V 6tt nejde vidět plod. Můžu být ještě pořád těhotná?
Holky prosím o radu,byla jsem u doktorky a neviděla plod,pouze žloutkovy váček,poslala mě do nemocnice,kde mi vzali krev a bohužel potvrdili,že plod není.Hcg ukazuje 22 000.V pondělí nastupuji na revizi,kde mi ještě předtím vezmou krev.Myslíte,že je nějaká šance,že by vypočítali špatně datum poodu a můžu být ještě pořád těhotná?Moc všem děkuji
Jsi silná ženská a neboj, miminka se dočkáš, držím palce 🙂 🙂
Holky a kdy jste meli sex po revizi?
Taky po šestinedělí.
@stepankaw ale to nemusi byt. Jde hodne o psychiku...Nedokazu si teda uplne predstavit sex, kdy lezim, klepu se a brecim. To by ani manzel nechtel a nechali bychom to na jindy. Ale to je asi zazitkama z detstvi...Ja teda byla taky na revizi v 13.tydnu a problem jsem nemela.
Jinak fakt doporucuju to sestinedeli vydrzet...Nejen kvuli bolesti, ale hlavne proto, ze bych se bala nejakych poraneni (preci jen je to po revizi uvnitr asi nachylnejsi k cemukoliv)
Ja byla na revizi v 16tt,a vse bez bolesti a komplikaci,takze jsme dodrzeli sestinedeli a pak ani o den dyl....

Holky mam to za sebou chvilky pred samotnym uspanim byli strasne ale ulevilo se mi...Zacneme s cistym stitem a vsem dekuji🙂