Prezidentské volby 2023: Fórum s podporou Petra Pavla
Je tady založena skupina s tématem prezidentských voleb, kdyby se chtěl někdo přidat.
https://www.modrykonik.cz/group/9019/
PS Malé varování, skupina je silně nakloněna dle příspěvků podpoře Petra Pavla, ale vítání jsou všichni 🙂 .
@fire85 Přijde mi falešný.
@klokanka31 na čem bude ta tiskovka? Na Idnes … kde jinde 😂
@somalicats Ale jo, to mi přijde smysluplné. 👍
@nita1984 No tak tiskovky můžou být i v televizi 😉
@klokanka31 tu nevlastní 😂😂😂
@nita1984 Jasně že na idnes, už tam jede odpočet do začátku tiskovky 😀
Tiskovka to podle mě bude o tom, že prodává mafru. Proto to bude i na iDnesu.
Tak nic. Jedno velké kňňuuuuu a hotovo
@nita1984 Snad jsi nečekala něco jiného než ukazování prstem na ty zlé?
ale souhlasim, zklidnit by to chtelo. ale zly dopisy ma urcite i Pavel. kazdopadne sem si jista, ze to nebudou prvni zly dopisy, co mu prisly 😅 za svoji karieru jich urcite dostal uz dost 🙈
@nita1984 Bych chtěla vidět tebe kdyby někdo tobě nebo tvé rodině vyhrožoval smrtí. Češi by se měli fakt už stydět, takhle se nechovají ani zvířata 😡
@klokanka31 hele za me je to hnusny, prehnany, lidi by se fakt meli hodit uz do klidu, ale sam si zacal 🤷🏼♀️
@klokanka31 bohužel, kdo seje vítr, sklízí bouři a ne, není to poprvé. Za covidu mu chodily podobne věci. Jinak všem ostatním kandidátům chodí podobne zprávy, jen z toho nedělají PR.
Tu situaci eskaluje on sám, bohužel.
@klokanka31 Je to hnus, ale když si živí volební kampaň strachem, lží a rozvrácením společnosti tak byla jen otázka času než někomu rupne v bedně. Jestli to ovšem není součástí kampaně.
Každopádně posílit ochranku a minimalizovat riziko, nic víc mu nezbývá .
Když nás za Covidu zavřeli, tak vím o jednom člověku co mu taky posílal výhrůžku, za to, že nás tady oplotili policajtama jak nějaký odpad a hrozbu pro společnost. Nevím jestli se to k němu dostalo, ale určitě nedostal výhrůžku poprvé a není jediný.
@klokanka31 To máš pravdu… zvířata si nevyhrožují, ta si jdou rovnou po krku. 👍
smutný je, že zatímco agresi (v podobě výhružek) k jednomu kandidátovi tolerujeme (jako společnost) proto, že ho nechceme volit, tak tu samou agresi směrem k ostatním kandidátům odsoudíme.
protože reakce jako - je to hnusný ALE může si za to sám protože...xy důvodů, je ve výsledku stejná jako kdyby před tím slůvkem ale nebylo zhola nic.
já jsem psala, že budu volit AB, nejsem sice nadšená z toho, že kandiduje, měla jsem jiného favorita a myslela jsem, že do druhého kola postoupí jiní dva. nicméně volby jsou dané a už se těším, až bude sobota odpoledne, tak ta třetí, pátá hodina.
@cikitkapb Jdou si po krku, ale jen když mají hlad. Nejdou po sobě jentak pro zábavu.
@klokanka31
@michaela666
@gbp
@nita1984
Holky, tohle je to, co jsem psala včera klokance. Nemám ráda takové to "ale on si začal", to dělají děcka v MŠ. Ano, AB kampaň je postavená na eskalaci strachu, lžích, kydání špíny na druhé, ale pokud sami tohleto odsuzujeme, tak bychom se neměli uchylovat ke stejné rétorice. Za mě je jakékoli vyhrožování smrtí komukoli nepřípustné, bez ohledu na to, co ten dotyčný říká nebo dělá. Tečka.
@somalicats to nepochybně a taky bych nikdy nic podobného nenapsala, ani neschválila. Na druhou stranu, to není rétorika PP. Nikde jsem ho neviděla nabadat lidi k podobným věcem. On nemůže za to, jak se chovají lidi. Alce vyvolává reakci. A štvava kampaň AB proste v lidech ty emoce zvedá
@michaela666 Tak ať lidi žerou uklidňováky nebo čokoládu, ale přece nejde říct jako že bylo otázkou času než někomu rupne v bedně. Tohle je prostě přes čáru a pokud je Pavel tak výborný a spravedlivý, ať si svoje voliče zklidní.
Už jen 4 dny, pak budou chvíli emoce dobihat a život se vrátí, zdánlivě, do normálu …
@klokanka31 výhružky, atentáty, defenestrace…. To všechno je součástí politiky odjakživa.
@klokanka31 Ale tak se uklidníme, Ty máš důkaz, že to dělají voliči PP? Jak píše @nita1984, kampaň AB je štvavá, to může udělat jakejkoli psychopat bez návaznosti na konkrétního kandidáta.
@somalicats vsak ja to neschavaluju 🤷🏼♀️ jen rikam, ze se nedivim. ko*oti jsou v obou taborech.
@klokanka31 a jak víš, že to dělá volič PP? může to být někdo, jehož kandidát neprošel do druhého kola. PP není zodpovědný za všechny lidi, kteří nemají rádi AB.
Jinak si ale holky všimněte - náboj Monice přišel dle toho, co se psalo, na jejich adresu v Brně, do Brna ji ale AB s sebou vzal, nechal ji tam nalejvat svařák, být v kontaktu s lidma... Jakmile přijde výhrůžka jemu osobně, v tu chvíli končí s kontaktní kampaní. Opět se předvedl jako člověk, kterému jde jen o sebe.
@somalicats to bylo první, co mě napadlo … 🤷♀️

@nita1984 A na čem?