Zamlklé těhotenství, povedlo se vám potom otěhotnět?
Ahoj holky,byla jsem podle menzes 10+5 zacala jsem krvacet,doktor mi sdelil ze plod v deloze jiz neni a ze musim na revizi delohy kterou jsem podstoupila v utery,je mi hrozne porad si kladu otazky proc prave my,mate nektera stejnou zkusenost a povedlo se vam potom otehotnet?
Bibianne my se už snažíme ale jak to šlo pred revizi bez problemu a napoprvé tak ted zatím nic... ale stejne jeste čekáme na výsledky z imunonogie... (uz jen mesic a budeme vedet vic 🙂 )
@bibianne ja ted spis cekam na ovu 😂 dle testu zatim jeste nebyla. Pritel se rozhodl si hrat na maroda, tak snad to ale pujde z nej neco dostat 😃
Prijde mi, ze uz se ovu blizi, a nejlepe at to vyjde pod stromeček 🙂
Mrchu zase mívám, kdyz v praci delam dph 😃😃😃 tak uvidime, co bude no.
Co vy?
@mruk to chce vyčkat a pokusit se být v klidu...mě brali taky krev, aby zjistili co a jak(ty testy, které dělají až po třetím nezdaru) a nic mi nenaši kromě herpes viru...ael mám to jen v dlouhodobým ne jako akutní, takže i kdybych měla v těhu opar, tak to ničemu nevadí....hlavně se výsledků neboj jako já-plašan 🙂 i když něco najdou, tak možná tím líp, aspoň budou vědět, kde je problém a hned nasadí léky 🙂 držím pěsti ať se brzy zadaří ;)
A kolik cyklů máš od revize?
@simi1510 ti chlapi nám dělají jenom samý potíže, že :D :D ;) tak si ho vykurýruj, kup mu zázvor s medem a citronem, paralenek a ohlídej si ho, ať se poctivě dopuje a máš o starost míň..on ti bude vděčný, že kolem něho skáčeš a pak bude povolnější :D :D :D já měla ovu dle papírků 17.11. ale bolelo mě všechno moc moc až 18.11., tak to jsem trochu nepochopila, tak jsem trošku nátlakem(podvazky) na to s přítelem hupla aj, aj 🙂
@bibianne zázvor nesnáší 😂😂😂
Cpu do nej ibalgin grip, septoforte, caj spicy berries s domacim pampeliskovym medem. 😄
A asi tam prihodim dneska kapky na eroticke myslenky 😂😂😂 jen nevim, zda zaberou, kdyz dle krabičky se to ma kapat pod jazyk 😃
Ale v hlave ma starosti kvuli bytu, ze to nevychází, tak asi na sex nebude mit jinak pomyšlení ☹
Tak dle pozitivniho ovu testu nastává Ovulace nejak do 48 hodin cca ne? Tak mozna proto ty bolesti druhy den?
Ja mela minuly cyklus pozitivni ovu test 20dc, tak uvidime, zda to bude ted nejak zase. Ted jsem 16dc, a cítím citlivý prsa, tak asi vazne je na cestě. Beru nosifol na stridacku s femibionem...
Drzim pesti!!!
U nás bohužel na genetice nikdo na nic nepřišel ani důvod k opakovaným předčasným porodům:( Zkusím se tam objednat sama. Jen na imuno jsem měla snížené protilátky proti spermiím. Byla jsem na genetice po první ZT, ale z důvodu hlavn RA. Na testy jsem šla já )krev) manžel (krev, spermio)
Holky nevíte jak se nejlépe dostat metrem či MHD k apolinari? Nejlépe od Zličína diky
@bibianne Já jsem v klidu, jsem smířená už se vším 🙂 Jsem taky po třetím nezdaru a čekám už jen na výsledky u imunologie. Genetiku mám ok a na hematolce mi něco našli, takže budu píchat Clexan a teď beru anopyrin. Po posledním nezdaru, který zkončil revizí jsem 4. měsíc, vím že je to brzo ale už bych chtěla být těhotná (i když vím, že bude lepší otěhotnět až budu vědět výsledky z imuna) 🙂
@simi1510 aha vidíš, to mi nedošlo, že po ovu tetu je ovu až další den :D Jsem tele, ale vyšlo to :D :D :D mně hlásil i kalendář, že ovu měla být v den pozitivního testu, tak jsem z toho popletená.
Tak mu ty kapky nakapej pod jazyk jakože to je taky léčivo?
A co máte za starosti s bytem? :(
@mruk Kdy budeš mít ty výsledky?
Jinak hlásím,že NK buňky vyšly v normě,ale do konce 12tt mám s Prednisonem ještě pokračovat a pak postupně vysadit.Snad to pomůže
@simi1510 tomu rozumím, ale neboj, ono se zadaří a bude ti hned lépe...já teda po minulých zkušenostech musím říct, že se bojím radovat a neberu to jako že jsem na tuty těhule, protože mě utz kontrola teprve čeká a tak nevím vůbec nic, jestli je mimi tam, kde má, jestli mu bije srdíčko, jestli je zdravé a zda přečkáme 1.trim...
Chce to být v klidu(a podchytit ovulku :D ) ;)
@baskervile az za mesic :-/ (celkem se na ty výsledky ceka 8 tydnu, uz mame za sebou mesic cekani )
@mruk Jé,to je doba:(( Já měla imunologii tenkrát asi za 4 týdny.Kde jste byli?
@baskervile ahojky,muzu se zeptat ? Kde ti dělali ty testy ? A platila jsi něco ? Já po potratu měla test na mutaci krve,to je asi něco jiného než ty buňky viď?

@simi1510 ahojky, tak jak pokračujet ve snažení? Kdy očekáváš (nebo spíš neočekáváš ms)? 🙂