icon

Který kabát vybrat? Výrazný nebo praktický?

mariti
2. říj 2025

Diskuze na odlehčení - vybrali byste spíš kabát typu WOW (výrazné barvy a vzor, které se mi strašně líbí, ale bude těžší kombinovat s ostatními kusy oblečení) nebo spíš něco víc při zemi, kde se bude kombinovat výrazně jednoduššeji? Většinou jsem spíš praktická, ale asi mám touhu jednou udělat něco trochu bláznivého a prostě si dopřát, co se mi líbí. Díky za názory. Cena je plus mínus stejná.

lv
•
2. říj 2025

Já jsem tým neutrálních barev

reeeza
•
2. říj 2025

A co spíš ten praktický kabát, ale k tomu bláznivější šálu s čepicí, nebo pod to bláznivější halenku atp?

mariti
autor
•
2. říj 2025
@reeeza

A co spíš ten praktický kabát, ale k tomu bláznivější šálu s čepicí, nebo pod to bláznivější halenku atp?

@reeeza Jo, to je určitě relevantní názor, díky za něj. Bláznivou šálu tedy nevím, ale jo, asi bych pak ten kabát vynosila víc.

2veverka
•
2. říj 2025

Já bych šla tentokrát do bláznivého, pro ten pocit, energii.

dashyyy
•
2. říj 2025

Mám obě varianty 🙂 a střídám podle nálady, oblečení nebo události 🙂

mariti
autor
•
2. říj 2025
@dashyyy

Mám obě varianty 🙂 a střídám podle nálady, oblečení nebo události 🙂

@dashyyy Jojo, to zní jako ideální varianta. Jenže nejsou úplně levné, mírně řečeno, budu muset volit. Takhle, já černý univerzální kabát mám.

zuzkasim
•
2. říj 2025

Pokud univerzální kabát máš, koupila bych si ten, který se mi jednoduše líbí, pro radost. Myslím, že ho nakonec vynosíš hodně, protože se naučíš, s čím ho kombinovat a budeš těm věcem teď dávat přednost🙂

dashyyy
•
2. říj 2025
@mariti

@dashyyy Jojo, to zní jako ideální varianta. Jenže nejsou úplně levné, mírně řečeno, budu muset volit. Takhle, já černý univerzální kabát mám.

@mariti jestli černý univerzál máš, tak si pak udělej radost divočinou 😉

levandule_k
•
2. říj 2025

Zvolila bych ten vzorovaný, když univerzální máš. Pokud chceš originální, je těžší najít, který je tvůj top než najít hezký univerzální..

plksv
•
2. říj 2025

Jedu na WOW vlně 🙂.

izz76
•
2. říj 2025
@mariti

@mariti kdyz uz univerzální kabát mas, kup si ten barevný pokud se ti tolik líbí..

kakba
•
2. říj 2025

Jsem na vlne bláznovství, takže všechny moje kabáty jsou barevné a hlavně výrazné. K tomu ladím boty.

klokanka31
•
2. říj 2025

@mariti Určitě to co se ti líbí. Mám ráda barvičky, nemohla bych chodit v něčem nudném.

mikejla93
•
2. říj 2025

Jsem taky pro variantu wow. Je potřeba se v tom cítit dobře a já osobně miluju ten pocit jedinečnosti.. černý má každý 🙂

kakba
•
2. říj 2025
@mikejla93

Jsem taky pro variantu wow. Je potřeba se v tom cítit dobře a já osobně miluju ten pocit jedinečnosti.. černý má každý 🙂

@mikejla93 presne tak. Mam kabaty, ktere na nikom neuvidis.💪

rebe
•
2. říj 2025

Já jsem rozhodně pro ten WOW. Zejména pokud je kvalitní a natolik nadčasový, aby vydržel několik let. Po černém střízlivém jsem si pořídila jeden červený a jeden fialový a nakonec už ten černý skoro nenosím. Oba barevné jsou ke kolenům, takže většina oblečení se pod ně schová a není vidět, když neladí. Ale mně navíc s fialovou nebo červenou ladí skoro všechno.

drep
•
2. říj 2025

Pokud by mi ten wow ladil se zbytkem šatníku, tak bych si koupila wow. Obecně jedu na vlně wow a protože je můj vkus vlastně docela stabilní, tak se mi to slaďuje snadno

petrasipkova1
•
3. říj 2025

jsem za ten wow, pokud máš doma univerzální kabát, tak je to ideál. Když budeš chtít být vidět, vezmeš wow, když chce člověk splynout, vezmeš černou 😀

dashyyy
•
3. říj 2025
@mikejla93

@mikejla93 není černý kabát jako černý kabát.. i černý kabát může být výjimečný.. měla jsem takový a už roky za něj sháním neúspěšně náhradu

lukaaaa
•
3. říj 2025

Wow kabat,at se sed rozbije. Ja mam tedy ale cerny a diky strihu a detailum je hodne wow!

llluckaaa
•
3. říj 2025

Určitě wow kabát. Jinak ja rada v zimě zarim v červeném kabátě 🙂

ela_v1
•
20. říj 2025

Já bych šla do toho výrazného, pokud se ti fakt líbí. 🙂