icon

Myslím, že má manžel milenku. Co mám dělat?

barbora1973
23. říj 2014

Večer manžel byl v prací, volala jsem bohužel mobil měl vypnutý, volala jsem do kanceláří, manžel nebyl v kanceláří dnes večer. O víkendu také byl v prací. Myslím že má milenku... Neví co dělat, jak mohu zkontrolovat kde byl dnes a kde bude zítra... Jsme mládí, máme dcerku, dva úvěry na dům a auto, ... Co mám dělat?

Strana
z2
tarra27
29. říj 2014

@barbora1973 a taky je dost duležite si říci, co se stane, když na milenku přijdu...co pak?? abys pak nelitovala...pokud máš kam jít a mužeš odejít a máš na to i sílu, tak pátrej a řeš...alenpokud ne, aby jsi mu na t nepřišla a on si časem nemyslel, že to muže delat a je to vpořádku neb se doma nic nedeje, manželka zustava ba co víc, když chce odejit, začne brečet a prosit, že mu to odpustí....tím bys uplně odrovnala sebe před ním..neříkám, že to tak bude nebo ty tak máš...jen je potřeba to promyslet, aby jsi nezhoršila situaci....

jinak me t moc mrzí, že máš trápení....drž se a přeji hodně síly.

tarra27
29. říj 2014

@barbora1973 navíc je na zvážení to, doma spíše vytvořit pohodu, být milá, snažit se, ne mu llezt do zadku...ale aby doma bylo hezky uklizeno, navařeno, vítala ho milá upravená manželka....může mít pak velké výčitky pkud neco nekde delá (nemusí mít sex, ale třeba jen flirt)....a za další vám doma většinou příjemná atmosfera prspeje...

a neptala bych se ho na to....je to težké...ale jestli je oblblý bábou, vydrží mu to max půl rok...pak procitne....
a když bude mít doma klid a pohodu, rád bude doma....a nejakou babu zapmene...

když bude mit doma na nervy ženu, ještě bbude podezříván, težko bude mít výčitky...

a když se ho zeptáš, co by ti asi řekl?? ano mám?? co pak...a ne nemam, stejne neuvěříš, pokud máš podezření....

😉

drž se, je to težké, ale dá se to zvládnout....neboj. hlavne nic nehrot, nechej tomu čas...na radikální věci času dost

happylenulka
29. říj 2014

nečetla jsem diskuzi, ale miluješ svého manžela? Pokud ano, tak jak se tvůj vztah k němu změnil po narození dcerky? Nezanedbáváš ho? Zkus přejít to, že má milenku... a začít se chovat tak, jak ses chovala, když se do tebe zamiloval - pečuj o sebe, pozvi ho na rande, připrav mu romantickou večeři, jen tak mu kup nějakou milou pozornost,...
třeba jen hledá něco, co mu doma chybí... určitě nechce přijít o rodinu... zkus to spíš takhle, než žárlivé scény atd... na ty může být čas později, kdyby to nezabralo... 🙂 zkus se mu věnovat, dávat mu najevo, že jsi s ním ráda, šťastná, že tě baví sex,... ;)

tarra27
29. říj 2014

@happylenulka nelezt mu do zadku, ale pochválit, doma nastavit pohodu....aby on se rád těšil domu....aby přišel a vydechl si...jé, jsem doma...to jsem rád...a ne co tam zase bude 😉 jasně...

a o je všeobecně pro všechny...

tarra27
29. říj 2014

já to teda říkám holky všem....at ženy či muži, DOMOV je tam kam přijdu a jsem rád, musím si vydechnout, tam najdu utočiště a KLID, pchopení....že se nepohodneme je normální a všude....ale domu musím utíkat před světem...a ne do světa před tím, co mám doma...

elvira
29. říj 2014

@barbora1973 - já jsem nepsala, že bych nechtěla vědět pravdu... ale mít plán, co dělat, když odhalím, že mé tušení je správné...
Prostě si ujasnit, co budu dělat, když zjistím, že jsem se nepletla a chlap má jinou.
Ono vlítnout mu do mobilu a zjistit pravdu a teprve potom brečet a přemýšlet a vytvářet nouzový plán... 😒
Nakonec chlap zatím nic neřeší, takže bych se začala připravovat po více stránkách na průšvih, ať se taky trochu "potí" mužský, ono jim to úplně jedno taky není - pokud jsou nevěrní, musí se krýt, vymýšlet, pamatovat si, co kde řekli...
Nevím, jestli je to úplně k pochopení, jak to píšu...
Nakonec každý si udělá podle svého rozumu. 😉

