icon

Stará láska nerezaví?

nici121
19. zář 2018

Ahoj vsem, mam problem. Spis zamotanou hlavu. Hodne ve zkratce - pred tremi lety jsem mela pritele, cizince, vedli jsme v podstate vztah jen na dalku pac jsme oba byli v te dobe studenti, on v Recku, ja v Cr a financne to proste lepe neslo. Mela jsem ho opravdu hodne rada, ale ta dalka me ubijela. Rozesla jsem se s nim. Hodne jsem plakala, on taky. Cely ty tri roky jsem na nej myslela, tak nejak, jak se asi ma, zda ma pritelkyni a tak. Nasla jsem si partnera, ale uz na zacatku vztahu byly problemy, udelal mi hodne zlou vec, kdy jsem se docetla o sobe dost hnusne veci. Zkousla jsem to, chtela jsem byt opravdu stastna s nekym. No pak to bylo fajn, ale posledni rok je to uplne na dve veci. Spime spolu jednou za mesic cca, tak 5 min sexu. nebavi me to s nim. Zrusila jsem i nasi svatbu...Hadame se kvuli prkotinam. Ted jsme vybirali dovcu a ja si prorazila misto, kde zije ten muj byvaly. Chtela jsem ho nekde v koutku duse videt. Moc. Nakonec jsme se vecer sami sesli, 2×. Byly to moc hezke dva vecery. Citila jsem se tak, jako pred tremi roky s nim. Jako ja, krasne, volne. Nejlepe za ty roky, fakt…No a ma nejlepsi kamaradka je shodou okolnosti i jeho dobra kamaradka. Rekla mi, ze od doby, co jsem se s nim rozesla zadnou holku nemiloval tak jako me. A on mi i priznal, ze cely ty roky mysli na me. A ja na nej. Jenze, ted mam uplne zamotanou hlavu. Byli jsme tak nejak obcasne v kontaktu cele ty roky a ted poslednich 14 dni neustale...Pritel to samozrejme nevi, zitra letime domu a ja brecim uz ted. Nevim co delat… Diky za precteni, N.

michaela_2
9. říj 2018

@odula každá to má proste jinak 🙂) Já neříkám, že v 25 musí nutne plánovat děti, ale už bych asi hledala stabilní vztah - on ne každý chlap chce miminko hned že jo 🙂

michaela_2
9. říj 2018

Ale věřím, ze romantika nepatří vždy jen do filmu, proto fandím Řekovi! 😃🍀

gretka79
9. říj 2018

@odula Ano, prd se stane! Ja studovala jeste dele a dnes si rikam, ze jsem si mohla strihnout jeste dalsi skolu....pak jsem cestovala, zazila take osudovy vztah s cizincem (jak jsem jiz v teto diskusi psala) a k detem se dostala az po 35! 😊 A opravdu se prd stalo😉 Clovek by mel poznavat, zkouset a jit do vseho, co vnitrne citi ze chce!
Autorce diskuse znovu vzkazuji: bez do toho, otevri sve srdce a prozij svuj osudovy vztah naplno. Jestli to skonci dobre nebo spatne, je v tuto chvili ve hvezdach. I kdyby to ale dopadlo spatne ( jako u me), budes mit na stara kolena alespon na co vzpominat😂🤣 kdo nic nezkusi, nic nezazije a nikam se neposune.

odula
9. říj 2018

@michaela_2 hele.... jako... no.... prostě život je nevyzpytatelnej . já dětí nechtěla, nikdy. žádný. chtěla jsem žít v italii, kde jsem dělala doktorát. pak jsme se dali dohromady,26. svatba 27, spolu 10 let.,3 děti, švédsko.to nenaplanujes. :D a myslela jsem ve 24 na budoucnost?? deti??? ha ha ha... ve 24 bych se na věk a "že už bych něco měla " vyprdla. "bych něco měla " ji bude provazet dalsich min. 50 let. tak ma jeste čas ;). zakladatelka je ještě mladá žába. ať jde za vlastním srdcem dokud může. třeba ji to nakonec ukáže co vlastně skutečně chce 🙂 (ale jak už tu někdo psal - ať si dá bacha ať nejsou předčasne "následky " ;) :D

michaela_2
9. říj 2018

@odula to je pravda, člověk míní - život mění 🙂)) Asi většina lidi si sebe samotného, když je jim 20, představuje za par let jinde, než pak je 😁 ale v tom je to krásný!
Já obecně nejsem pesimista - ale mám okolo sebe teď dost blízkých kamarádek, které prave s tou 30 řeší dilema na tohle tema ....ono když pak toho spravnyho chlapa nakonec potkas, je to happy end (někdy 🙂) proto to chce dat na vlastní intuici a ne předsudky okolí.

