Za jak dlouho jste se pokoušeli o miminko po revizi?
Dobrý den, v 7. týdnu jsem musela na revizi dělohy po ZT. Chceme se snažit po druhé menstruaci a ráda bych znala vaše zážitky a názory. Miminko si moc přejeme. Děkuji za vaše poznatky.
Po první revizi jsem otěhotněla hned v dalším cyklu, ale opět následovala revize. Počkali jsme čtyři měsíce a už vše ok.
Ja koncim prvni porevizni ms, jsem 6dc a pokusime se. Uz se moc tesim 🙂
Na revizi jsem byla 13.2 po14 dnech jsem byla na kontrole vsechno vporadku sliznice dorustala jak ma 6 tydnu od revize me bolel jak kdyby vajecnik tak jsen pro jistotu sla na gyndu i pro svuj klid abych vedela jak to dole vypada nic tam nenasla a rekla ze sliznice je uz v poradku skoro ze chybi malinky kousicek spinila jsem malinoi jen asi pet tydnu od revize po skonceni sestinedeli jsem zacla strosicku vice spinit jak kdyby slaba ms tak ted nevim jak to mam brat jako nevim zda je mozne spinit i po sestinedeli ale jeto spis takova ta cerstva krev tak asi slaba ms takze pak zaciname snazit
Ja jsem po revizi dostala dve MS, treti uz nedorazila 🙂 a podle vsech testu a ultrazvuku cekame zdrave miminko 🙂
Taky už se snažíme. Revize proběhla 2.2. a první menstruace dorazila po čtyřech týdnech, teď druhá a třetí doufám, že už nedorazí 🙂
@verusch no nam se poprve taky podarilo hned a to jsem nejakou ovulaci ani nesledovala.
Podruhe se povedlo az asi na 5pokus ale uplne se mi po revizi posunula ovulace a nevedela sem ze ji mam az 21den cyklu. Zkusila jsem prvne ovu test, zjistila ze ji mam az tak daleko,driv uz tak pozde snazeni ani nebylo, no a zadarilo se, ale zase revize.
Takze snad problem nebude, jen si musim ovu testama zase pohlidat ovu,bo ji fakt nepoznam ☹

Ahoj holky tak to tady ctu..a koukam ze nas je kupa...
Ja byla na revizi 5 listopadu v 9tt bez srd.akce.Zamlkle tehu.Vsichni si mysli,ze je to z prace,ale to uz je jenom domnenka..tezka prace v pekarne..
Jinak dr nam povolil snazeni po prvni ms krera pribehla hned zacatkem prosince.Takze se snazime znovu od prosince a nic staaale nic 😢...