Mimi nemusí nikdy přijít - dá se s tím vyrovnat?
Ahoj, o dítě se s přítelem snažíme již šestým rokem. Vyjma jednoho biochemického těhotenství po 2. IVF bez jiných dalších dílčích "úspěchů". IVF jsme vyzkoušeli celkem 3x + předtím 5 IUI. Máme za sebou genetiku, imunologii, já i laparku a psychoterapii - dodnes nevíme, proč se nám nedaří, což je asi to nejhorší, když netušíte proti čemu bojujete. Holky mladší než já, které začaly po mně, mají už 2 děti. Dneska jsem ve stavu, kdy si postupně připouštím, že to opravdu nemusí nikdy vyjít a přesto vždy ke konci cyklu znovu a znovu doufám, že třeba už to konečně vyšlo. Úplně rezignovat se mi zatím nepodařilo, spíž se mi podařily minimalizovat projevy každoměsíčního zklamání, kdy už s každým 1.DC neprořvu celý den.
@jahodi ako myslite toxoplazmózu? nerozumiem
nemusí to však nutně souviset s tím nemozt otěhotnět,jen mě to napadlo,dnešní problém a to velkej je ,že lidi jsou neinfomovaní a jak se nezačne pátrat sám co a jak,nevykašle se na lékařství ,které je u nás katastrofální(je to jen byznys se smrtí)tak má prostě smulu a muže se v tom plácat do nekonečna,přitom jsou absolutně jednoduché pomoci a to věřím že 90% z diskutujících by stačila upln blbost aby se zadařilo
@luciamala1979 A jak je možné,že chci,dělám vše,udělala jsem vše dostupné,vydržela nemožné a nemění se nic??Nejsem přecitlivělá,necítím se dokonce ani diskriminovaná,nebrečím,a nevzdávám to,no a přesto všechno nic,žeby to bylo pořád málo..........anebo žebych teda málo chtěla?Čekám radu nad zlato,děkuji.
Soukromá diskuze je založena,které tam jste,tak už to víte,které ne a máte zájem,stačí říci.
@dzungala děkuji za krásné ohodnocení ať posoudí admin co je a není k tématu, osobně Váš přispěvek nahlašuji.. Něco by jste s tou labilitou měla dělat, jinak ta 'hlava' o které se tady psalo a je podle Vás hloupost, Vás nepustí k otěhotnění a ani v příp neuspěchu neudrží nad věcí nepodaří se Vám s tím příp.žít - k tématu. Psychika je polovina uspěchu! Držte se holky ať se Yvám zadaří, mít mimi je dar! Hezký den..
@dzungala tak si dejte to aloe, jine vychodisko uz nevidim 🙂
k čemu tohle bylo dobré? nechápu...zajímavé téma a výsledek? 00
Ahoj. Ráda bych Vás poprosila, abyste vkládaly jen takové příspěvky, které budou k tématu a bez urážek, osočování a vzájemného napadání. Děkuji za pochopení.