icon

Zamlklé těhotenství. Jak se vyrovnat s potratem?

gerberka16
7. říj 2019

Zdravím, Čtyři měsíce jsme se snažili o miminko a teď se konečně zadařilo, ale bohužel se jednalo o zamlklé těhotenství... je mi z toho hrozne smutno. Co když to teď zase nepůjde? Jak tomu pomoct? Něco na podporu otěhotnění? A jak se vyrovnat s potratem abych na to nemusela pořád myslet? 😔 děkuji všem.

Strana
z3
radousekkk
24. pro 2019

@azeret11 ahojky moc me mrzí co teď o Vánocích prožíváš, ale revize se neboj, je to rychlovka a do týdne bude dobre, teda co se těla týká....My jsme čekali se stykem po sestinedeli,nechali proběhnout jednu MS a snažíme se na novo 😊Samozřejmě to hned nevyšlo a teď čekám na třetí MS a doufám ze nepřijde ale chce to vše čas 😊 Přeji hodně sil 🍀

azeret11
2. led 2020

@radousekkk tak jsem 6 den po revizi, samotný zákrok byl opravdu “v pohodě”, ani jsem nekrvácela, žádné velké bolesti, jen od včera jsem měla takový divný tlak na konečník i při sednutí mi to bylo nepříjemné, to dnes celkem zmizelo, ale začala jsem cítit lehké bolení v podbříšku, ale nemohu říci, že je to velká bolest, prostě tam jakoby loupne, nevím, jak to popsat...celý den jsem nešpinila až teď odpoledne jsem měla celou intimku špinavou, cítila jsem, že ze mě něco vyteklo a teď už zase v pohodě, ze zvědavosti jsem si změřila teplotu a mám 37, kromě toho se ale fyzicky špatně necítím, tak doufám, že je to pořád čerstvé a prostě to k tomu patří🤔

radousekkk
9. led 2020

@azeret11 také jsem to tak měla ten první týden... občas šílená bolest a větší krvácení ale vše pak ustalo a po pěti týdnech přišla normální MS

azeret11
10. led 2020

@radousekkk děkuji za reakci, dnes jsem byla po 14 dnech na kontrole a vše v pořádku, teď už týden bez bolestí a špinění

radousekkk
3. bře 2020

ahoj holky, jak pak se máte? nějaké změny a pěkné správy? 🙂

azeret11
3. bře 2020

@radousekkk ahoj, já teď každým dnem očekávám 2.ms po revizi a pak přemýšlím, že už to necháme na přírodě...jen si furt říkám, jestli neni brzy🤔

azeret11
3. bře 2020

@radousekkk u vás nějaká změna?😊

mval
4. bře 2020

@radousekkk Nám se podařilo po třetím cyklu od šestinedělí otěhotnět a teď jsem v 17tt. Zatím vypadá vše dobře, tak snad 🙏 Takže holky neztrácejte naději, ono se to povede 🙂

radousekkk
4. bře 2020

@mval jeee tak to moooc gratuluji 🍀❤️ Určitě bude vše v pořádku a dáváš tímto naději i mne 😇 Já včera totiž objevila na testu ty dvě vytoužené // ❤️🙏 Povedlo se tedy po necelých pěti měsících od revize a to jsme se začali snažit hned po první MS, ale tělo samo ví kdy je správný čas ❤️

radousekkk
4. bře 2020

@azeret11 My se začali snažit hned po první MS a včera jsem objevila // ❤️🙏🍀 Tudíž se hned také nedařilo a povedlo se vlastně až po 4 MS od revize 😊 teď jen doufat ze vše už dopadne jak má 🙏🙏🙏

azeret11
4. bře 2020

@radousekkk tak to gratuluji, tím pádem to necháme po 2.ms osudu a budu věřit, že si tělo poradí 😊

radousekkk
4. bře 2020

@azeret11 přesně tak 😊 mám i známou co otehotnela hned po prvni MS a vše je v úplném pořádku 😊🍀

azeret11
4. bře 2020

@radousekkk mohu se ještě zeptat, zda jste něco užívala? Mně masérka, která se zabývá i bylinkami a přírodní medicinou, doporučila od justu jalovec, který si dvakrát denně zalévám jako čaj (to by prý mělo sloužit k dobrému uhnízdění) a pak nějaké tabletky na pročištění celého těla, to doporučila hlavně po revizi, pak tedy užívám kyselinu listovou😊

radousekkk
4. bře 2020

@azeret11 já beru vitaminy Inofolic, kde je obsazena listovka a jiné další vitaminy podporující otěhotnění a vždy do ovulace jsem pila kontryhelovy čaj a manžel bral Folandrol a to vše jsme v posledním cyklu podpořili speciálním lubrikačním gelem pro podporu otěhotnění a vyšlo to 😊

azeret11
4. bře 2020

@radousekkk teda, o tom gelu slyším prvně, tak super, že to zabralo...tak vám držím palce, ať už je vše v pořádku🙏

radousekkk
4. bře 2020

@azeret11 děkujeme moc 😊🍀 snad to vše dopadne ❤️

mval
4. bře 2020

@radousekkk Tak to moc gratuluju 😍 určitě bude vše v pořádku 🙂🍀

radousekkk
4. bře 2020

@mval děkuji snad už ano 🍀🙏❤️😊

azeret11
8. bře 2020

Ještě bych se zeptala, první menstruace po revizi přišla 40.den, teď jsem 33.den a furt nic, myslela jsem, že jen na tu první porevizní se čeká déle a já čekám i na druhou dlouho🤔😔

zuzanajaresova
8. bře 2020

@radousekkk je, já srpen ZT ve 12.tt a před třemi týdny 2II ♥️ .. ve středu první kontrola, tak doufám, že teď už to bude v pořádku 🍀

radousekkk
8. bře 2020

@azeret11 no mne první MS přišla po pěti týdnech od revize a druhá už po 27 dnech... další po 28, čtvrtá až po 33... Takže jsem také neměla úplně pravidelný cyklus. Ale v únoru jsem byla na preventivce, kde mi MUDr řekla ze je vše v pořádku a taky ze se mi blíží ovu, takže jsem se tím uklidnila. Zkus ještě vydržet a když se MS nedostavi tak cinknout na gyndu a oni už ti povědí

radousekkk
8. bře 2020

@zuzanajaresova jee moc držím pesticky 🙏🍀😊 dej pak určitě vědět, jak vyšetření dopadlo, ale věřím ze vše bude jak má 🍀🙏👏❤️

azeret11
8. bře 2020

@radousekkk doufám, že do pár dnů dorazí 🙏

zuzanajaresova
8. bře 2020

@radousekkk ano dám 🍀♥️

radousekkk
11. bře 2020

@zuzanajaresova ahojky tak jak jsi dopadla? Já byla dnes už také u MUDr. raději si mne pozvala už brzo, ale zatím byla vidět jen malá tečka a dala mi utrogestan a další kontrola za 14 dni... Tak to budou zase dlouhé dva týdny 🙄🤦‍♀️

zuzanajaresova
11. bře 2020

@radousekkk hezky večer ☺️ My výborně ♥️

@radousekkk

radousekkk
11. bře 2020

@zuzanajaresova krása 😍 a teda kolikatý tt?

zuzanajaresova
11. bře 2020

@radousekkk 7+1 dle utz, jinak poslední ms 7+4

radousekkk
12. bře 2020

@zuzanajaresova tak moooc gratuluji a ať jen rostete ❤️🍀

zuzanajaresova
12. bře 2020

@radousekkk děkuji ♥️🍀

Strana
z3