opozdila a 3.3. jsem měla pozitivní těhotenský test. Prosím Vás, podle nějakých výpočtu jsem otěhotněla v týdnu,kdy jsem měla sex i s jiným mužem. Já mu věřím,že se opravdu nic nestalo,ale proto se ptám. Mohlo se stát,že bych otěhotněla s tím jiným partnerem,když to bez ochrany bylo jen chviličku. Víte,jsem z toho rozčarovaná. Tak dlouho se nějak snažíme a teď to přišlo. Děkuji moc za každou informaci. A nezlobte se za takový dotaz. Ano čtu tu spousta článků a někdy jsou komentáře opravdu šílený. Soudíte lidí a tak. Prostě to tak bylo a nic jiného s tím nenadělám.
Děkuji Vám.

anickaaa28
•
15. bře 2022

Soudit tě nebudu vytrestana si už dost sama 🙂 Ale pokud to bylo s ochranou s tím jiným muzem,tak bude miminko toho stálého partnera. Kdo ví no,je to takhle těžké odhadovat.....I když byl chvilku v tobě bez ochrany stát se může cokoliv.Ale ted to zřejmě nijak nezjistis.

hasara33
•
15. bře 2022

@elizabeth16 z toho, co popisuješ jsem si na 99% jistá, že dítě je partnera, ale samozřejmě jistotu by ti daly jen genetické testy 🤷‍♀️ nicméně stát se sice může všechno, ale nemyslím si, že výrazná šance na to, aby dítě bylo jiného muže 😉 každopádně hodně štěstí 🍀 budeš ho potřebovat

elesse
•
15. bře 2022

Stat se muze vsechno, ale je to pravdepodobne je to staleho partnera. A ja si to neodpustim, mit miminko neni jednoduche, tak o vztahu nepochybuj uz ted

bara88
•
15. bře 2022

Prý věřím mu🙂ty jsi fakt dobrá, hlavně aby tobě věřil tvůj chlap

bara88
•
15. bře 2022

Spíš doufám že 16 je tvůj věk a jen si z nás tady utahuješ

andelka
•
15. bře 2022

Víš že otěhotnět se dá i z preejakulatu ( opravdu dá,a i když to třeba několik let vycházelo a chlap si umí dávat pozor) a že spermie vydrží i pět dní? Proboha proč sexujes s jiným,když máš chlapa, se kterým se snažíš spojit se do konce života? Protože dítě přesně tohle znamená.
Jistotu ti dají až testy DNA. Jinak je to jen o větší či menší pravděpodobnosti.
Tu ovulaci máš zjištěnou jak? Na utz rozdíl pár dní nelze rozeznat. Doufej, že otcem je stálý partner ( je to pravděpodobnější) a chovej se jako dospělá,ne jako naivní puberťačka. Když už chceš být matkou.

mimi1004
•
15. bře 2022

Taky nechápu. Plánuješ rodinu s jedním, ale klidně skočíš do postele s druhým. My ti tady neřekneme, čí to dítě je. S největší pravdepodobností toho stálého partnera, ale... Jistotu ti dá jen DNA test.

treasurka
•
15. bře 2022

Juzusky, to je sladá formulace "bohužel se stalo, že jsem měla nechráněný sex" 😍 Ale nejspíš čekáš s tím jediným a pravým, kterého sis zvolila jako otce svého dítěte, takže je vše v pořádku 👍

nazka
•
18. bře 2022

@elizabeth16 znám holku, která otěhotněla bez ejakulace partnera. Stačila k tomu tedy jen "kapička lásky". S větší pravděpodobností bude partnera, ale jistota to fakt není a jediný zákon, co 100% funguje, je ten zákon schválnosti

nazka
•
18. bře 2022

@treasurka 😂😂😂

nazka
•
18. bře 2022

@elizabeth16 ovulaci jsi si jistá?

rozitta
•
18. bře 2022

"Bohužel se mi stalo to" 😂😂 samo se to stalo, já nic, já jsem v tom úplně nevinně 😂

baja1122
•
18. bře 2022

Takže můj příběh - druhé těhotenství - otěhotnění z preejakulátu, třetí těhotenství - otěhotnění přes ochranu (kondom).. Takže to, že měl ten druhý "partner" ochranu + ještě před ochranou byl v tobě, tak se taky může stát, že může být dítě jeho. Asi je to malá pravděpodobnost, ale existuje.

pinkyy
•
18. bře 2022

100% je to toho druheho, se kterym jsi podvedla sveho partnera a dobre ti tak 😜

nelinka5217
•
18. bře 2022

@elizabeth16 🤮😠 snažíš se o dítě s partnerem a šukaš jinde 😡🤷

vitezove
•
18. bře 2022

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

exbordelar
•
Autor odpověď smazal
•
adulik14
•
18. bře 2022

@elizabeth16 nechapu ,nechápu a fakt nechápu ....když plánuješ dítě s jiným a dáš jinému....prostě to nechápu..Takové ženy si nezaslouží ty co podvádějí

hermanka88
•
18. bře 2022

Na to ti řeknu jediné a myslím to zcela upřímně : to máš blbý a dobře ti tak. Pro mě vrchol neúcty vůči partnerovi. Nic dalšího ani řešit nebudu. To už bylo napsáno výše.

ruzovyjednorozec77
•
18. bře 2022

Že to vubec komentujete. Jasný troll. Profil založený tento měsíc 😀

hermanka88
•
18. bře 2022

@exbordelar no,tak já taky nejsme svatá. Ale zahnout někomu,s kým chci rodinu ..Jsou určitě meze. A je úplně fuk,proč. Když je mi 18,20..To se stane. Ano. Ale ve chvíli,kdy s někým plánuju dítě a nakonec i on se mnou logicky..No,já bych se na sebe nemohla podívat . Ale chápu. Někdo a tím umí žít, ja bych nemohla. Neuměla bych to.

triskova_v
•
18. bře 2022

Nejsi ty i mexicanka123? V rijnu tu byl podobny dotaz. Ale tam “praskl/nepraskl” kondom 🤣

honatko092
•
18. bře 2022

"Bohužel se mi stalo"...tos na něho upadla nebo jak se toto stane? 😂😂😂

lachtanice86
•
19. bře 2022

@exbordelar tohle není obyčejné selhání, tohle je svi...na nejvyššího kalibru

alubif
•
19. bře 2022

@exbordelar tak ten příběh je naprosté dno, dva chlapy, kdy jeden vychovává cizí dítě a druhý o svém dítěti neví. Ať byly pohnutky jakékoli, je to prostě smutné a neomluvitelné. Takže tvým příběhem bych se moc neohanela.

prezdivka
•
19. bře 2022

Karma 🤔

nijij
•
19. bře 2022

Sranda bude jak druhý chlap je černoch, partnerovi budeš tvrdit že je jeho a ejhle vyleze čokoládka😂😂😂 to už neukecas 😂😂😂

werik153
•
3. čer 2022

Moje křišťálová koule tipuje, že bude miminko toho cizího pána...
Když už se zahejbá, tak se má dávat pozor, aby to nemělo takovéhle následky.