Slyším nesnesitelné zvuky - uzamčeno
Asi posledni mesic slysim z nebe strasny zvuky neni to moc hlasity je to takovy jako letadlo v dalce neco jsem o tom cetla a zacala jsem se tak bat ze nemuzu v noci spat nemuzu jist a proste jen cekam az to znova uslysim ..co to sakra je 😞 ...konec sveta?
@mrav bylo tim mysleno, ze datum, ktereho se zakladatelka obava, neni vubec spatne, naopak, same sedmicky, to je parada. Vas uz jsem si vsimla v jinych diskuzich, musi to pro vas i holcicku byt velmi tezke. Smutek je ze vsech vasich prispevku hodne citit. Ale je jeste brzy, velmi brzy, tak je to pochopitelne. Snad jste si s dcerou to spatne uz vybrali, a nyni bude uz jen lip a lip. Drzim vam i vasi dceri palce!
Jak můžete kdo vědět, co ostatní vnímají nebo nevnímají? Problém autorky je totiž především v tom, že jí ten sluchový vjem děsí, nějakým způsobem jí negativně ovlivňuje život. To je potřeba řešit.
Tinnitus byva casto od krcni patere, ale tohle nebude ten pripad
@blahova_andrea já se taky musim soustredit abych to slysela ale uz to mam nejak v hlave slysim treba jen auto a hned zpozornim :/..uz je to na zblazneni fakt
Údajně jsou první záznamy o těchto jevech padesát let staré, takže kdoví, jak dlouho to reálně hučí. Já vím, autorka se bojí biblické polnice, která má zvěstovat apokalypsu, ale o tom píšu výše, ve strachu se žít nedá.
Já si to poslechla na Youtube, ale to je rachot pořádný, nic, kvůli čemu by se člověk musel extra soustředit.
@tahejhula nejaky videa jsou i falesny
@tahejhula jo presne toho se bojim :(
@blahova_andrea ono to může být i od krční páteře, znám paní, co to tak má...
@velkaholka33 já myslím, že bys měla řešit ten strach. Protože ať je to jak je to, my s tím asi sotva co naděláme. Vědci to vysvětlují mnoha věcmi. Zkus se přiklonit k některé z těch bezpečných teorií. Víš, ona je otázka, zda to lidé neslyšeli již v době, kdy tu Bibli sepisovali. Pak třeba nezávisle na tom přišly povodně, zemětřesení nebo podobně a teorie o trumpetách byla na světě.
@velkaholka33 a taky si uvědom, že tam vždy byla potřeba udržet ovečky poslušné a v bázni boží.

@velkaholka33 já nereagovala teď na ten tvůj zvuk, ten nevím jaký slyšíš. mě stačí sousedovic čerpadla apod. 😀 já jsem fakt zvyklá filtrovat zvyku a nepřikládat jim význam. to bych se nevyspala celý život podle lokalit, kde jsem byla "nucená" spát 😀 přítel má třeba uši citlivější. ten slyší, co já ne nebo já to teda slyším, ale musím se soustředit a to běžně nedělám.