icon

Za jak dlouho jste se pokoušeli o miminko po revizi?

tkacveronika
10. bře 2017

Dobrý den, v 7. týdnu jsem musela na revizi dělohy po ZT. Chceme se snažit po druhé menstruaci a ráda bych znala vaše zážitky a názory. Miminko si moc přejeme. Děkuji za vaše poznatky.

Strana
z3
nikyselen
1. dub 2017

Ahoj holky tak to tady ctu..a koukam ze nas je kupa...
Ja byla na revizi 5 listopadu v 9tt bez srd.akce.Zamlkle tehu.Vsichni si mysli,ze je to z prace,ale to uz je jenom domnenka..tezka prace v pekarne..
Jinak dr nam povolil snazeni po prvni ms krera pribehla hned zacatkem prosince.Takze se snazime znovu od prosince a nic staaale nic 😢...

zuza01
1. dub 2017

Po první revizi jsem otěhotněla hned v dalším cyklu, ale opět následovala revize. Počkali jsme čtyři měsíce a už vše ok.

vjercik
1. dub 2017

Ja koncim prvni porevizni ms, jsem 6dc a pokusime se. Uz se moc tesim 🙂

verusch
1. dub 2017

Na revizi jsem byla 13.2 po14 dnech jsem byla na kontrole vsechno vporadku sliznice dorustala jak ma 6 tydnu od revize me bolel jak kdyby vajecnik tak jsen pro jistotu sla na gyndu i pro svuj klid abych vedela jak to dole vypada nic tam nenasla a rekla ze sliznice je uz v poradku skoro ze chybi malinky kousicek spinila jsem malinoi jen asi pet tydnu od revize po skonceni sestinedeli jsem zacla strosicku vice spinit jak kdyby slaba ms tak ted nevim jak to mam brat jako nevim zda je mozne spinit i po sestinedeli ale jeto spis takova ta cerstva krev tak asi slaba ms takze pak zaciname snazit

vjercik
1. dub 2017

@verusch je to divny, ale pokud je to krev tak to bude ms. Ja byla na revizi 21.2.
Po 5tyden od revize jsem dostala klasickou ms, uz koncim. Na ko po 14 dnech bylo vse v poradku.
V kvetnu me ceka preventivka a rada bych tam sla uz jako tehule, tak uvidime no.

verusch
1. dub 2017

@vjercik no prave pripravovala jsem se ze to bude sila jak vsichni pisou a seme sotva neco tece 😀 zase jsem cetla ze to tak nekdo ma no fakt nevim jak se to telo tedkom chova 😒

vjercik
1. dub 2017

@verusch no ja po obou revizich krvacela tak 7 dni I se spinenim a pak sem dostala klasickou ms, zadna pohroma.
Doufam ze je telo v poradku🙂

mku
1. dub 2017

Ja jsem po revizi dostala dve MS, treti uz nedorazila 🙂 a podle vsech testu a ultrazvuku cekame zdrave miminko 🙂

verusch
1. dub 2017

@vjercik jako po sestinedeli? Ja krvacela jen v de zakroku a to trosicku a pak uplne trosicku spinila 5 tydnu od zakroku

vjercik
1. dub 2017

@verusch ano po zakroku jsem krvacela asi 3dny a spinila do 7dne.byla to jako klasicka ms. Pak jsem po prvni revizi presne 29den dostla ms a ted po 2revizi po 35dnech (cykly mam 35dni).
Takze si myslim ze telo pracuje dobre.

mirii30
1. dub 2017

Taky už se snažíme. Revize proběhla 2.2. a první menstruace dorazila po čtyřech týdnech, teď druhá a třetí doufám, že už nedorazí 🙂

verusch
1. dub 2017

@vjercik no a myslis ze to mam brat jako ms? Ted jsem to "dostala"po 42 jindy mívám cykly po 34-36

vjercik
1. dub 2017

@verusch pokud je to krev tak ano, pokud jen spineni tak nee.
Uvidis jak to bude dlouho trvat.
Kazdy to ma jinakto a telo jinak reaguje.

vjercik
1. dub 2017

@mirii30 nesmi dorazit 🙂
Drzim pesti 🙂
Jak ja se tesiiiim na snazeni, uz at to jeee 🙂

verusch
1. dub 2017

@vjercik no je to cerstva krev tak snad uz any byla pryc a mohly jsme se snažit...a drzim pesticky at objevis // co nejdřív

vjercik
1. dub 2017

@verusch tak to bude jasna ms 🙂
Tobe taky mic drzim pesti 🙂
Ted jsem si objednala fertipronu, uz mi dochazi. Testu ovulacnich I tehu mam doma zasoby, takze uz se moc tesim 🙂

verusch
1. dub 2017

@vjercik no tedkom jsem poprve koupila ovu testy abych to zlusila podle toho co mam v mobilu tak uvidime nikdy sem to nepotrebovala svoje prvni dve carky jsem objevila hned po prvnim mesici snazeni tak jen doufam ze to pujde i tedka tak lehce ale se stastnym koncem

vjercik
1. dub 2017

@verusch no nam se poprve taky podarilo hned a to jsem nejakou ovulaci ani nesledovala.
Podruhe se povedlo az asi na 5pokus ale uplne se mi po revizi posunula ovulace a nevedela sem ze ji mam az 21den cyklu. Zkusila jsem prvne ovu test, zjistila ze ji mam az tak daleko,driv uz tak pozde snazeni ani nebylo, no a zadarilo se, ale zase revize.
Takze snad problem nebude, jen si musim ovu testama zase pohlidat ovu,bo ji fakt nepoznam ☹

verusch
1. dub 2017

@vjercik ja sem ji nikdy nepoznala...jsem zvedava jak to bude ted holki rikaji ze po revizi ji poznaji...rikam si ze priroda to tak chtela ale i tak je to tezke obdobi ...stejne je zvlastni ze gestacni vacek se udela ale nic ho nevyplni😔jak to telo pozma ze neni neco v poradku

vjercik
1. dub 2017

@verusch jj presne tak.
No ja sem mela ted ovu bolestivou, ale to asi prejde. Myslela sem si ze ji vzdycky poznam ale nepoznala.
Takze ovu testy mi musi pomoci 🙂

anettak
1. dub 2017

@vjercik já asi tak vím kdy ovulku mám ale stejně si to příští měsíc pojistím ovu testíkama 🙂po první ms už mám 🙂 tak můžeme se snaženíčkem 🙂

vjercik
1. dub 2017

@anettak se mas 🙂 ja mam asi do ovu 14dni, ale uz mi taky konci ms 🙂

anettak
1. dub 2017

@vjercik já hlavně doufám že druhou MS dostanu normálně, pač po revizi jsem musela na vyvolávačku

vjercik
1. dub 2017

@anettak nebo spise uz nedostanes ne?😍

svetty
3. dub 2017

@nikyselen neboj, chce to na to nemyslet a urcite co nevidet budou dve carky na testu 🙂 ja sem byla na revizi 20.ledna, první MS proběhla na kontrole vse v poradku tak už se taky snažíme, dneska má dorazit druhá MS tak čekám jestli dorazí nebo ne 🙂

Strana
z3