pisisvori
29. říj 2014

@tarra27 jasně když přijde občas z práce o hodinu dřív, přinese kytku, řekne, že mi to sluší..... , večer vykoupe děti, abych mohla třeba aspoň hodinu spát, když už xx měsíců vstávám v noci každou hodinu...(a on si krásně 8 hodin spí jinde) udělá třeba dobrou večeři...atd atd...určitě bude mít doma MILO a POHODU🙂🙂.
Ale když přijde z práce až děti spí, zajímá ho jen co je k jídlu a co bude v televizi a nevšimne si ani, že tam žena je...a stará se jen o své koníčky (na práci v panelákovém bytě nemá nic, takže nic nedělá) to by ze sebe jen žena dělala s prominutím vola, aby ho ještě obšťastňovala🙂.

tarra27
29. říj 2014

@pisisvori radila jsem nekomu jinemu, ne tobě....ty jsi tu o sobe nepsala....neznám podrobnosti...ale je videt, podle reakcí, že toho máš plný vinty...

nonacek
29. říj 2014

@barbora1973 Ahoj , tohle je fakt těžka situace a dobra rada nad zlato,stejně ač ti Kazda da nějakou radu,nebo řekne švů názor,stejně je to na tobě a hlavně na tom jak pevne nervy,máš. I ty sama si třeba řekneš udělám a řeknu to a to.......) , ale stejně přijde nějaka situace která ti vse pokazí a ty uděláš...řekneš.. pravý opak toho co jsis naplánovala. Takže ti přeji pevný nervy,jen s nimi dokážeš,řešit věci v klidu a z nadhledem a hlavně zprávně na danou situaci přemýšlet. Hodně štěstí. ✌✌✌✌

barbora1973
autor
29. říj 2014

@nonacek Opravdu? Jak jste o tom dozvěděla? 😨

barbora1973
autor
29. říj 2014

@moucha Od pondělí nebyl doma večer.... Ma moc prací... Už myslím o zkontrolovaní mobilu...

barbora1973
autor
29. říj 2014

@linee Už jsem o tom mluvila, řekl že to bude vypadat jen v listopadu a potom bude o víkendu doma, setkala jsem jeho kamaráda s prací v obchodě s manželkou v 17 hodin... 🤐

barbora1973
autor
29. říj 2014

@nonacek Děkují za pochopení... 🙂

tarra27
29. říj 2014

@barbora1973 a jak by ses zachovala, kdybys přišla na to, že má milenku....máš kam jít?

barbora1973
autor
29. říj 2014

@elvira Omlovám se, už tratím hlavu... Mít plan co dal, je to dobrej napád, mluvila jsem s sestrou může mi pomůže...

nonacek
29. říj 2014

@barbora1973 Já už jsem to tady psala na podobne diskuzi. Poznala jsem to,ze manžel se začal jinak chovat oblékat... a začal Mít jine záliby....... , to vis ze jsem si vyslechla spoustu rad od všech,ale v afektu jsem udělala pravý opak toho co jsem si řekla,že udělám,řeknu...... ..... , proste my bouchly nervy a rozum sel stranou.

pisisvori
29. říj 2014

@tarra27 váš komentář v 12:39. Ale máte pravdu Vašim radám je lépe se jen usmát než plýtvat čas.

tarra27
29. říj 2014

@pisisvori tak to prosím dělejte 😉 🙂

vy tam nejste uvedená...nemusíte si to brát na sebe .-)

barbora1973
autor
30. říj 2014

@nonacek Nechci být v takovém manželství! Vím lidé se roky trápí s partnery, kteří jsou evidentně z jiného světa... Dnes jsem starala o dceru a pochopila když jsem smutná ona je také...

nonacek
31. říj 2014

@barbora1973 Ahojky , tak to ukonči to trápení sobe i dceři, a začněte znova sama si vzpomínám když sem odešla od manžela a musím říct že od te doby jsem nepocítila krásnější pocit,než když se zbalila kufry a bouchlá z dveřmi.. vzpomínám ze pršelo a Já ze synem šla ulici,a proste sme se jak pitomci usmivaly . i když to bylo téžke ,ale krasne... byla jsem svím panem a šťastnou mámou svého syna! Držím palce ani nevíš jak moooooooooc✌✌✌✌✌✌✌✌

barbora1973
autor
31. říj 2014

@nonacek Jste moc hodná! Děkuji, myslíš že pokud neche se mnou mluvit je to dobrý nápad aby ho zkontrolovat?

