icon

V šestinedělí po revizi jsem asi otěhotněla. Potratím?

gejbule1
28. črc 2009

Ahoj jsem v šestinedělí po revizi dělohy/samovolný potrat/a obávám se že bych mohla být těhotná.mimčo bychom si moc přáli ale prý se většinou potratí když je to tak brzy.je tu někdo komu se to taky stalo a má z toho zdravé mimi?

jeudi
•
28. črc 2009

gej..co blaznis ...je to pravda ma se alespon tri mesice pockat nez se pustis do dalsiho kamaradka si to zazila...sestinedeli se ma dodrzet i kdyz ja taky nejsem z tech... 😎 ale tehotenstvi v sestinedeli bych se fakt bala..jestli se tehu nepotvrdi tak neblbmi a radsi si naky ten mesic pockej at se vyhnes problemum ktery by te mohli cekat a pak budes mit bezstarostne tehu..drzim pesti jednou to urcite vyjde 😉

evuliss
•
28. črc 2009

Ahoj,mě doporučily lékaři po zamlklém těhu po revizi dělohy počkat alespoň 4 měsíce s otěhotněním!!!
Je to ale u každé ženy individuální a někdo říká že je tělo aspoň správně nastartované.
Osobní zkušenost nemám,jsem teprve 6 dní po revizi,ale pokud to vydržíš raději chvíli počkej a pokud ti to vyjde tak přeju ať ej vše v pořádku!! 😉

gejbule1
autor
•
29. črc 2009

Holky já vím.Taky bych ráda počkala,nebylo to plánované tak doufám že se těhu zatím nepotvrdí.

bettyna84
•
29. črc 2009

gej: já tě musím uklidnit, sice jsem neměla revizi, ale v cyklu po potratu jsem vůbec neměla ovulaci! Takže to nejspíš stejně nevyšlo a těhotná nebudeš a když jo, tak se tím stresuj, až to zjistíš 😉 .

lu777
•
29. črc 2009

Gejbule: já taky o mimi přišla, měla jsem revizi a do měsíce jsem byla těhotná a máme Matýska 😉

gejbule1
autor
•
29. črc 2009

lu - to je první pozitivní zpráva 😀 😀 😀 .Uklidnila jsi mě 🙂

slunicko552
•
29. črc 2009

Ahoj mám kamarádku,která sice nebyla po revizi,ale po porodu a otěhotněla v šestinedělí.Má dvě zdravé děti 😉

lu777
•
29. črc 2009

nestresuj se, Gejbule... podle mě když je tělo nachystaný tak k otěhotnění dojde a všecko je v pořádku...
nemyslím, že pravděpodobnost problémů by byla větší než bez té revize měsíc před..
mně na IVF řekli, že naopak někdy lepší po revizi, bo je jistota, že je děloha čistá a je tam čerstvej pelíšek 😉

damin
•
29. črc 2009

Mně po samovolném potratu v nemocnici řekli - počkat 3 menstruace. Můj gynekolog radil raději půl roku - dalo to hodně práce vydržet půl roku - ale stálo to za to.

markettka
•
29. črc 2009

Co doktor to názor 🙂

markettka
•
29. črc 2009

Obvykle doporučují po revizi alespoň 3 měsíce počkat...

Pokud jsi ale těhotná, tak mysli pozitivně a stejně už nemá cenu řešit, že jste měli počkat 🙂

Podle čeho vůbec usuzuješ, že bys mohla být těhotná?

Bude to ok 🙂

gejbule1
autor
•
29. črc 2009

Nejen že jsem si dělala test ale ten může být pozit.i měsíc po revizi než hormony úplně klesnou.Mám zkrátka takový pocit.Spíš jsem chtěla zjistit vaše názory a zkušenosti 🙂 🙂

eviicka
•
Autor odpověď smazal
•
levandule85
•
9. čer 2020

@gejbule1 Ahoj, muzu se, prosim, zeptat, jak to tehdy dopadlo? Jsem 14 dni po SP bez revize a mam taky takovy dojem... Diky moc

jade85
•
9. čer 2020

@levandule85 zakladatelka už je neaktivní, ale mrkni na profil...bylo to 2009 a má 11letou dceru 🙂 takže je dost možné, že to dopadlo dobře 🙂

levandule85
•
9. čer 2020

@jade85 No...kdyby mela v cervenci 09 jen pocit, tak by rodila na jare 2010...takze by ted diteti bylo teprve 10. Takze asi spis ne...