Stará láska nerezaví?
Ahoj vsem, mam problem. Spis zamotanou hlavu. Hodne ve zkratce - pred tremi lety jsem mela pritele, cizince, vedli jsme v podstate vztah jen na dalku pac jsme oba byli v te dobe studenti, on v Recku, ja v Cr a financne to proste lepe neslo. Mela jsem ho opravdu hodne rada, ale ta dalka me ubijela. Rozesla jsem se s nim. Hodne jsem plakala, on taky. Cely ty tri roky jsem na nej myslela, tak nejak, jak se asi ma, zda ma pritelkyni a tak. Nasla jsem si partnera, ale uz na zacatku vztahu byly problemy, udelal mi hodne zlou vec, kdy jsem se docetla o sobe dost hnusne veci. Zkousla jsem to, chtela jsem byt opravdu stastna s nekym. No pak to bylo fajn, ale posledni rok je to uplne na dve veci. Spime spolu jednou za mesic cca, tak 5 min sexu. nebavi me to s nim. Zrusila jsem i nasi svatbu...Hadame se kvuli prkotinam. Ted jsme vybirali dovcu a ja si prorazila misto, kde zije ten muj byvaly. Chtela jsem ho nekde v koutku duse videt. Moc. Nakonec jsme se vecer sami sesli, 2×. Byly to moc hezke dva vecery. Citila jsem se tak, jako pred tremi roky s nim. Jako ja, krasne, volne. Nejlepe za ty roky, fakt…No a ma nejlepsi kamaradka je shodou okolnosti i jeho dobra kamaradka. Rekla mi, ze od doby, co jsem se s nim rozesla zadnou holku nemiloval tak jako me. A on mi i priznal, ze cely ty roky mysli na me. A ja na nej. Jenze, ted mam uplne zamotanou hlavu. Byli jsme tak nejak obcasne v kontaktu cele ty roky a ted poslednich 14 dni neustale...Pritel to samozrejme nevi, zitra letime domu a ja brecim uz ted. Nevim co delat… Diky za precteni, N.
@nici121 Já mám z těch posledních příspěvků pocit, že i kdyby tě miloval, tak ty úplně nemiluješ jeho...
Pokud je to ten pravý, jde to i na dálku.
@penelope87 Spíš myslím, že nici121 začíná přicházet o růžové brýle s tlustým sklem a začíná věci vidět reálně tak, jak jsou.
No, o ty už jsem asi definitivně přišla. Řekl předemnou, že jeho ex se kterou byl v létě byla krásná, chytrá a dobrá v sexu. A pak mi povídá, že spolu spali za celé léto jen 3x a od kamarádky vím, že ona neměla na letenky tak jí je platil, včetně jídla a všeho tam. 🙂 Když byl tady, tak jsem ho tu tak trochu dotovala já. 😀 Ale to vem čert. Když byl u mě, tak jsem viděla, že jí koukal na profil. Přitom mi tvrdí, že mu je uplně ukradená a že s ní není v kontaktu a ani nechce. Každopádně, ona mi projížděla můj profil každý den /na instagramu to jde vidět/ - nevím proč, když se s ním rozešla ona a on na ni nemyslí ... Nicméně jsem mu řekla, že mě to, co mi o ní řekl fakt bolelo a mrzelo a on mi na to řekne, že mi má teda lhát? Že si za tím stojí. No tak jsme se torchu štěkli a já mu napsala, že potřebuji ted čas pro svoji hlavu, abych to jen tak nezahodila. A on neodepsal - od včera podvečera ...
@nici121 Omlouvám se předem za upřímnost, ale já nejsem ani trochu překvapená z toho, co píšeš. Dost jsem takový závěr románku čekala. Jen jsi na tom o trochu líp než některé zdejší dámy, které zakrátko píší příspěvek o tom, jak čekají miminko a najednou neví, co mají dělat. Buď ráda, že to skončilo tak, jak to skončilo. Ty jsi se rozhoupala k novému začátku jinde a jinak a já věřím, že tě to posune vpřed v osobních i profesním životě. Řeka bych nebrala vůbec vážně, jela si po svém a taky se tak zařídila.