zoniga
10. říj 2018

@michaela_2 já si užívala do 30 let a pak přišly děti. Já to mám jinak. A nikdy se neví, kdy potkáš toho pravého. Jˇ

michaela_2
10. říj 2018

@zoniga jj, někdo ho potká ve 20, někdo ještě po 30 ne 🙂

nici121
autor
10. říj 2018

Právě. Ale já si myslela, že budu právě spokojená se životem, jaký jsem měla doteď. Krásný byt, pohoda, dobrá práce, člověk by si řekl, že nemám na co si stěžovat. Ale já byla stále v nervu, naštvaná, nepříjemná a nevěděla jsem proč. No teď už vím. Prostě jsem nebyla s tím životem spokojená. Teď to možná bude trochu vabank, ale zase bude na co vzpomínat. 🙂 Budu vás informovat dále, ač se toho teď do lisotpadu asi moc neuděje, páč já se tam nedostanu a pak on bude tady.

michaela_2
10. říj 2018

@nici121 držím palce! a určitě dej vědět 🙂

nici121
autor
19. říj 2018

Ahoj holky,

jsem blázen bláznivej. 🙂 Ale 2. listopadu tam s kamarádkou (to je právě ta, se kterou se on zná) tam na 4 dny letíme. 🙂 Tak se uvidí, dává mi hodně najevo svůj zájem, je to cítit.

priefi
19. říj 2018

@nici121 nerikala jsi, ze v listopadu prileti on sem do Prahy?

nici121
autor
19. říj 2018

@priefi Jj, ale až v polovině. Na konci října končí v práci, pak si musí vyřešit nějaké papíry a pak teprve může letět. Jenže já sehnala letenky za pár drobných - tak jsem si řekla proč ne ..

nici121
autor
6. lis 2018

Ahoj vsem, akorat se vracim z letiste. 🙂 Zazila jsem asi nejkrasnejsi dny vubec. To co citim, uz vim ted, ze je laska. A to, co jsem citila z nej jsem taky jeste z nikoho necitila. Jako prvni domluvil s tou kamaradkou se kterou jsem tam letela prekvapeni (ona mi rekla, ze nejspis na letisti nebude, ze musi neco zaridit) a pak jsme priletely a ona se najednoz trhla a odesla a v tom mi nekdo zaklepal na rameno. 🙂 Padli jsme si do naruci hned. Celou dobu se choval jako kdyby uz byl muj partner. Dostala jsem od nej k narozeninam retizek z bileho zlata... Mela jsem bydlet na pokoji s kamaradkou a kdyz jsem se sla checkinovat tak chvilku mluvil s recepcni a pak rekl, ze si booknul pokoj vedle, aby mohl byt celou dobu blizko a ze tam muzu byt s nim, jestli budu chtit. 🙂 No hadejte ...😀 A dalsi vec - v zivote jsem nezazila lepsi sex - to jak jsme si sedli v posteli, to si rikam, ze ani neni mozny. Pak jsme si promluvili, co mezi nami tedy je a neni a on mi rekl, ze chce jen, abych k nemu byla uprimna, nechce znovu zazit tu bolest a ze me miluje tak jako nikoho. Pak me vzal domu a predstavil rodicum. Ty pusobili hrozne prijemne, rovnou by byli schopni si me tam adoptovat. 😀 Maminka se ptala rovnou, jestli s nim pak priletim na Vanoce uz. 😀No a pred odletem - odvezl na letiste a rikal hlavne at nejsem smutna, ze se zachvilinku uvidime znovu a hlavne at nebrecim a videla jsem jak mel totalne skelny oci, proste na krajicku. 🙂 Prijde mi to cele moc ruzove, ale co kdyz to tak doppravdy je?

verinikki
6. lis 2018

Wow😍
tak to je fakt jako červená knihovna!🙂
Držím palce a přeju krásný život👍

priefi
6. lis 2018

@nici121 tomu se rika zamilovanost a ruzove bryle... laska jako takova prijde az pozdeji, az opadnou ruzove bryle a zjistis, ze dotycneho milujes takoveho jaky je, i pres jeho nedostatky... ale nedostatky uvidis az pozdeji. Je to tak ruzovoucke, protoze je to zacatek, ale v podstate jste si cizi...

