icon

Jak řešit dovolenou expartnera bez vlastního dítěte?

14. bře 2025

Ex plánuje dovolenou na léto. Oznámil mi, že si 14 dní v červenci nevezme syna. Myslela jsem si, že jede jen s novou partnerkou. Před chvílí přišel syn s tím, že na dovolenou jede taťka, teta a děti od tety. Byl z toho smutný, my ho bereme na dovolenou v srpnu, ale chápu že je mu to líto, že s taťkou nejede. Přijde Vám to v pohodě? Já mám teď na ex trošku vztek. Jak to vysvětlit tomu dítěti, abych z jeho otce neudělala sobce. Já jsem asi divná, ale bez svého dítěte s "cizima" bych nejela. Můj partner děti nemá, takže nemám pohled z vlastní zkušenosti.

Mluvila jsem s ex o tom, zda má v plánu vzít našeho syna pak někam. Tak mi řekl, že jo. Že s ním zajede sám někam na výlet.

Strana
z3
autor
17. bře 2025

@j.a.n.i noo, otázkou je zda to tak vážně bude. Se mnou si vždy dupl a prosadil svou. S Dasou to tak očividně není.

j.a.n.i
17. bře 2025

No, to se uvidí, to chce, aby si syn rychle vybral a peudil.tatinka s objednanim 😁

lv
17. bře 2025

Dáša má max v duchu za zuby, až jí bude kluk po lézt na nervy, a chovat se dospěle, když si najde chlapa se závazkem. 14 dní je jí moc, to jí nedošlo, že otec bude pořád?

kolibricek36
17. bře 2025

Takže holkám- hm, pěkný cvok.
A syn je co? Asi vzduch. Prostě bych synovi řekla, že otec ho na dovolenou nevezme - protože teta nechce. Tím byvh to zakončila.
Já nevím - nechápu- jak může tak hluboko klesnout.

dashyyy
18. bře 2025

že mu z takový ženský není zle, ta ji musí mít asi ze zlata nebo to fakt nechápu

brunetka11
18. bře 2025

Upozornila bych ho, že chtivá a sobecká baba se také může poohlédnout po jiném blbci, co ji bude dotovat ještě víc.
Ale otcem zůstane už napořád. Pokud svého syna podobně hnusným jednáním neodradí a zůstane pak už napořád sám.

Minimálně do něj vetkneš kousek reality, proč s ním dotyčná je.
Ježiš, to je kus hovězího, že by člověk brečel, jen to čte 🫣

autor
18. bře 2025

@brunetka11 otázka je, jestli přes ty zamilované brýle, tenhle pohled bude chtít vidět. Když jsem se mu už jednou snažila naznačit, že je s ním i pro peníze a "teplé místečko", tak po mě vystartoval, že jen závidím o co jsem přišla.
PS. Ne, nezávidím. Já mu naopak ve vztahu xkrat říkala ať ubere a je více se mnou než v práci. A byl to jeden z důvodů rozchodu.

Strana
z3