Po potratu mě bolí v podbřišku, chodím často na záchod
Tak v útery jsem byla na umělém přerušení. Miminku přestalo tlouct srdíčko. Pořád chodím strašně často na záchod, bolí mě v podbřišku, hlavně když se mi chce na záchod a stále krvácím...Je to normální? Lékaři měli dva velmi akutní příjmy, byli jsme tam dvě..Prakticky nam udělali zákrok a vyhnali nás po vyspání....Takže nám nic neřekli
Ano, pardon, byla to revize. Často myslím že snad co deset minut. Bolesti v podbřišku a když potřebuji na záchod tak jsou větší
Jestli to neni zanet mocovych cest... sla bych k obvodni
@stekkna mě bolelo po revizi strašně v podbřišku. Při sezení se to zesílit snad několikrát, takže i na wc to bolelo dost šílené. Nakonec jsem šla zpět do nemocnice a zjistili zbytky v děloze. Dali vyvolávací injekci aby to odešlo, ale nic, tak jsem musela na další revizi. To pomohlo.
Teď po porodu to stejné. Zbytky a velké sraženiny v děloze, zase poboliva podbřišek plus navíc mi nešlo moc čůrat. Teklo to strašně pomalu, až potom jsem malinko zatlačila a vypadla strašně velká sraženina. Zase ultrazvuk a zase revize. Pak už to bylo zase ok 🙂 a ten odchod po revizi je normální... Mě taky pouštěli odpoledne kokrm 4 domů a to tam málo lůžek nebylo....
Takže zajdi do nemocnice ať tě prohlédnou. Normální to fakt není.
Ahoj, souhlasím s @verunka_korunka . Zajdi určitě k lékaři. Mě si po revizi nechali v nemocnici přes noc, ale stejně mi ji zkopali. Neudělali po zákroku kontrolní ultrazvuk a tím pádem neviděli, že mě nevyčistili celou. Také jsem měla bolesti v podbřišku, takové křeče. Po týdnu už jsem skoro bolestí nemohla chodit. Šla jsem ke svému gyn., ten mi udělal ultr. a našel tam zbytky. Tak mě pak dal dohromady...
Děkuji, byla jsem opět na revizi. Hned v pátek. Ted mám antibiotika. V sobotu ráno mě pustili hned domu

nebyla to revize, jestlize prestalo tukat srdicko? No krvaceni muze byt az tyden, ale nesmi to byt moc - tj. treba 5 vlozek za hodinu. Co myslis strasne casto na zachod? mas nejake paleni, bolesti pri moceni?