icon

Mimi nemusí nikdy přijít - dá se s tím vyrovnat?

trefulka
31. kvě 2015

Ahoj, o dítě se s přítelem snažíme již šestým rokem. Vyjma jednoho biochemického těhotenství po 2. IVF bez jiných dalších dílčích "úspěchů". IVF jsme vyzkoušeli celkem 3x + předtím 5 IUI. Máme za sebou genetiku, imunologii, já i laparku a psychoterapii - dodnes nevíme, proč se nám nedaří, což je asi to nejhorší, když netušíte proti čemu bojujete. Holky mladší než já, které začaly po mně, mají už 2 děti. Dneska jsem ve stavu, kdy si postupně připouštím, že to opravdu nemusí nikdy vyjít a přesto vždy ke konci cyklu znovu a znovu doufám, že třeba už to konečně vyšlo. Úplně rezignovat se mi zatím nepodařilo, spíž se mi podařily minimalizovat projevy každoměsíčního zklamání, kdy už s každým 1.DC neprořvu celý den.

jahodi
Autor odpověď smazal
jahodi
Autor odpověď smazal
luciamala1979
8. srp 2015

@jahodi ako myslite toxoplazmózu? nerozumiem

jahodi
Autor odpověď smazal
luciamala1979
Odpověď byla odstraněná
jahodi
Autor odpověď smazal
luciamala1979
Odpověď byla odstraněná
ratatooy
9. srp 2015

@simya přenášení parazitů které jsou nebezpečne pro těhotenství(u koček nejznamější toxoplazmoza)kterou jsem měla aniž bych to věděla a lekaři na ni taky nepřišli,až biorezonance ale jinak je halda dalších věcí

ratatooy
9. srp 2015

nemusí to však nutně souviset s tím nemozt otěhotnět,jen mě to napadlo,dnešní problém a to velkej je ,že lidi jsou neinfomovaní a jak se nezačne pátrat sám co a jak,nevykašle se na lékařství ,které je u nás katastrofální(je to jen byznys se smrtí)tak má prostě smulu a muže se v tom plácat do nekonečna,přitom jsou absolutně jednoduché pomoci a to věřím že 90% z diskutujících by stačila upln blbost aby se zadařilo

mikula77
9. srp 2015

@luciamala1979 A jak je možné,že chci,dělám vše,udělala jsem vše dostupné,vydržela nemožné a nemění se nic??Nejsem přecitlivělá,necítím se dokonce ani diskriminovaná,nebrečím,a nevzdávám to,no a přesto všechno nic,žeby to bylo pořád málo..........anebo žebych teda málo chtěla?Čekám radu nad zlato,děkuji.

dzungala
Autor odpověď smazal
dzungala
Autor odpověď smazal
dzungala
Autor odpověď smazal
nov777
9. srp 2015

@dzungala Osobne tu diplomacii nezvladam ani tolik jako ty, proto mlcim 😉

dzungala
Autor odpověď smazal
ratatooy
9. srp 2015

@mikula77 a nechceš teda skusit detoxikaci těla pitím čisteho aloe vera?sice to něco stojí ale plno ženskejm to pomohlo

dzungala
Autor odpověď smazal
mikula77
9. srp 2015

@ratatooy Díky,můžu to zkusit,budu ráda za odkaz,peníze neřeším,už sem přišla o víc.........

mikula77
9. srp 2015

@dzungala Nepotěším Tě,dokonce i na tu hlavu jsem se ptala a pan doktor říkal že tam to nebude,má diplom,leta praxe,je to ůspěšný odborník,tak mu věřím 😀

ratatooy
9. srp 2015

@mikula77 napišu ip

dzungala
Autor odpověď smazal
mikula77
9. srp 2015

Soukromá diskuze je založena,které tam jste,tak už to víte,které ne a máte zájem,stačí říci.

jahodi
Autor odpověď smazal
jahodi
Autor odpověď smazal
jahodi
Autor odpověď smazal
luciamala1979
9. srp 2015

@dzungala děkuji za krásné ohodnocení ať posoudí admin co je a není k tématu, osobně Váš přispěvek nahlašuji.. Něco by jste s tou labilitou měla dělat, jinak ta 'hlava' o které se tady psalo a je podle Vás hloupost, Vás nepustí k otěhotnění a ani v příp neuspěchu neudrží nad věcí nepodaří se Vám s tím příp.žít - k tématu. Psychika je polovina uspěchu! Držte se holky ať se Yvám zadaří, mít mimi je dar! Hezký den..

dzungala
Autor odpověď smazal
luciamala1979
9. srp 2015

@dzungala tak si dejte to aloe, jine vychodisko uz nevidim 🙂

medwidkowa
9. srp 2015

k čemu tohle bylo dobré? nechápu...zajímavé téma a výsledek? 00

infokonik
9. srp 2015

Ahoj. Ráda bych Vás poprosila, abyste vkládaly jen takové příspěvky, které budou k tématu a bez urážek, osočování a vzájemného napadání. Děkuji za pochopení.

Strana