Slyším nesnesitelné zvuky - uzamčeno
Asi posledni mesic slysim z nebe strasny zvuky neni to moc hlasity je to takovy jako letadlo v dalce neco jsem o tom cetla a zacala jsem se tak bat ze nemuzu v noci spat nemuzu jist a proste jen cekam az to znova uslysim ..co to sakra je 😞 ...konec sveta?
@velkaholka33 aby si vedela ze to nic neni!!!
@velkaholka33 i ta zenska rika ze to nic neni....
@natysnovec tu jsem neposlouchala..ale uz jsem to cetla driv a fakt me to neuklidnilo
@martiniquest ze to budou vysilat všude v tv 😁a ne ?
@velkaholka33 tech koncu sveta uz melo byt 😉 myslim, ze bud v dali bourka, anebo letadlo, kdyz jde spatne vitr, je to celkem slyset a neni je videt. No a ty stihacky to taky muzou byt, neni je slyset a delaj randal
@velkaholka33 ahoj, víš co, upínat se k nějakým zvukům, které mohly být slyšitelné v jednu chvíli pro všechny, nebo nemusely znamená, že buď máš strach obecně, nebo nemáš co na práci a vyhledáváš pitominy, v prvním případě bych na tvém místě vyhledala odbornou konzultaci, aby se ti nerozjela nějaká psychóza, která by tě potom později vyřadila z běžného života, v druhém případě si najdi nějakou činnost, ať už doma (úklid, vaření, péče o sebe samu) nebo si jdi ven zaběhat, projít se, cokoli... výběr je pestrý.
🙂
@velkaholka33 Z některých maminek si nedělej hlavu a nech jim jejich jediný správný názor. Občas taky slýchám hučení a nezní to ano jako letadlo ani jako stíhačky, to znám, bydlívala jsem kousek od letiště, kde startovala i vojenská letadla. Na noc spím se špuntama v uších a i když i přes ně jsou určité frekvence slyšet, je to.mnohem lepší. Na nějakou formu konce civilizace věřím, ale nemyslím, že strachováním se na tom něco změní.
Díky, jestli je konec světa na blízku, můžu si koupit nové boty bez výčitek, než to doma praskne už tu nebudeme, jedu pro ně!
@hermelinah Jedem shopovat👍😁😁😁
Holky ,nektere z vas jste fakt teda cisla... :/ prece kdyz neco nevidim, neznamena to, ze to neexistuje. Vzduch taky nevidime, ale vsichni vime, ze je. Co my jen vime, na svete je tolik zahad a nerozlustenych veci, ze neni treba je hned smahem zesmesnovat a delat idioty z tech, kterym se neco takoveho prihodi. Svet a zivot je nekdy zahada sama o sobe, a nekdo vnimavejsi to ma jeste holt kapku jinak.
nechápu potřebu některých žen tady se do jiných navážet.... pokud to neslyšíte, tak nechápu, proč tady diskutujete.... když jsem to poprvé slyšela, tak mě to celkem zarazilo, protože dříve jsem tyto zvuky neslyšela a myslím, že jsou lidé, kteří to slyšet třeba nemohou.... nevím co je to za zvuky, ale jak říkám neřeším to... ale dělat si z jiných legraci nebo je tady zhazovat, no nezlobte se, ale je to trapné....
@sahrazad1 taky si myslim ze lidi co vice vnimaji to tak proste maj no :/..a jestli se tim nekdo bavi tak at se bavi..
@martiniquest výraz tinnit čtu prvně, ale fakt je pískání v uších ze stresu a únavy?
@blahova_andrea nene opravdu to slysim a kdyz upozornim pritele taky to slysi ..ale sam od sebe by si nevsiml
@velkaholka33 a když byl rok 1999 a všichni strašili, že při přehoupnutí na 2000 bude taky konec světa nebo min. počítačový kolaps, který způsobí kdo ví co...to jsi se taky tak bála? pokud se fakt bojíš konce světa, tak neseď na netu a užívej si "poslední" chvíle co nejlépe to jde! 😉 zvuk neodstraníš. tam to chce naučit se ho odfiltrovat nebo si pořídit špunty. mě jde líp ta filtrace. ze špuntů mě pak bolí hlava.

@natysnovec to si nemusela ;]