nici121
autor
6. lis 2018

@priefi No uplne nejsme 🙂 Tim, ze jsme spolu v minulosti chodili a nemohli jsme za sebou kvuli skolam letat jsem se rozhodla udelat bolavej krok a rozejit se s nim... mlada a blba. Znam ho naopak az moc dobre si troufam rict 😀

priefi
6. lis 2018

@nici121 ja vim, ze pred tim jste spolu na dalku chodili... ale kolik vody od te doby uplynulo? A jak dlouho jste byli spolu pred tim a jak casto? Kolik toho bylo cisteho casu, ze jste spoku byli realne a ne na dalku? Nerikam, ze to nebude ok, jen pisu, ze to jsou ted ruzive bryle 😉

rosyrosy
6. lis 2018

@nici121 já myslím, že i kdyby to neklaplo, tak na tyhle růžové brýle budeš vzpomínat celý život ;)

martiniquest
6. lis 2018

Vubec nerozumim tomu, co resis 🙂 Je zcela evidentni, jaky ma byt Tvuj dalsi krok - rozejdi se se soucasnym pritelem a dej se znova dohromady s tim predchozim. Ja vim, nekdy se veci zdaji hrozne tezke, hledame, proc neco nemuzeme...ale jakmile se rozhodneme, vsechno do sebe zaklapne. Muj nazor je, ze pokud toto neudelas, bude Te to hlodat do konce zivota a nebudes naplno stastna.

nici121
autor
6. lis 2018

@martiniquest Já už se s přítelem rozešla, teď řešíme byt - hypotéka... Pořád jsme v jednom bytě - každý máme svou ložnici ... On tu vlastně už netráví žádný čas.
Akorát se mi teď po řekovi hrozně stýská 😀

martiniquest
7. lis 2018

@nici121 Bezva 🙂 nekoukala jsem na data a predchozi komenty v diskuzi. Drzim pěsti!

nici121
autor
9. lis 2018

Už nevěřím na náhody - on od začátku říká, jak chce jít do Mnichova a teď tam pojede - a já dnes sedím v práci a poslouchám, jak se bude měnit struktura a bude potřeba vyslat někoho z našeho teamu jako implanta na pobočku ke klientovi -a hádejte jaké město? Mnichov. 🙂 TO snad není ani možný 😀

sudylichozrout
9. lis 2018

@nici121 tak hura do toho, drzim palce 🙂 Tvuj pribeh je docela fascinujici 🙂

klea81
9. lis 2018

@nici121 synchronicita, co tě na tom překvapuje 😉Hlavně se hlas jako dobrovolník, ať ti to někdo nevyfoukne.

nici121
autor
10. lis 2018

Jenze ... vcera jsme se o tom docela dlouho bavili. Nikdy nepracoval a nezil jinde nez v Recku, hrozne se boji, nevi co cekat a zda se mu v DE bude libit. Proto tam chce jit na zacatek sam s tim, ze se tam k nemu muzu casem pristehovat. Doslova mi rekl, ze me opravdu miluje a chce jen me, ale ze to je na nej hrozne rychly vsechno, ze bychom meli jit krok po kroku...

odula
10. lis 2018

@nici121 tak můžete v mnichově bydlet každej sám ne? ta práce v mnichově by pro tebe byl kariérní postup ne?

nici121
autor
10. lis 2018

@odula To jo, ale co mi bylo řečeno, tak neví jestli se mu tam bude líbit, pokud ne a půjde pryč a já tam zůstanu, to bude blbý... Je pravda, že společné bydlení po takové chvilce je dost ujetý, ale prostě vztah na dálku taky není to pravý.

klea81
10. lis 2018

@nici121 na peníze si polepšíš určitě, rok, dva tam můžeš být případně i sama, ještě to nevyzkoušel a už se cuká ☹️

dvojka
10. lis 2018

No nevím na to, že to je taková láska je Řek samá pochybnost, něco na tom smrdí. Ale přála bych ti, aby to byla jen má zbytečná starost 🙂.

sudylichozrout
10. lis 2018

@dvojka taky mam trochu obavy, i kdyz bych @nici121 prala, aby se ma tucha nenaplnila.

Strana