Zamlklé těhotenství, povedlo se vám potom otěhotnět?
Ahoj holky,byla jsem podle menzes 10+5 zacala jsem krvacet,doktor mi sdelil ze plod v deloze jiz neni a ze musim na revizi delohy kterou jsem podstoupila v utery,je mi hrozne porad si kladu otazky proc prave my,mate nektera stejnou zkusenost a povedlo se vam potom otehotnet?
@mimi1619 Mě doktor po revizi nic neříkal, revizi jsem měla 1.9.2016 a to zkusili v prosinci.... po dvou menstruacích... ale ono je to podle toho jak se cítíš a jaké jsou menstruace. Mě po revizi přišla dva dny po obvyklém termínu, na kontrolách bylo vše v pořádku, tak jsme tomu dali dva měsíce a zkusili .... ;)
@mruk já byla na kontrole týden po revizi, vše bylo v pořádku menstruaci jsem ještě nedostala a hned po ni mám jít ke gynekoložce a pak uvidim jak to dopadne 🙂 mě řekl doktor v nemocnici že se udává půl roku ale že když je vše v naprostém pořádku že se to může zkusit po 2-3 měsících od revize
@mimi1619 Tak mi jsme s chlapem zkusili sex asi tři týdny po revizi a menses už nedorazila, neříkám, že je to asi nejlepší, ale doktor mě nesprdnul, spíš mi řekl, že tam bylo hezky pohnojeno, nyní jsem ve 32 týdnu, nějaké problémy byly, ale snad to doklepeme až do konce. Jinak je můj doktor toho názoru, že se může začít hned po první menses, prý jak začne žena menstruovat, tak je opět v pořádku. Jinak mám toho za sebou více a vždy se zadařilo max do 3 měsíců, určitě zkoušejte hned, je to lepší i pro tvou psychiku, hlavně si s chlapem sexík užívejte.
jéžiš to se tak krásně čte jak se každému zadaří,ách jo ☹
@sedlackovak jj, čtu to tu stále křížem krážem... snad se to povede i nám hele
@simi1510 no já jdu zítra skrze to krvácení na kontrolu tak jsem zvědavá,ale nebylo to nic vážnyho den a půl to trvalo,tak jsem zvědavá co mi řekne.No nemyslím si,že mi to tento měsíc vyjde,hold musím čekat.
@sedlackovak tak mi dej vědět, jak dopadneš. Držím palce, ať to není nic vážného a aby to bylo jenom k té ovulce třeba...
@simi1510 no doufám,že to bude dobrý,jinak mi je už fajn,sem tam mě bolí podbříšek,prsa,ale to je asi tou ms co mě čeká
@sedlackovak A nemohlo to byt opravdu nidacni krvácení? Zvláště kdyz to trvalo jen den a pul.. cetla jsem u některých holek, ze to tak mely..Podle toho, jak jsi to popisovala by to klidne mohlo byt..k tomu ty bolesti podbrisku a prsou.. no každopádně drzim palce at kontrola dopadne co nejlépe✊🍀🍀🍀
@alishaa myslím si že asi ano,že to bylo ono,prsa mě bolí až teď ale jak říkám,myslím si že je to před blížící Ms,mám ji mít za 9 dní
Jinak holky u me také nic..😔 Revize proběhla uz koncem července..cyklus uz mam docela srovnany dlouho, ale to tzv.pohnojeni se nám nejak vyhlo..my teda musíme uz jen pres IVF, byli jsme si pro mrazacka v listopadu a to nedopadlo..zbývá nám jeste jeden, tak sbírám síly na další pokus.. ale moc doufam a pevné verim, ze se nám tady vsem zase zadari driv nebo pozdeji☺️☺️
@alishaa vám už to nejde přirozenou cestou?
@sedlackovak no tak je porad naděje, pokud to bylo nidacni, tak se tam třeba pekne zavrtava..9dni je jeste dlouha doba, uvidis, třeba te to prekvapi😉 Ja kdyz se mi zadarilo, tak jsem si byla jista, ze to oper nevyšlo a ze to 100% dostanu, přece znám svoje tělo..a ono ejhle, bylo to uplne jinak☺️ Moc bych ti to prala, zároveň vim, ze je těžký doufat, ale každopádně drzim pesti🍀
@sedlackovak
Bohužel ne😔 Přišla jsem o oba vejcovody kvuli zánětu, který tam byl a o kterém jsem nemela ani ponětí a nikdy by me to nenapadlo.. přišla jsem předloni v červenci..a bohužel rok po te, kdyz se konečně zadarilo jsem v červenci musela na revizi..co nadělám no, musíme dal bojovat, snad se toho štěstí taky dočkáme..
@alishaa chudino,douám,že přes to ivf se vám to podaří,držím pěsti
@sedlackovak dekuju, no prala bych si to moc, asi jako my vsechny tady..tak moc doufam, ze se vsechny dočkáme☺️
@alishaa no už aby to bylo,už se mi návrat do práce blíží
@simi1510
Dekuju moc..nejdrive jsem z toho byla hrozne na dne, byl to hrozny šok, snažili jsme se pred tim uz necelé dva roky, byly tam jeste komplikace s mým cyklem po vysazeni antikoncepce, tak Dr ani moc nenapadlo, ze by tam mohl byt kombinovaný problem, pak rekl, ze vyzkousime jeste tu průchodnost, sla jsem na operaci dvakrát a pri druhy ty vejcovody odstranili uplne.. ted uz to beru lépe, jsem rada, ze mam alespon nejakou možnost diky IVF.. tak snad se zadari.. Ale moc drzim palce tady vsem, ted jsem sem delší dobu nepsala, ale porad nakukuji jak se komu dari a drzim moc palce..ono kdo nezažil, tak tohle trápení nepochopí..
@alishaa a ten ivf něco stojí?a to dělají jen po takovym zákroku nebo i jen tak,když nemůžeš otěhotnět
@sedlackovak
Na ctyri pokusy doplácí pojišťovna, ale i tak jeden cyklus IVF stojí kolem 25-40 tisíc (cely cyklus jako takovy stojí kolem 100-120 tis, ale zbytek doplácí prave pojišťovna, pokud to schválí)záleží na centru a jake metody navíc jeste člověk potrebuje. Jinak neni to jen po tomto zákroku, chodi na to i ženy, kterým to nejakou dobu nejde a ani se třeba nezjistí žádná příčina, vsechny vysledky muzou mit v poradku..nebo pokud je problem na strane partnera, tak je také možnost to řešit touto cestou..
@alishaa takže kdybych na to šla kolik bych platila?

Měly jste některá po revizi cysty? První ms došla normálně, druhá nedošla. Po 10 dnech zpoždění jsem šla k doktorovi a mám na obou vaječnících cystu, krev byla na HCG negativní, tak jsem dostala vyvolávačku s tím, že by MS měla dojít do 3-7 dnů. Dneska je to 6. den a pořád nic. Sem tam mě píchne na vaječníku, občas cítím trošku tlak v podbřišku, ale mrcha nikde. Začínám z toho být už dost nešťastná ☹