icon

V 6tt nejde vidět plod. Můžu být ještě pořád těhotná?

motylek01
2. říj 2015

Holky prosím o radu,byla jsem u doktorky a neviděla plod,pouze žloutkovy váček,poslala mě do nemocnice,kde mi vzali krev a bohužel potvrdili,že plod není.Hcg ukazuje 22 000.V pondělí nastupuji na revizi,kde mi ještě předtím vezmou krev.Myslíte,že je nějaká šance,že by vypočítali špatně datum poodu a můžu být ještě pořád těhotná?Moc všem děkuji

Strana
z9
motylek01
autor
24. říj 2015

Holky mam to za sebou chvilky pred samotnym uspanim byli strasne ale ulevilo se mi...Zacneme s cistym stitem a vsem dekuji🙂

saaralota
24. říj 2015

@motylek01 super, statečná holka 🙂. Já jsem se na revizi pak už svým způsobem těšila, že už to prostě všechno skončí a bude nový začátek...ale bála jsem se narkózy hrozně... no nakonec jsem to přežila, jako všechny ostatní 🙂. Držím palce, ať se daří 🙂.

anakolut
24. říj 2015

@motylek01 To je dobře, že už to máš za sebou. Je to taková úleva, viď. Přesně tak, jak píšeš, brzy můžeš začít znovu s čistým štítem a navíc po revizi je často snazší otěhotnět.

stepankaw
24. říj 2015

@motylek01 Taky mě mrzí, že to tak dopadlo, ale příroda nedělá takové věci bezdůvodně... jsi statečná, že si to zvládla. Taky jí mám za sebou a už to nechci nikdy zažít, asi jako každá z nás... Držím moc palečky.

ababunk
24. říj 2015

Jsi silná ženská a neboj, miminka se dočkáš, držím palce 🙂 🙂

motylek01
autor
25. říj 2015

Holky a kdy jste meli sex po revizi?

saaralota
25. říj 2015

@motylek01 bylo mi doporučeno dodržet šestinedělí, ale nakonec to bylo ještě déle. Měla jsem trochu problémy se záněty, tak jsem tomu nechtěla přidávat...

anakolut
25. říj 2015

Taky po šestinedělí.

stepankaw
26. říj 2015

@motylek01 Pět a půl týdne. Jak jsem byla na revizi ve 13.tt, tak jsem po sexu větší bolest nezažila, jen jsem se klepala, plakala a nemohla se ani pohnout. Nechci strašit, ale raději to šestinedělí vydržte.

im4fun
26. říj 2015

@stepankaw ale to nemusi byt. Jde hodne o psychiku...Nedokazu si teda uplne predstavit sex, kdy lezim, klepu se a brecim. To by ani manzel nechtel a nechali bychom to na jindy. Ale to je asi zazitkama z detstvi...Ja teda byla taky na revizi v 13.tydnu a problem jsem nemela.
Jinak fakt doporucuju to sestinedeli vydrzet...Nejen kvuli bolesti, ale hlavne proto, ze bych se bala nejakych poraneni (preci jen je to po revizi uvnitr asi nachylnejsi k cemukoliv)

soptik101
26. říj 2015

Ja byla na revizi v 16tt,a vse bez bolesti a komplikaci,takze jsme dodrzeli sestinedeli a pak ani o den dyl....

stepankaw
26. říj 2015

@im4fun Milování bylo v pohodě až po něm to začlo tolik bolet, kdyby přitom, tak bychom přestali, to je jasné 🙂

Strana
z9