Zamlklé těhotenství, povedlo se vám potom otěhotnět?
Ahoj holky,byla jsem podle menzes 10+5 zacala jsem krvacet,doktor mi sdelil ze plod v deloze jiz neni a ze musim na revizi delohy kterou jsem podstoupila v utery,je mi hrozne porad si kladu otazky proc prave my,mate nektera stejnou zkusenost a povedlo se vam potom otehotnet?
@marlah a pila jsi hned po revizi?
@arielka222 to se nedivim, rikam si to same!
@arielka222 ja beru bylinkove kapky, kde je jak kontryhel, tak i šalvěj a dalsi, ktere pomahaji na zavinuti delohy, proti křečím atp... kontryhelovy caj nejsem schopna vypít :-/
@simi1510
@verum83 holky,nejste v tom samy 😀 ja kdybych chlapovi rekla,ze mam ovulaci-pojd na to vlitnout,tak mi rekne a just ne....takze jsem ho svedla nenapadne pred a po ovulaci ale jak kdybyvpotvora tusil,ze mam ovu a otocil se ke me zadkem a dva dny po taky....😀 ale i tak se zadarili,ikdyz to nakonec nedopadlo dobre...
@arielka222 kontryhel jsem pila taky a doporucuje se az tak tyden po zakroku a nepit ho nejak dlouho...ma2xdenne po dobu jefnoho az dvou tydnu...pak uz by to mohlo "uskodit"...pisu to v uvozovkach protoze to je zase jen doporuceni. Ale jako vsechny bylinky se maji obměňovat, na cas prestat pit a pak zase na cas zacit..mne uz to po 14dnech zpusobovalo strevni potize,tak jsem vysadila a ted po dalsich 14 dnech zase zacnu
Ahoj holky, chtěla bych se k vám přidat. Před 14 dni jsem podstoupila revizi dělohy kvůli zamlknutému těhotenství v 6+1, tělo mi to dalo bohužel najevo až v 8tt. Teď držím šesti neděli. Mate některá zkušenosti kdy MS přijde? A za jak dlouho jste se zase začali snažit?
@leenizka Ahojky, mně MS přišla poprvé po 4 týdnech a po druhé už po 3 týdnech. Snažit mi paní doktorka doporučila po 3. MS po revizi a zadařilo se hned. Po druhé revizi se zatím ještě nesnažíme, protože čekáme na výsledky genetických testů. Přeju ať ti to příště už vyjde, držím palce 😉
Ahoj ženy, bohužel i já se k vám přidávám. Po několika pozitivních těhotenských testech jsem šla v úterý ke své lékařce, která mi řekla,ze vidí pouze váček a že jsem na samém začátku těhotenství. Moc jsme se s manželem těšili, ale včera jsem začala krvácet, zák jsem raději jela k lékaři, který mi řekl, že v děloze už nic nevidí a že jsem váček vykrvácela. Pondělí jdu zase ke gynekoložce,protoze mi chtěla vzít kontrolní krev na hcg, což je nyní už zbytečné :(. Teď se bojím, aby se tohle nestalo zase příště...
@nikuskaaa05 bylo to poprve?
@simi1510 ano, poprvé a snad i naposledy
@nikuskaaa05 říkají, že se to opakovat po sobě nemá... a pokud není žádný problém jiný, tak to příště bude OK. Držím palce!

@simi1510
@manulenka Děkuji holky. Od zítra nasadim kontryhel ať se vyčistím co nejdříve. Musím říct ale ze ačkoliv byli všichni moc míli, doufam ze už to nikdy nebudu muset podstoupit.