Ovulace po biochemickém těhotenství
Ahoj holky, chci se zeptat zda se někomu stalo po biochemickem těhotenství, ze uplne vymizely ovulacni příznaky.V červnu jsem prodělala biochem.tehu které odešlo s menstruaci po 4 dnech zpozdeni. Pocitam tedy ze ovulace která u me probíhá vzdy 11dc se take zpozdila a byla treba plus minus 15dc .sle vzdy ovulaci citim boli me prsa a podbrisek jako bych to mela dostat. Ale tenhle mesis nic necítím 😞Nemela to některá z Vas take?
Já to měla podobně. Nejdřív biochemické, a když jsme se snažili hned měsíc po, necítila jsem nic, ani hlen pořádně nebyl, bylo to takové divné oproti předešlému měsíci. Říkala jsem si, že z toho nic nebude a otěhotněla jsem 😊
Delala jsem si testy az do včerejška a nic takze bud sem ji nezachytila a nebo tedy nedala o sobě vedet a byla jak pise Andrea a nebo byl tento cyklus anovulacni, coz by me mrzelo pac takového snažení bylo 😄 . U me je to prave taky divné zadne příznaky nic a jinak o každé ovulaci vim. Tak uvidime treba to vyjde .👍 jinak holky dekuju
Říká se, že teď budeš "pohnojená", tak snad to vyjde 😉 Dej pak vědět. My se teď taky snažíme o druhé po zamlklem potratu, tak taky čekám, jak to dopadne
@andrea353 tak ja sem zatim 7 dpo , podle posledního ovu testy , a nejspis ta ovulace opravdu byl tak pozde , teplota se drzi na 37,1 takze uvidime no , jak to ted mam rozházené tak vubec toho nedoufAm ...ms by mela prijit podle ovu 30.7 tak uvidim ,dam vedet . Jinak u tebe me to mrzi 😞 ale musime doufat ze dalsi cyklus uz se zadari ,konecne 👍
@terezsk ahoj, já jsem teď 16 dc a podle příznaků jsem nejspíš měla ovulaci včera. Tenhle týden jedu bez ovu testů. Jsme ale na dovce, tak jsme si ty dny pěkně pojistili 😁 Tak teď už zase jen čekat a uvidíme.
Tak ty máš ještě pár dní na to, aby se ovulace objevila. Snad se ti to tentokrát srovná. Budu držet palce

@terezsk A jsi si jistá, že už ovulace proběhla? Dělala jsi si test nebo měříš teplotu? Třeba teprve bude, proto jsi neměla žádné příznaky..