icon

Slyším nesnesitelné zvuky - uzamčeno

velkaholka33
11. črc 2018

Asi posledni mesic slysim z nebe strasny zvuky neni to moc hlasity je to takovy jako letadlo v dalce neco jsem o tom cetla a zacala jsem se tak bat ze nemuzu v noci spat nemuzu jist a proste jen cekam az to znova uslysim ..co to sakra je 😞 ...konec sveta?

Strana
z3
blahova_andrea
11. črc 2018

@velkaholka33 já nereagovala teď na ten tvůj zvuk, ten nevím jaký slyšíš. mě stačí sousedovic čerpadla apod. 😀 já jsem fakt zvyklá filtrovat zvyku a nepřikládat jim význam. to bych se nevyspala celý život podle lokalit, kde jsem byla "nucená" spát 😀 přítel má třeba uši citlivější. ten slyší, co já ne nebo já to teda slyším, ale musím se soustředit a to běžně nedělám.

sahrazad1
11. črc 2018

@mrav bylo tim mysleno, ze datum, ktereho se zakladatelka obava, neni vubec spatne, naopak, same sedmicky, to je parada. Vas uz jsem si vsimla v jinych diskuzich, musi to pro vas i holcicku byt velmi tezke. Smutek je ze vsech vasich prispevku hodne citit. Ale je jeste brzy, velmi brzy, tak je to pochopitelne. Snad jste si s dcerou to spatne uz vybrali, a nyni bude uz jen lip a lip. Drzim vam i vasi dceri palce!

tahejhula
11. črc 2018

Jak můžete kdo vědět, co ostatní vnímají nebo nevnímají? Problém autorky je totiž především v tom, že jí ten sluchový vjem děsí, nějakým způsobem jí negativně ovlivňuje život. To je potřeba řešit.

sahrazad1
11. črc 2018

Tinnitus byva casto od krcni patere, ale tohle nebude ten pripad

velkaholka33
autor
11. črc 2018

@blahova_andrea já se taky musim soustredit abych to slysela ale uz to mam nejak v hlave slysim treba jen auto a hned zpozornim :/..uz je to na zblazneni fakt

tahejhula
11. črc 2018

Údajně jsou první záznamy o těchto jevech padesát let staré, takže kdoví, jak dlouho to reálně hučí. Já vím, autorka se bojí biblické polnice, která má zvěstovat apokalypsu, ale o tom píšu výše, ve strachu se žít nedá.

tahejhula
11. črc 2018

Já si to poslechla na Youtube, ale to je rachot pořádný, nic, kvůli čemu by se člověk musel extra soustředit.

velkaholka33
autor
11. črc 2018

@tahejhula nejaky videa jsou i falesny

velkaholka33
autor
11. črc 2018

@tahejhula jo presne toho se bojim :(

vendelinka08
11. črc 2018

@blahova_andrea ono to může být i od krční páteře, znám paní, co to tak má...

tahejhula
11. črc 2018

@velkaholka33 já myslím, že bys měla řešit ten strach. Protože ať je to jak je to, my s tím asi sotva co naděláme. Vědci to vysvětlují mnoha věcmi. Zkus se přiklonit k některé z těch bezpečných teorií. Víš, ona je otázka, zda to lidé neslyšeli již v době, kdy tu Bibli sepisovali. Pak třeba nezávisle na tom přišly povodně, zemětřesení nebo podobně a teorie o trumpetách byla na světě.

tahejhula
11. črc 2018

@velkaholka33 a taky si uvědom, že tam vždy byla potřeba udržet ovečky poslušné a v bázni boží.

Strana
z3