Jak podpořit otěhotnění po zamlklém těhotenství?

lucccinkaaa
28. říj 2014

Ahoj holky ve 3. měsíci v srpnu jsem musela na RCUI jednalo se o zamlklé těhotenství a ted to nějak nechce jít . Užívam Baby pro plan Calibrum a kys.listovou a stále se nedaří . Dá se užívat ještě něco? A za jak dlouho se Vám to podařilo?

sarkar
28. říj 2014

Já myslím že po zamlklém těhu je tělo tak nadopované hormony, že nic není nutné...teda aspoň to mi řeklo v květnu několik Dr. (neměla jsem teda přímo zamlklé těhotenství, miminko se v gest. váčku vůbec nezačalo vyvíjet)...Na revizi jsem byla myslím 28.května a dneska jsem 14+3 🙂 A známá, co byla na revizi den po mě, už je dokonce v 19tt 🙂

muchomurkazelena
28. říj 2014

Já jsem byla na revizi v červenci, pak jsme si dali měsíc přestávku než jsme se začali zase snažit. Ale stále nic... Piju kontryhelový čaj, užívám Femibion a chtěla bych začít cvičit podle Mojžíšové.

lucifereeek
28. říj 2014

my jsme se 3měsíce po revizi znovu začli snažit o mimčo a povedlo se po 4 měsících (užívala jsem taky listovku a pak jsem najela na calibrum babyplan. Zkus se ještě podívat na kontryhelový čaj, jinak si myslím, že s vitamínama to stačí 😉

ninikry
29. říj 2014

Je to zatím chvilička, neboj, příjde to. Já jsem otěhotněla první měsíc, kterej jsem to neřešila...takže pět měsíců po porodu.