nonacek
31. říj 2014

@barbora1973 hm... nevím v tomhle téžke radit,ale zvědavost je mrcha. ale přiznám se ze po podezření jsem prošla všechny stopy,včetně mobilu.... , ale nevybouchla jsem,vyčkávála jsem na vhodnou situaci a to na tu ze když jsem si už konečně uvědomila ze má milenku ze je to 100% tak jsem mu nechtěla nic vyčítat nestála jsem o žádném výsvetleni........ proste když sem nemohla dal... psychicky,tak jsem vyčkávála až odešel nejspíš za ni... tak jsem zbalila věci a odešla jsem. Zanechala jsem dopis na stole ve z není : už nemůžu dál žit ve lži a v přetvářce odcházím a ty už za ni nemusíš utíkať,skrejvat se... PS.. vím o vás dlouho. A Hotovo a vym ze vyprávěl kámošce ze nejhorší bylo ze jsem mu nic neřekla jen napsala a odešla .., ze nechápe ze jsem nevybouchla....................... ( ona pani,když přestala byt milenka a začala byt partnerka,co pere ponožky..... , tak vzala kramle) dneska by my vlezl do zadku ze jsem mu nedala šanci to vysvětlit........ a Já dneska,?je my fuk ale mam s toho dobrej pocit ,asi pocit viteztvi? 😉

nonacek
31. říj 2014

@barbora1973 vis asi nemá smysl s nim mluvit o to co ti řekne jestli je to jeho stala milenka ze je to úlet..... bude te krmit blbostmy, a nebo si vyprovokujes,za ti dá kopačky.. Já odešla z niceho nic a to mu nedalo spat,ze jsem ne křičela nevycitala..... nehistercila a v klidu odešla. sám se k tomu přiznal,ze to bylo nejhorsi

osra
2. lis 2014

Když jsem se já zeptala, tak mi odpověděl, že to tak je a že teď mu konečně odlehlo, když to vím 🙄 ....
Takže za mě, jestli máš malé dítě a máš ho ráda, tak psycholog by poradil, ať s ním o tom nemluvíš...a pokusit se zlepšit co nejvíc manželství, aby mu trochu došlo (i když ve fázi zamilování to prý nejde) o co by mohl přijít... Prý nevyřčená milenka je jako neexistující. Prý čím víc o ní budete mluvit, tak tím víc nabourává váš vzájemný vztah. Já když se snažila vše chápat a dala mu dlouhý čas na rozmyšlenou, tak jsem se dozvěděla, jak ona to má těžký, jak ona si kvůli němu zničila život a tak. Nechtěj to slyšet! Ale důkazy, ty já hledala, nedokázala jsem si pomoci, ale o hlavu jsem mu je nemlátila, ale bolelo to - zahraniční služební cesty ve 2 apod.... 😢 Milenka trvala rok, potom to s ní skončil, ale ona se chce pořád kamarádit. Takže jsme spolu dál, vše jakoby klape, ale jak to bude dál, to fakt nevím, protože mně to duševně hrozně ublížilo.... tolik moje ještě nedokončené zkušenosti. Jinak kdyby mi někdo před pár lety řekl, že budu Já tolerovat nevěrníka, smála bych se, že nikdy. Dokud člověk nezažil, nemůže soudit,,,, Mně hodně pomohl psycholog. Bez něj bych už v manželství nežila, otázkou je, co by bylo lepší..... Nevím, možná je to strach začít po 25 letech manželství znovu. 😒

tarra27
2. lis 2014

@osra já bych si našla někoho jiného bokem.....po 25ti letech vše bourat....strašně by mi ublížil, to beze sporu....ale nemáš jistotu,ze jiný to neudělá....navíc vis jak na manžela,doma funguje atd....snažila bych se najít výhody a využívala jich....a 25let je 25let.....to nějaké poblouznění....

Ale rozumím ti.

A pokud by jsi chtěla odejit, mas nějaký plán,kde bydlet atd...dokážeš žít sama, to je dost podstatná věc, protože to hodně zen nedokáže.....a dokázala bys žít bez manžela, přeci jen mate hodně věci za sebou.....tak milenku můžeš vytáhnout....ale jinak ji nevytahuj....

mandala
5. lis 2014

Asi poradím blbě, ale já bych taky chtěla vědět pravdu, takový život bych nevydržela, možná, kdyby slíbil, že toho nechá, tak bych se asi snažila kvůli dětem fungovat dál, ale to taky nevím jistě, jestli bych zvládla. Ale třeba je to úplně jinak ?
@barbora1973

espada
6. lis 2014

@barbora1973 Já bych se ho zeptala. Ale musíš být připravena na nejhorší. Nic není tak hrozného jako nevědomost.

Strana
z2