icon

Který kabát vybrat? Výrazný nebo praktický?

mariti
2. říj 2025

Diskuze na odlehčení - vybrali byste spíš kabát typu WOW (výrazné barvy a vzor, které se mi strašně líbí, ale bude těžší kombinovat s ostatními kusy oblečení) nebo spíš něco víc při zemi, kde se bude kombinovat výrazně jednoduššeji? Většinou jsem spíš praktická, ale asi mám touhu jednou udělat něco trochu bláznivého a prostě si dopřát, co se mi líbí. Díky za názory. Cena je plus mínus stejná.

lv
2. říj 2025

Já jsem tým neutrálních barev

reeeza
2. říj 2025

A co spíš ten praktický kabát, ale k tomu bláznivější šálu s čepicí, nebo pod to bláznivější halenku atp?

mariti
autor
2. říj 2025
@reeeza

A co spíš ten praktický kabát, ale k tomu bláznivější šálu s čepicí, nebo pod to bláznivější halenku atp?

@reeeza Jo, to je určitě relevantní názor, díky za něj. Bláznivou šálu tedy nevím, ale jo, asi bych pak ten kabát vynosila víc.

2veverka
2. říj 2025

Já bych šla tentokrát do bláznivého, pro ten pocit, energii.

dashyyy
2. říj 2025

Mám obě varianty 🙂 a střídám podle nálady, oblečení nebo události 🙂

mariti
autor
2. říj 2025
@dashyyy

Mám obě varianty 🙂 a střídám podle nálady, oblečení nebo události 🙂

@dashyyy Jojo, to zní jako ideální varianta. Jenže nejsou úplně levné, mírně řečeno, budu muset volit. Takhle, já černý univerzální kabát mám.

zuzkasim
2. říj 2025

Pokud univerzální kabát máš, koupila bych si ten, který se mi jednoduše líbí, pro radost. Myslím, že ho nakonec vynosíš hodně, protože se naučíš, s čím ho kombinovat a budeš těm věcem teď dávat přednost🙂

dashyyy
2. říj 2025
@mariti

@dashyyy Jojo, to zní jako ideální varianta. Jenže nejsou úplně levné, mírně řečeno, budu muset volit. Takhle, já černý univerzální kabát mám.

@mariti jestli černý univerzál máš, tak si pak udělej radost divočinou 😉

levandule_k
2. říj 2025

Zvolila bych ten vzorovaný, když univerzální máš. Pokud chceš originální, je těžší najít, který je tvůj top než najít hezký univerzální..

plksv
2. říj 2025

Jedu na WOW vlně 🙂.

izz76
2. říj 2025
@mariti

@mariti kdyz uz univerzální kabát mas, kup si ten barevný pokud se ti tolik líbí..

kakba
2. říj 2025

Jsem na vlne bláznovství, takže všechny moje kabáty jsou barevné a hlavně výrazné. K tomu ladím boty.

klokanka31
2. říj 2025

@mariti Určitě to co se ti líbí. Mám ráda barvičky, nemohla bych chodit v něčem nudném.

mikejla93
2. říj 2025

Jsem taky pro variantu wow. Je potřeba se v tom cítit dobře a já osobně miluju ten pocit jedinečnosti.. černý má každý 🙂

kakba
2. říj 2025
@mikejla93

Jsem taky pro variantu wow. Je potřeba se v tom cítit dobře a já osobně miluju ten pocit jedinečnosti.. černý má každý 🙂

@mikejla93 presne tak. Mam kabaty, ktere na nikom neuvidis.💪

rebe
2. říj 2025

Já jsem rozhodně pro ten WOW. Zejména pokud je kvalitní a natolik nadčasový, aby vydržel několik let. Po černém střízlivém jsem si pořídila jeden červený a jeden fialový a nakonec už ten černý skoro nenosím. Oba barevné jsou ke kolenům, takže většina oblečení se pod ně schová a není vidět, když neladí. Ale mně navíc s fialovou nebo červenou ladí skoro všechno.

drep
2. říj 2025

Pokud by mi ten wow ladil se zbytkem šatníku, tak bych si koupila wow. Obecně jedu na vlně wow a protože je můj vkus vlastně docela stabilní, tak se mi to slaďuje snadno

petrasipkova1
3. říj 2025

jsem za ten wow, pokud máš doma univerzální kabát, tak je to ideál. Když budeš chtít být vidět, vezmeš wow, když chce člověk splynout, vezmeš černou 😀

dashyyy
3. říj 2025
@mikejla93

@mikejla93 není černý kabát jako černý kabát.. i černý kabát může být výjimečný.. měla jsem takový a už roky za něj sháním neúspěšně náhradu

lukaaaa
3. říj 2025

Wow kabat,at se sed rozbije. Ja mam tedy ale cerny a diky strihu a detailum je hodne wow!

llluckaaa
3. říj 2025

Určitě wow kabát. Jinak ja rada v zimě zarim v červeném kabátě 🙂

ela_v1
20. říj 2025

Já bych šla do toho výrazného, pokud se ti fakt líbí. 🙂