icon

Řešení péče o dítě po pokusu o sebevraždu matky

nikita84
9. črc 2022

Dostala jsem se do hodně šílené a nepříjemné situace. Mám partnera 3 roky. Bydlíme spolu 2 roky. Partner má nemanželské dítě které sporadicky vídá cca jednou týdně až 14 dní ale nespí u nás. Většinou ji bral za svou matkou. Tím chci říct že nějaká výchova z jeho strany v podstatě neprobíhala.
Dítě žilo s matkou a jejím manželem.

Stalo se něco co nikde nepředpokládatl a to, že se matka dítěte pokusila spáchat sebevraždu. Je v nemocnici a nevypadá to dobře. Tím myslím, že játra a ledviny jsou na tom velmi špatně. Je na dialýze a játra jsou velmi poškozena. Otázka dní, maximálně týdnů. Stalo se to předevčírem. Dítě je zatím u manžela matky, kde ale zůstat nemůže. Předpokládám že ji pak bude mít v péči otec bude se to nějak řešit soudně? Vůbec nevím co můžu čekat.
Sama mám téměř dospělého syna ve střídávé péči. Holčičce budou v září 4 roky.

Strana
z7
ab3185
11. črc 2022

Z diskuze Cesta do školky:

ilonne
11. črc 2022

Takže celé to bude lež, lež, lež....

l01991
11. črc 2022

@ilonne naštěsti...

michaela666
11. črc 2022

@nikita84 Máš roztříštěnou osobnost nebo jsi tak švihlá, že máš potřebu si z nás dělat srandu?? Ženská, ty jsi případ. 🤦

klokanka31
11. črc 2022

@michaela666 Taky mi nejde do hlavy proč tohle někdo dělá...🤔

michaela666
11. črc 2022

@klokanka31 Další možnost je, že ona je ta matka a zjišťuje co by se stalo když si sáhne na život. Ale to už je na psychiatra.

dianemash
11. črc 2022

Skončila jsem u "spoustu věcí určitě dostaneme, matka byla majetná, možná se budeme stěhovat do lepších podmínek". Je mi blivno, opravdu. Je mi jasný, že tahle situace není jednoduchá, ale tak nějak od začátku mám z toho pocit, že vám o zájmy holčičky vůbec nejde a po týhle perle jsem v tom utvrzená. Opravdu doufám a přeju bio mamince, aby se z toho dostala a holčička nepřišla o svojí rodinu. Vy pro ní nejste nic, tvůj chlap jen kolonka v rodným liště, žádnej táta

levandule_k
11. črc 2022

@dianemash Pravděpodobně je to troll.

dianemash
11. črc 2022

@levandule_k jestli jo, tak díky bohu 🙏

te_reza
11. črc 2022

Tvl ženský, vy jste agentky 😂😂😂 to večer dočtu🍷🛋️

maciceksta
11. črc 2022

Čumím jak puk! Jako tohle si vymyslet... Buď něco bereš a k tomu jsi hodně narušená a nebo by ses měla dát na psaní članků do časopisů pro ženy, když ti jde vymýšlení životních příběhů, akorát si pak víc pohlídej, aby tam nebyly zbytečný nesrovnalosti.

triskova_v
11. črc 2022

@te_reza aby ti to do vecera nesmazala 🤣 ale pokud tohle nekdo natoci jako film tak dostane tak pul hvezdicky za scenar

laton
11. črc 2022

Je to troll. Pravne co pise je nesmysl. Pokud by byl do rodneho listu zapsan manzel matky, tak se partner/ manzel zakladatelky diskuze nikdy nedomuze, aby byl z RL vymazan tento otec a on do RL zapsan on, i kdyby to byl bio otec.

violass
11. črc 2022

@somalicats já tedy chápu že otec dítěte chce mít své dítě u sebe. A ostatní může navštěvovat. Dítě chodí do školky není až tak staré.

camelinka
11. črc 2022

@te_reza Ja tady dycky z te detektivni kancelare chcipu😎👍, ja sem schopna si tu zapamatovat max par nicku, s kym se tak bavim, jinak to jde mimo mne, sou dobry 😎😁👍

somalicats
11. črc 2022

@violass Především celá tahle diskuse je fake. Je tam dost nesrovnalostí. Ale kdyby to bylo bráno vážně, tak se to nedá udělat tak, že po smrti matky naklušeš jako bio otec, který si to dítě bral jen když se mu to zrovna hodilo, dítě nebylo zvyklé u něj ani spát, a dítě prostě sebereš z rodiny z hodiny na hodinu, odvezeš a čau.

