icon

Zamlklé těhotenství. Jak se vyrovnat s potratem?

gerberka16
7. říj 2019

Zdravím, Čtyři měsíce jsme se snažili o miminko a teď se konečně zadařilo, ale bohužel se jednalo o zamlklé těhotenství... je mi z toho hrozne smutno. Co když to teď zase nepůjde? Jak tomu pomoct? Něco na podporu otěhotnění? A jak se vyrovnat s potratem abych na to nemusela pořád myslet? 😔 děkuji všem.

Strana
z3
azeret11
12. bře 2020

Holky, sice se nemohu zatím radovat tak moc jako vy, ale úspěch i na mé straně, konečně dorazila 2.ms po 36.dnech😀🙏 Tak jsme to už teď chtěli nechat na přírodě, jen si ještě trochu říkám, jestli je ta sliznice už dostatečně připravená, když je ten cyklus tak dlouhý🤔

radousekkk
12. bře 2020

@azeret11 dobra zprava ze MS dorazila 👏😊 možná bych ještě jednu MS pockala, aby si zjistila jaký bude další cyklus a nemusela sis pak nic vyčítat, ale vše už je jen na tobě 😊 Co se má stát se stane 😊moc držím pěsti ať je vše v pořádku a brzy máš také // 🍀

azeret11
21. bře 2020

Holky, vy co už jste v očekávání, držte se a hlavně se v téhle těžké době pořádně chraňte 🙏😊😷

radousekkk
22. bře 2020

@azeret11 děkujeme 😊 Já téměř nikam nevychazim, jsem pěkne schovaná doma 😊 Jen ve středu vyšetření a domu. Snad bude vše v pořádku 🙏 A jak se citis? Začali jste už na mimi?

azeret11
22. bře 2020

@radousekkk to je dobře😊jj teď už to necháváme, tak uvidíme😊👀

radousekkk
22. bře 2020

@azeret11 tak moc držím pesticky ať jsou brzo // 😉🍀🍀🍀

azeret11
13. dub 2020

Ahoj holky, tak jak se vám daří? Všechno v pořádku?😊

radousekkk
14. dub 2020

@azeret11ahoj... u mne bohužel ne 😢 dnes jsem se dozvěděla ze mi to miminko opět vzdalo v 9tt a čeká mne opět revize... Ale... naděje umírá poslední

azeret11
15. dub 2020

@radousekkk ježiš....to mi moc mrzí, člověk si vůbec nepřipouští, že by se to mohlo znovu stát :( tak ať už to máš za sebou a budu na tebe myslet a další pokus už musí vyjít 🙂 hlavní je, že se vám to vždy povedlo 🙂 drž se....

radousekkk
15. dub 2020

@azeret11 snažila jsem se nic nepřipouštět, a teď už nám bilo i srdíčko ale přišlo špinění, krvácení a v 9tt přestalo bít... jsem z toho zničená :( v pátek mne čeká revize a ještě kvůli tomu koronaviru musím všude být sama a vyběhávat si testy atd. Pak už budeme podstupovat nějaké testy na genetice atd. tak uvidíme co bude :( děkuju moc za podporu...A co u tebe? 🙂

azeret11
15. dub 2020

@radousekkk tak držím palce, abyste měli všechny testy v pořádku🙏 Nějak tohle období přežij, ono to uteče, mně utekly ty měsíce jak nic a teď už se zase snažíme, tak uvidíme👀😊

Strana
z3