icon

Mimi v nedohlednu 😞

ciambella
5. srp 2015

Ahoj maminky jsem tady nová a s nervama v kýblu. Bojím se jak malé dítě že už to mimi snad nikdy mít nebudu. Vloni v lednu jsme přišly o miminko v 17 týdnu. No a od té doby nic. Bylo nám doporučeno IVF že to prý jinak nepůjde. No a já pitomec si jednou koupila testy, bohužel jsem si nevšimla že to nejsou těhu testy, ale testy na menopauzu :( no zní to divně, ale fakt nevšimla. No a vyšli mi slabě pozitivní. :( Podle doktora je vše v pořádku, ale já se bojím že není. I přes všechny pokusy mimi nikde a teď když máme jít tento měsíc na IVF tak mi menstruace trvala jen 4 dny. Asi už se nedočkám toho prcka. Bojím se že asi už patřím do starého železa :( není tady nějaká mamina která má podobný osud jak já ? No blbá otázka asi není :(

ellvirka
6. srp 2015

Ahoj, pokud si něco moc přeješ a to něco nepřichází, je pocit prustrace absolutně přirozený. Zkuste se s partnerem nechat vyšetřit - oba. Třeba přijdete na něaký problém, který se dá řešit. Zde je každá rada drahá, nemyslet na to a soustředit se na něco jiného, se lehce říká, ale hůře dělá. To znám. Každopádně přeji aby si brzy už držela svůj vytoužený uzlíček v náručí. Jednou to vyjít musí. Poku ne přirozenou cestou, je tu IVF -jak jsi psala a nebo pak ještě adopce či pěstounská péče.

ciambella
autor
7. srp 2015

ahoj ellvi podle doktoru jsme zdraví všechny testy už máme za sebou tak nikdo neví kde je problém a proč to nejde. Teď 13.8 jdu na kontrolu poslední jen ultrazvuk a pak by mi prý udělali umělé. No jsem ztoho na nervy. Snažíme se na to nemyslet ale víš jak to je hloubi to stejně hryže a dere se to na povrch. Proč to nejde. Ten kdo by chtěl tak nemuže a ty co nechtějí rodí jak na běžícím páse. Je to nefer ☹

evcann
7. srp 2015

@ciambella myslim, ze takovych maminek je tu spousta, ja take nejsem nejmladsi a druheho ditete jsem se dockala ted ve 35 letech, mam obe deti taky z IVF, je tu spousta holek okolo 40 a cekaji mimi, takze rozhodne do stareho zeleza nepatris. Nezbyde asi nic jineho nez IVF a ze je menstruaci jen 4 dny vubec nevadi, tam se to ladi hormonama. To je prvni IVF?

oliras
7. srp 2015

Ahojky přesně vím co cítíš , ale věř že když to šlo jednou půjde to i podruhé. Já taky nemohla otěhotnět dlouhých 6 let pokusy 2 IVF , 2 IUI a nakonec přirozeně jsem otěhotněla přišla jsem o mimi taky v 17týdnu bylo to hrozné a nakonec se zase podařilo přirozeně a mám doma 5 letou princeznu ted opět už 3 roky nic ale nevzdávám se. Mysli pozitivně a věř si

ciambella
autor
9. srp 2015

jj je to první No uvidím prostě to nechám osudu nic jiného mi nezbude 😒

melodygirl
9. srp 2015

@ciambella myslím, že do starého železa jistě nepatříš v tomto věku. Navíc to že máš menzes 4 dny, není podle mě ukazatel, že se blíží přechod. Já mám menzes normálně 4 dny, říká se, že když je kratší, tělo není tolik zanešené skodlivinami. Chápu, že v tak pozdní potrat je hodně frustrující, ale máš ještě dost let před sebou. Já měla první v 35 a chtěla bych druhé, teď je mi 38 a nemám k tomu vhodného partnera. Ale ještě doufám, že se objeví a teprve pak budu řešit, zda-li to půjde.

kocka5
9. srp 2015

@ciambella ahoj, vždy když jsem strašně chtěla mimi, že mi to zrovna vyhovovalo v té době odejít z práce, protože jsem v tom neviděla směr, tak pořád nic. Ve chvíli, kdy jsem strašně chtěla pracovat a byla uprostřed velkého projektu, tak to přišlo....... takže pracovní postup v nedohlednu, ale 2 děti. Stará určo nejsi ..... i když vím jak neúspěch člověka drtí....... pokračuj dál.

karel4415
Odpověď byla odstraněná
nita1984
9. srp 2015

@ciambella nestraš s věkem... Mě bylo před měsícem třicetjedna.. a právě jsem se po roce snažení s manželem rozhodli, že mimnko jestě tak o dva roky odložíme a začínáme se znovu chránit... myslím, že zrovna u mě je to prostě psychický problém, protože jsem u nás nějaké nedořešené věci z minula... a věřím, že až se dořeší, půjde to "samo".... psychika je v tomhle opravdu velmi, velmi silná. Každpádně držím palce, IVF je moc metoda a hodně holek vč. mých kamarádek díky ní mají krásná zdravá miminka...

ciambella
autor
9. srp 2015

Holky děkuji za podporu 😉