icon

Ovulace 11 dni po revizi a možnost tehotenstvi

kkosticka
5. zář 2018

chtěla bych se zeptat ..mel někdo z vas ovulaci 11den po revizi? 24.8. v 9tt jsem prodělala revizi ...a hned průběžně kontrolovala bazální teplotu. Tudíž me prekvapilo ze by dle bazální teploty mela ovu proběhnout 11den. Dnes jsem byla u MUDr na kontrole a ten mi řekl možné je vše. Sliznice je take ukázková 8mm. Jenže včera jsme s manželem měly styk a ted premyslim jestli nemůžu otěhotnět. Měli jste někdo něco podobného a dopadlo to OK???.

oveckaluky
•
5. zář 2018

Po revizi by se mělo dodržet šestinedělí...a jedenáct dní po ní je fakt brzy, koledujete si o infekci nebo zánět.
Ale možné je všechno, držím pěsti, ať to dopadne dobře 🙂

klea81
•
5. zář 2018

Můj lékař mě důrazně varoval, ať vydržím chráněná alespoň ty 3 měsíce. Hrozí vyšší riziko komplikací a to asi nechceš, ne? Ano, dodržet šestinedělí, nebo alespoň styk s kondomem, kvůli infekci.

hawah
•
5. zář 2018

Mně zase říkal můj doktor i doktorka na klinice, že bez styku 14 dní, po těch 14ti dnech po revizi kontrola, kde bylo vše v pořádku a žádné šestinedělí že se dodržovat nemusí, jen těch 14 dní. S pokusem o další mimi počkat do první porevizní menstruace, jinak nic. Ale záleží na zdravotním stavu každé z nás asi...

lachtanice86
•
5. zář 2018

Dodržet 6ti neděli ti nikdo neříkal? Jinak stát se to může ale nechala bych alespoň jeden cyklus. Pro jistotu

kkosticka
autor
•
5. zář 2018

Me řekli ze by pockali aspon po první porevizni menzes...navic nečekala sem ovulku tak brzy...s manzelem se neuvidime 14 dni ted...navíc je mi přes 40 takže čekat 3 měsíce určité nechci a nebudeme. Ale zajímalo me ovulace 11 dni po revizi...ne jestli to dělat můžeme nebo ne 😁

klea81
•
5. zář 2018

@kkosticka tak pokud jsi mohla čekat do 40, tak bych 2 měsíce zase neviděla jako velký rozdíl ;o) nevím, jestli to stojí za případné komplikace, ale to je na každé ženě ;o)

oveckaluky
•
5. zář 2018

@kkosticka No, lepší asi měsíc počkat, než pak řešit dva tři měsíce komplikace se zánětem z infekce...ale třeba to dopadne dobře...

snezenka123
•
5. zář 2018

Já měla nechráněný styk cca týden po kyretáži(ale dělali mi roztažení čípku v narkoze-měla jsem ho po konizaci téměř srostlý)a přitom mi dělali i kyretáž..
no a do pár dnů po styku jsem měla bolesti a začala krvácet...nevěděli, jestli to krvácení patří ještě k šestinedělí, každopádně jsem dostala dvoje atb na zánět dělohy...
Takže bych řekla, že aspoň těch 14 dní se milovat s kondomem, opravdu kvůli infekci, která může i nemusí nastat..
Když jsem v lednu potratila, otěhotněla jsem hned po první popotratové ms, hned po šestinedělí.(jinak ovulace naskočila hned po potratu, ale vzhledem ke zkušenostem, už jsem šestinedělí dodržela, takže ano, možnost otěhu v tvém případě skutečně je reálná)

saminomimino
•
15. zář 2018

ano možné to zřejmě je,já dostala po revizi MS už 26 den,takže ovulace musela taky být někdy 12 dně přední