Jaká jsou oblíbená jídla vašich dětí?

11. kvě 2024

Ahoj, trošku taková téma na odlehčení. Jaké jsou oblíbené jídla vašich detí? Mého syna (16) to jsou langoše a kfc (to mne moc neteší ale co mám delat, u mne tohle nejí ale je vybýravej a radši vždy s kámošmi nekam zajde než obed doma) a dcera (12) je přesný opak ona by jedla jenom zeleninu,ovoce, oříšky. Ona si místo palačinek radeji vybere špenát nebo klidne ruzickovy kel. No a sice né díte ale muj manžel má rad řízky, ryžový nákyp, žemlovku a kuličky z ikei. No a co já? Ja taký nejsem dokonalá, u mne to je krupica,halušky,šúlance zmrzka a zapečený karfiol 🫣😋 uvidíme jestli tady nejaký jidlo vyhrá nebo bude každé rozdilne.

andelka
11. kvě 2024

Řízek, těstoviny s boloňskou, pizza, karbenátky, mussli s mlékem
Já mám ráda zapečená jídla se sýrem, šišky s mákem, šopský salát..

konidana
11. kvě 2024

Pubertaci jasne kfc, kluk teda i kebab v tortile, holka jinak maso moc neji, ovocny knedliky vedou taky u obou, pak svickova, ryba na panvi s br.kasi, veskere sladkosti v jakekoli podobe ... ja mam rada zapecenou zeleninu, uplne nejnej jidlo asi nevim, jim vsecko podle chuti(krom vnitrnosti a tlustyho masa) a tak 1x rok ujedu na maplewallnuts icecream a klidne ji sezeru litr za 2 dny.

jaja01k
11. kvě 2024

Syn 10 let: suši, pizza, řízek, plněné papriky, svíčková, pečená kachna, rizoto, smažený květák, bramborové placky.
Syn 9 let: suši, pizza, řízek, palačinky, lívance, vajíčko natvrdo, pečené kuře.

mishka87
11. kvě 2024

Syn (9let) má nejraději fleky s uzeným bez vajíčka. Pak palačinky, párek v rohlíku a šunkovou pizzu z Penny.

mishka87
11. kvě 2024

Jo a ještě burger plain z Burger kingu. Prostě jen maso a houska

1pomnenka
11. kvě 2024

Řízky nebo sekaná s br. kaší, kuřecí roláda, knapaprik s těstovinama, palačinky s džemem, hovězí guláš, bramborový guláš, zeleninové saláty, vajíčkový salát podle původního receptu za socíku, bramborové placky, jahodové knedlíky, buchtičky se šodó, knedlíčková polévka.

te_reza
11. kvě 2024

Hovězí guláš, špalky, knedlíky.

kamino
11. kvě 2024

Dítě samozřejmě KFC, pizza, kebab.. ale miluje i svíčkovou, koprovku, bílou houbovku, různé kuřecí směsi ala čína, tatarák a kuřecí řízky. Sladká jídla moc nemusí - tu a tam buchtičky, ale tak 3x do roka.,.

jana_zofie
11. kvě 2024

Deti 2 a 4. Krom obligatni bolonske a vyjimecnych hranolek jsou schopni sezrat varenou (mozna teda spis vic na pare, technicky) brokolici. Na posezeni, do posledni ruzicky.

me_druhe_ja
12. kvě 2024

3 a 4 roky: zmrzlina (😀), hranolky (ale stačí pečené brambory v troubě nakrájené na hranolky) a těstoviny (s máslem jen). Pak ještě okurka, sýr a čokoláda. 😀
Naopak u nás nejedou polívky, omáčky....

petaov
12. kvě 2024

U dětí je na 1. místě losos s bramborovou kaší, 2. místo mají těstoviny s tuňákem a 3. řízek s bramborovou kaší. Když jsme třeba na koupališti, tak si rády dají hranolky a hamburger, ale nejoblíbenější jídlo to není. Taky jsou hodně omáčkoví, u babiček mají rádi svíčkovou a rajskou.

jannym
12. kvě 2024

U nas vede mlicinkova polevka, sulanky s povidly, masove koule s bramborovou kasi, tvarohove knedliky s jahodami (pripadne jakymkoliv jinym ovocem), ryby (nejradsi maji pstruha a amura, pak nasleduje losos)

nebetka
12. kvě 2024

Klárka, 11 let
Indická kuchyně, vietnamské knedlíčky, svíčková, řízek s kaší, hermelín.
Kiki, 3 roky
Řízek, hranolky, brokolice, sladké kaše

mikeska2020
12. kvě 2024

Eli 3,5 : jakákoliv omáčka, mlikova polévka, lívance, hranolky, suchá rýže, kapsička pribinacek kapsik, bramborová kaše s parkem

Já : řízky s kaší, bramborové knedlíky s vajíčkem, noky se špenátem a smetanou, rajskou, mlikovou polévku

nick1234
13. kvě 2024

Top jídlo je řízek (nejlépe s řízkem 😂 nebo bramborovým salátem), špenát a testoviny na 100 způsobu (přes léto nejvíce těstovinové saláty, nebo boloňské špagety), pak ještě losos a dušené hovězí maso 😁. Ale syn není vůbec vybíravý, sni da se rict všechno, hodně ovoce, zeleniny…

adelisss
13. kvě 2024

Bohužel nejvíc chutnají spíš nezdravé věci: řízky, pizza, sladké obědy - šišky s mákem, ovocné knedlíky. Rajská nebo losos jsou z těch zdravějších.

adelisss
13. kvě 2024

Já mám ráda těstoviny třeba s pestem, salát s kuřecím, plněnou pitu, tortily, grilované sýry a v zimě i hutné polévky (kulajda, bramboračka, kyselica, boršč).

glimmer
13. kvě 2024

u nás (děti 14 a 12) letí palačinky, špagety, buřtguláš, řízky s brkaší, ptáčci, rajská, obal. květák a samozřejmě pizza, kebab a o mekáči a kfc není nutné mluvit ...

mabs
14. kvě 2024

5 let: tortily, buřtguláš, rajská, svíčková, lasaně, pečené kuře
8 let: je jedlík, miluje všechna jídla. Nemá žádné top.

anezzik
15. kvě 2024

Tak moje miluji kuře na paprice, rajskou omáčku nebo polévku, chilli con carne, játra na smotaně a samozřejmě všechny sladké obědy. Ale jinak snědí víceméně všechno.