jijulka
11. črc 2022

🍿👀 sem si sednu, nemam co dodat, ale zajima me rozuzleni.
Pobavilo me - chci dite do pece, koupim mu provizorní spani. 🙈

@violass mne by to taky prislo přirozené, ale z diskuze vyplývá, ze biootec vubec nema v planu o dite pečovat, nybrz to vse hodi na partnerku a holce se bude věnovat jen kdyz on sam bude chtit. Což je dost uhozeny, kdyz to dite ma zázemí a rodinu a tatu, který se stará.

evik19
11. črc 2022

Snad nemá smysl už to tady dal rozebírat. Prvni komentář, co jsem napsala, bylo že mají holčičku nechat doma. Poté, co tu paní popsala svého partnera, který stejně bude trvat na tom, že holčička má jít k nim, jsem jen zadoufala, že pokud holčička něco zdědí, snad to taky bude moc užívat a ne se do 18 let tisnit v kamrliku. Toť vše. Rozhořčovat se můžeš nad jinými objekty této diskuze.

sorboni30
11. črc 2022

@evik19 Tak kolik ma teda deti? Dospeleho syna a malou holcicku viz diskuze jinde? Jsem z toho jelen 😒😵

evik19
11. črc 2022

@sorboni30 Vůbec netuším 😁 Jsou tady jiní Colombové.... 😅 Ale doufám, že je to nakonec všechno jen vymyšlený.

kafr
11. črc 2022

Holky, ale zase, co bychom si tady bez takových magorů počaly?! 6 stránek absurdniho dramatu 🤣😱🧐🎬 to by byl seriál minimálně na 1 rok 👍😁

betysch
11. črc 2022

Hmmm tak nějak jsem si vzpoměla na Elišku Vidovou? Tak nějak se jmenovala.Asi před rokem si vymyslela že manžel lékař a zemřela ji dcera.Styl psaní velmi podobný.Modrý koník jí smazal profil.

simix22
11. črc 2022

Ty voe..je mi zle 😱😱😱
Tohle může někdo vymyslet?
Nebo je to pravda a paní když psala o "své"holčičce..myslela tu manželovu dceru.🙈🤔
A zakladatelko a proč s manželem nemáte i společné dítě ?
Jinak ještě když se to tady tak zvrtlo jsem přemýšlela jen proč to ta paní udělala 🤔

ab3185
11. črc 2022

No a ještě je tu jedna anonymní diskuze, pár dní stará, stylem mi hodně připomíná tu o divné dceři, ale tady se jedná o osmiletého syna. To je tedy jenom moje nepodložená spekulace. Popravdě se mi nechce ani domýšlet, zda tato osoba vychovává nějaké dítě, protože jestli ano, tak bych něj měla strach.

camelinka
12. črc 2022

@betysch Tak tuhle cubku si pamatuju, bylo mi ji tak lito a potkat ji, rozbiju ji hubu🤔

betysch
12. črc 2022

@camelinka já jsem s ní byla v termínovce proto si to pamatuji.Ale už tehdy jsem si říkala co je zač.

veruuu_kubesovic
12. črc 2022

@nikita84
2 sobci se sešli, no vy jste teda páreček 🤦‍♀️😠🤦‍♀️ nechala bych dítě tam kde je, proč s tím dělat cavyky když se bio otec o dítě nijak nezajímá...

merope
12. črc 2022

@laton Tak ona píše, že v rodném listu je její nyní již manžel - tzn. v době porodu to zjevně manžel nebyl - a tam ta šance domoci se zápisu do RL i docela je.

laton
12. črc 2022

@merope Jo no, to by vlastne slo, pravda, kdyby si to soud zahajil z moci uredni, ale bio otec k podani navrhu opravnen neni.

volcok87
12. črc 2022

A už nenapíše. No dobrej magor. Už bych to dal nerozebírála, očividně je to cely vymyšlený z nudy

Strana
z7