icon

Špatné těhotenství i po revizi?

demukla
12. lis 2016

Dobrý den holky, treba uz ta diskuze na mou otázku probíhá, ale neumím v tom tady moc hledat... zajímalo by me jen, zda-li jste tu některá , co prodělala revizi po zamlklem těhotenství a při dalším otěhotnění potom jste potratilA znovu?Nebo těhotenství proběhlo uz v poradku? A za jakou dobu jste se začaly opět snažit ? Myslim po te prvni revizi.... děkuji

Strana
z2
saidy
19. lis 2016

Ahoj holky, zaujala mě vaše diskuze, jsem 3 dny po revizi kvůli ZT na konci 8tt. Cítím se celkem dobře, dokud mi někdo nepřipomíná, co se stalo a jestli něco nepotřebuji a od včerejška už ani nešpiním.. Pochopila jsem dobře, že šestinedělí po potratu není 6 týdnů, ale do první MS? Jdu v úterý na kontrolu, tak se na to musím poptat doktorky. Ráda bych se po první MS pustila do dalšího snažení, jestli bude všechno zahojené... Už aby to bylo 🙂

medulinek
19. lis 2016

Ono to tak na tech 6 nedel stejne zhruba vyjde,jinak i pres zahojeni bych doporucila nechat dve ms,at se ti sliznice poradne obnovi

nevesta2708
20. lis 2016

Ahoj, já měla duben ZT ve 12.tt, počkala jsem šestinedělí a pak jsme se snažili 3 měsíce, ale nic..Tak jsem si našla novou práci, začala chodit dálkově studovat, dala výpověď a PUF!! jsem v 9.tt 🙂 😉 Paní doktorka říkala, že čím později to ZT je, tak to další těhotenství by mělo být v pořádku...Je fakt, že jsem chodila do práce (12hodinové směny ranní/noční), dělala autoškolu, kupovala auto a nakonec dostala velkou chřipku..tak to mimčo nezvládlo. Teď? Kulovalec doma od začátku těhu a užívám si klid...držím palce 🙂

Strana
z2