Prášky na udržení těhu, jaké máte zkušenosti?

szkipet
4. črc 2014

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti. Jsem po 3 poptatech. 1x5. tt, 2x 7. tt(nebylo srdce)-revize dělohy. ve dvou případech jsem dostala utrogestan, estrimax na udržení těhotenství. když už mi to 2x nevyšlo s prášky na udržení říkala jsem si, jestli jste někdo po tolika poratech udržely tehotenství bez prášků na podporu těhu. Jestli při dalším těhu nemám odmítnout prášky na udržení. Už jsem docela zoufalá. otěhotnění není zatím problém, ale už je to na mě psychicky moc. prosím o jakuokoliv radu.
děkuji moc 😀

pistalinda35
4. črc 2014

@szkipet u me byla potreba potlacit imunita.... Brala jsem Prednison pro udrzeni ... Dostala jsem ho po imunologickem vysetreni... Drzim palce

lucifereeek
4. črc 2014

já jsem teda potratila jen jednou, dostala jsem utrogestan a stejně to nevyšlo-krvácela jsem, podruhé jsem otěhotněla a problémy neměla, tak držím palce ať to tentokrát už vyjde.

szkipet
autor
5. črc 2014

@lucifereeek a na podruhe jste měla tady utrogestan?? rikala jsem si, ze kdyz mi to s nim 2x nevyslo, že bych ho až budu moct znovu odmítla.

scheetje
5. črc 2014

Je mi to lito, moc drzim pesti! Mne zastavilo spineni Utrogestan a Ascorutin v 8tt.

lucifereeek
5. črc 2014

@szkipet neměla jsem nic, nekrvácela jsem a vše probíhalo normálně, takže mi ho dr. nepsal, ono jestli není problém spíš jinde, mě pak v druhém těhotenstvích na odběrech zjistili toxoplazmozu, naštěstí už nebyla aktivní - prodělala jsem ji dříve ale protilátky v krvi už zůstanou, proto si myslím, jestli ten potrat neměl vliv na to první těhotenství, napřed jsem nemohla rok otěhotnět a pak potrat.