On mi řekl, že mi přece nebude lhát, když si myslí, že byla krásná a chytrá ... že jsme dospělí a upřímní ...aha. A že v tom Únoru přiletí a udělá vše a již dělá vše proto, aby si tma našel práci, ale že kdyžtak bude prostě muset zpátky do Řecka, ale furt mě hrozně miluje a hrozně mě chce vidět jeho babička apod ... Já prostě nevím, jeslti můžu věřit tomu, že mě má rád. Řekla jsem, že počkám až jestli zustane v tom Mnichově, nebo odletí zpět to Řecka, ale prostě to s tou ex mě tak bolelo a mrzelo, že to asi nedám ...
@nici121 tak celé to tady od začátku procitavam, začátek jak z červené knihovny ale promin teď se ukázalo že je to magor, nezlob se na mne ale když někoho miluju nic mi nebude stát v cestě, nic, vubec nic a ne co by kdyby, vyprdni se na něj at vidí že ty ho k životu vůbec nepotřebuješ, najdeš si lepšího kluka a hlavně když to přijde tak to poznáš že to je ten pravý, tam nebude čas na to aby si někdo musel něco srovnat v hlavě, bude to jine a krásné a já ti přeji hodně pracovních úspěchů a ať najdeš největší lásku života 🥰ale od řeka ji nečekej, paaa a dej vědět 🍀 🍀 🍀
No ted jsem se zasmala. Promin, samozrejme nic proti tobe. Jen pana bozskeho kopni do pr.... driv nez dopadnes spatne. Ted to muzes brat jako super zkusenost a posune te to dal. Mas vyhodu, ze jsi zenska, ktera vi co chce od zivota.. To mas ode mne palec nahoru
@nici121 Ahoj, tak ten se opravdu vybarvil! Narazila jsi na pěkného blbečka, mrzí mě to kvůli Tobě☹ Bude to teď chvíli dost bolet, ale je dobře, že jsi zjistila pravdu dříve než bylo pozdě.....
Hele, všechno zlé je k něčemu dobré! Ono je to celé vlastně dost pozitivní - jen si zrekapituluj svůj život od léta, kam ses dostala, kam Tě to posunulo......Já jsem přesvědčená, že nic se v životě neděje náhodně. Tenhle člověk Ti měl nejspíš pomoci posunout se rychle dál. Vyřešit si bývalý vztah, poslat Tě pracovat do Německa a trochu o sobě popřemýšlet co chceš, kam se chceš nasměrovat......je to "převozník", který Ti pomohl přichystat půdu a podmínky pro něco mnohem lepšího. Vnitřně bych mu za to poděkovala a odstřihla ho.
Jestli ho chceš pozlobit, tak mu můžeš třeba říct, že v žebříčku hitparády tvým milenců obsadil krásné druhé místo, ale Ty sis uvědomila, že bereš v životě jen vítěze.....
Jedno mi věř, ať je Ti nyní sebehůř, čas Tvou bolest zacelí! Před deseti lety se mi zhroutil celý život a neviděla jsem nic dál. Dnes mám krásnou rodinu, skvělé děti a muže, kterého bych nevyměnila! Na Tebe to čeká také, jen to chce trpělivost. Hodně štěstí!
@priefi No prý ho ona nemilovala, nechtěla s ním spát, ale jen tam 2x letěla, pokaždé na 14 dní a on jí to celé zaplatil. Ale to, že ho využívá pochopil prý až pozdě. To je info od něj. Od své kamarádky vím, jak z ní byl vytřesenej a všechno a ona s ním přestala komunikovat, když podruhé odletěla. A pak jsem tam asi po 14ti dnech přiletěla já no ... Dorazila! Naštěstí! ufuf! Ale teda slabší - páč jsme v lisotpadu kvůli němu brala Norethisteron - vycházela mi MS akorát na dobu, kdy jsem tam měla být .... Takže mám ted torchu rozhozený cyklus..
@nici121
Sleduju vlákno od začátku...vypadalo to dobře, přála jsem lásku jako trám.
Řeknu ale jedno - pokud si někdo potřebuje zvyšovat sebevědomí a něco dokazovat tak, že vykládá superlativy o bývalém před současným partnerem a taky s tím co píšeš, kopni toho pubertálního macha do zádele a najdi si někoho dospělého a na úrovni, kterou si taková šikovná holka jako ty zaslouží🙂
Taky procitam od zacatku a souhlasim s holkama vyse. On si s tebou jen hraje a ruku na srdce...vlastne ho ani neznas, jak se chova k tem ostatnim zenam. Podle me je to clovek, ktery se rad bavi a maze vam vsem jen med kolem pusy. Kopni ho do pr.... jedine dobre reseni dle poslednich prispevku od tebe. Mej svou hrdost a nenech ze sebe delat pitomce. S nim te stesti neceka.
