Zamlklé těhotenství, povedlo se vám potom otěhotnět?
Ahoj holky,byla jsem podle menzes 10+5 zacala jsem krvacet,doktor mi sdelil ze plod v deloze jiz neni a ze musim na revizi delohy kterou jsem podstoupila v utery,je mi hrozne porad si kladu otazky proc prave my,mate nektera stejnou zkusenost a povedlo se vam potom otehotnet?
@simi1510 nee uvidíme do zítřka pokud to bude pokračovat je to jasný
@sedlackovak mne sa to stalo tento mesiac, takto uprostred cyklu. Volala som Dr., povedala, že cez telefón nna to nepríde a príčin může byť mnoho. Ani po vyšetrení neprišla na jednoznačnú príčinu, vylúčila ms, cystu a pod a dala mi lieky na zastavenie krvácania.
@trilien no já musím počkat do pondělka 😢😢😢jestli to třeba ustane.Ale mám úplně nervy
@sedlackovak a rozjelo se ti to nějak hodně?
@sedlackovak ja zas nevim, co si myslet o tomto, ve ctvrtek i vcera slabá druha carka, a dneska?
@simi1510 máš krásnou ovu,šup na to dneska a zítra,tak jak já
@sedlackovak jenže ja ovu uz mela... proto jsou teploty nahore...
@simi1510 tak máš druhou psali na netu že mužeš mít 2?
@sedlackovak to bych v tomto cyklu mela snad tri 😂😂😂
@simi1510 tak nevíš tak třeba proto ti to nevycházelo tak to zkus i dneska za to nic nedáš
@simi1510 tak teď jsem byla opět na wc a krev,ale úplně taková jasně červená,nebyla to taková ta menstruační,jsem ůplně na šráky,prý to může být nějaká ovulační,ale dneska jsem si dělala ovulační test a nic už je čistý,já to nechápu
@sedlackovak kdyz je Ovulační test pozitivni, znamená to ze dorazí do nejakych 36 hodin. Defakto ti to rika s predstihem. Kdyz zjistíš, ze je pozitivni, tak behem několika hodin uz muze pak byt negativni. A ldyz ovu probíhá, tak ti test uz nerika, ze je pozitivni 😉
@sedlackovak a jestli chces mit jistotu, tak se vydej na pohotovost 😉
@simi1510 počkám do pondělka a pokud to bude pokračovat zavolám na gyndu a objednám se,těch variant je hrozně moc,prasklá cévka,hodně prokrvený čípek,nebo sliznice,nevím nebo i cysta nevím
@sedlackovak u cysty kdyz praskne tak boli snad strasne bricho
@simi1510 aha tak to mě nebolí
Ahoj holky, 23.12. jsem prodělala zamlkle těhotenství v 8 tt :( byla jsem na revizi, chci se zeptat po jaké době jste začali pracovat na miminku a zda se vám to ihned podařilo a zdařilo se 🙂 mám strach že si tím projdu znovu nepřála bych to nikomu
@mimi1619 ahojky já byla na revizi v září ve 12tt prestalo bit srdicko. Počkala jsem na první ms po revizi a pak ještě -na jednu kontrolní. Teď čekám na 3 ms po revizi a dufam ze nedojde pac mám na testu // ;) takže nám se podařilo hned na první snažení...zatím tomu ale nepřikládám důraz uvidíme jestli se udrží 🙂
U mě taky zatím stále nic, a to už mám asi tak 4.-5. porevizní ... 😢 Brala jsem ještě poté Gynex, ten mi krásně všechno upravil a spravil, ale žádné dvě čárky se bohužel stále nekonají .... snažím se na to neupínat a žít o 106, ale podvědomě to tam samozř. je. Jinak mi teda není dvacet ale o dvacet víc, takže to je ještě další možná indispozice 😎
@mimi1619 mě po 4 týdnech
@sedlackovak tak každý to má asi jinak
@mimi1619 to jo ale zase mívám Ms 9 dní a teď se mi cyklus posunul na 31 dní

@sedlackovak je možné, že to máš přecitlivělé a mohla prasknout nějaká žilka nebo tak, může to být i ovulace, která se rozjela. Pokud ten test byl před dvěmi dny pozitivní.
Teplotu ty neměříš viď?