V 6tt nejde vidět plod. Můžu být ještě pořád těhotná?
Holky prosím o radu,byla jsem u doktorky a neviděla plod,pouze žloutkovy váček,poslala mě do nemocnice,kde mi vzali krev a bohužel potvrdili,že plod není.Hcg ukazuje 22 000.V pondělí nastupuji na revizi,kde mi ještě předtím vezmou krev.Myslíte,že je nějaká šance,že by vypočítali špatně datum poodu a můžu být ještě pořád těhotná?Moc všem děkuji
@motylek01 jak jsem psala uz driv-byla jsem na prvnim utz v 5tt a videt nebylo nic. Ani bublinka, proste fakt nic. O tyden pozdeji jen mala cerna tecka jako naznak gest. vacku. A ted jsem v 18tt a zatim vse ok...Fakt zatim nehazej flintu do zita. Vic se sleduj jestli nemas krece v brise nebo tak. Ale jinak bych fakt pockala, kdyz mas takhle dlouhe cykly. Fakt ti drzim palce protoze ZT jsem si prosla v dubnu a tak vim jaky to je...
ababunk@motylek01 Neboj se, můj dr se taky tvářil všelijak a že nemám ještě jásat a kdoví co ještě, Těch 10 dní bylo dlooouhých jako hrom, ale nakonec to vyšlo. A u Tebe to taky vyjde, uvidíš. 🙂
Nechci být zlá nebo tak něco, ale počítej i s variantou, že se teď nepodařilo, ať pak nejsi moc smutná.Já jsem na miminko čekala 7 let.
Holky kdybyste vedeli jak bych z vas nekterou potrebovala nekoho kdo me chape...Stridaji se mi nalady chvíli se smeji a zrovna ted rvu jak decko. .My se taky snazime uz 2 roky...Jen nechci do nemocnice ja ty nemocnice tak nesnasim...
@motylek01 ahoj, neztrácej hlavu, já byla na utz v 6+6tt a byl vidět jen gestační a žloutkový váček. (dle utz to vycházelo na 5+3tt). Na předcházejícím utz, dr neviděl nic, vůbec nic. Další ulz byl v 8+2tt a byla vidět už i srdeční činnost. (dle utz to vycházelo na 7+2tt). Dr říkal, že ovu byla později. A že vše tomu odpovídá. Pokud nemáš žádné zdr. problémy, tak bych ještě pár dní počkala.
Motýlku, ale Ty všechno zvládneš, vímjak ti je. Měla jsem to stejně.Holka hlavu vzhůru:o)No ták.Jestli jsi z Ovy přijď na kafo:o)
Snad to k necemu bude☹
@motylek01 ahoj...pises,ze k oplodneni doslo u Tebe pravdepodobne 11.9., dnes je 18.10, tzn ze nemuzes byt v 5tém tydnu. Pokud se nepletu,tak "tydny jako takove" se pocitaji od posledni MS,ne ode dne oplodneni.Proto se pak termin porodu podle UTZ a mereni posunuje,protoze kazda ma ovulaci v jine fazi cyklu. Kazdopadne si myslim,ze ted na UTZ musi byt videt plod,aby se dalo mluvit o prosperujicim tehotenstvi. Srdicko je u nekoho az v 9tt.
Drzim palce,at dalsi kontrola dopadne dobre a bobecek to rychle dozene
@motylek01volím OZ
Co znamena OZ
Oplodnovaci styk byl asi 2.9.nebo 10.9...Predtim jsme byli na dovolene ale hned jak jsme dojeli z dovolene tak jsem si asi 2.9. Delala test a jennjedna carka..
Test 2.9 bez dvou carek 11.9.dr s uvahou ze mam vysokou sliznici ze to brzo dostanu nebo he to zacinajici tehu..22.9 potvrzeno tehu a 2.10. Pry zamlkle tehu
Tak pokud by byl oplodnujici styk 10.9., tak si ted na začátku 8. tydne. Stari tehotenstvi se u pravidelného cyklu pocita od prvniho dne poslední menstruace, coz je většinou 2 týdny před ovulaci. Ty si měla ovu pravděpodobně později, takže orientačně vypočteš stáří těhu jako termín styku + 2 týdny. Pak se termín porodu upřesní dle UZ ve 12.tt.
Holky tak v patek me ceka revize..Jak jste to zvladli a kdy vas pustili dom?
Ja se tak bojim
Moc držím palce ať to dobře dopadne a brzy tě pustí domů. Nemohu posloužit se zkušeností se samotnou revizí, ale s narkozou ano. Byla jsem na odstranění štítky, narkozy jsem se bála jak čert kříže, byla jsem v ní nakonec skoro 3 hodiny a z hlediska narkozy naprosto v pohodě, nebylo čeho se tak šíleně bát. Usnula jsem ani nevím jak, necítila jsem naprosto nic .
ach jo, držím palce, zvládneš to...

@motylek01 jak přišla na 12 tyden?!