@nici121 takze rekapitulace... Ty jsi jeho jedina laska, kterou takhle miloval, zadnou jinou takto nemiloval, ALE byl odvarenej z jine holciny, ktere vse platil, byla evidentne podle nej krasnejsi, chytrejsi a v posteli lepsi, ale vykvakla se nej a pak ses objevila Ty, ala naplast na jeho bolistku na jeho egu.... nechci to psat, ale je to tak, jak jsem psala hned na zacatku.... ve skutecnosti nic pro nej neznamenas, jsi jen jedna z mnoha, ktera mu krati dlouhe chvile... a by mne neprekvapilo, kdyby to dopadlo tak, jak tady jedna uzivatelka uz psala o nekom jinem, ze by Ti jednou jen tak mimochodem rekl, ze se vlastne zeni s reckou holcinou.... kopni uz ho do te zadnice
Jak tenhle román pokračuje?
Taky by mě zajímalo jak to pokračuje 😉🤔
Ahoj holky, omlouvám se, připravuji se na odchod do Mnichova, jsem teď furt někde po služebkách. Řekla jsem mu, že na něj kašlu, že nemám na to trápit se kvůli jeho ex. A on začal zase s tím, že já jsem pro něj všechno, že jsem jediná, se kterou si představoval kdy založit rodinu a zestárnout a že si mě klidně vezme hned (zůstavám nohama na zemi). Teď opravdu hodně pracuji a nemám moc čas řešit kravinky, tak jsem mu napsala jen, že jsem unavená a mám toho dost, po všech stranách. No a pak mi píše ta kamarádka, že mi musí v pátek či sobotu předat dárek než odjedu do Mnichova. Psala mi to v pondělí, kdy jsem odjížděla na služebku do Frankfurtu a nějak jsem prostě vycítila, že to překvapení a dar je on. Taky že jo. Tak jsem mu vynadala, že semnou takhle jede ač ví, že teď nemám čas ani na sebe. A on, že mu na mě záleží jako na nikom a je mu jedno, že mě uvidí třeba jen 10 min. Hlavně že mě na chvíli ucítí blízko prý.
ale já mám ten problém, že neustále vidím jeho bývalku před očima..
Jinak ještě dodám, že semnou chce žít v Mnichově, ale teď jsem to díky jeho chování já, kdo váhá...
@nici121 dik za update 🙂 nebudu komentovat to co říká on, to bych se jen opakovala ;) ale - prosím tebe, čím dál tím víc mě zajímá ta "kamarádka". jako - proč je pořád mezi vámi jako prostředník? Nebo ne pořád, ale hodně často. Interpretuje ti jeho "pocity" , má dost velkej přehled co dělá a jak se cítí - a teď navíc zpunktujou dohromady do "překvápko" (který podle mě dokonale kopíruje infantilní vzorce milostných dobrodružství náctiletých kopretin přispívajících do "bráááávička". :D ) nezlob se na mě, nechci se nikoho dotknout, ale připadá mi to strašně bizarní. Ještě se slovy že ti musí předat dárek.... 😨😨 ježková noho fakt že jo.
Taky bych chtěla žít v Mnichově, kdyby mě tam někdo živil. Mám z toho dojem, že je krapet vyčůraný.
@nici121 Ahoj, chápu to správně, že Ti kamarádka předala dárek, který měl u sebe kufr se svými věcmi a jede s Tebou???? A na jak dlouho????😲 To tam jako s Tebou chce bydlet?
Tak to má skvěle promyšlený! Ty sis vše zařídila a on se jen veze.....fíííha, to čekej, že bude chtít živit a možná i pravidelné kapesné😅
Na jaře Ti oznámí, že dělal co mohl, práci nesehnal, stýská se mu a jede domů. Tobě zbudou oči pro pláč a prázdná peněženka.....vskutku šikovný chlapec👍
@nici121 jak pisou holky, dej bacha, abys ho nemela na krku. Jinak preju hodne stesti v Mnichove 🙂

@sudylichozrout to je hrozny :-O