Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@hanimili držím pěsti 🙂 já jsem si taky myslela, ze vydrzim, ale 8.den to bylo silnější než já 😀
@koudelka82 Tak teď jsi mě vyhecovala to vydržím 😂😂
😂😂
@hanimili 😂 😂 my pockame s Tebou 😘
Holky tak už se mi to blíží, břicho bolí a nervozita stoupá. Zítra dopoledne jdu na OPU. Tak snad bude úspěšné. A prosím, holky jak jste měli velké folikuly před OPU? Řekli některé z Vás že jsou hodně velké, že můžou prasknout a transfer bych pak musel být odložen?
@hanimili Děkuji moc za info, na tu sliznici se zeptám, pokud mi sami neřeknou. Hlavně aby bylo vůbec co se v ní může uhnízdit.
@misko5 ještě nevěš hlavu, pořád tu šance je. hcg může stoupat pomalu, někomu test neukáže nic i den před odběrem, ale krev jo. Navíc prý mamatesty nepatří mezi ty nejlepší a nejpřesnější!
Ahoj holky, dnes druhý den stimuluji. Při minulé stimulaci mi doktor říkal, že je třeba vždy dodržovat čas aplikace, a to s přesností na minutu. Jenže já si hned druhý den píchla Menopur s půlhodinovým zpožděním. Máte s tím někdo zkušenost? Je to problém? A kdy si ho píchnout zítra - ve stejný čas jako dnes nebo o půl hodiny dříve?
Holky jste zlatíčka!
@juliia, aha to si mě uklidnila že si měla taky tak velké, ikdyž proti popraskání? to nevím, to jsem asi nic neměla. Nebo že by ten sprej Synarel? na to fungoval? Já měla na stimulaci 1x Envolu, k tomu ten Synarel 2-0-2, pak Menopur3x a zas Synarel, jen o jeden vstřik míň. A teď před opu, 2x Ovitrelle. Takže tak. Musím jim věřit, že to zvládnou, jen kdyby mě tak zatraceně nebolelo to břicho. Děsí mě myšlenka, že už se v tom břiše něco děje. Něco, co se dít ještě nemá. Uf. Ať už je zítřek a je to za mnou. Asi ani neusnu. Ale moooc děkuji! Hned jak to půjde se ozvu
@hanimili mooc děkuji, budu informovat. Ještě jsem do sebe naládovala kontryhelový kapky, kdyby náhodou, i když za ty dva dny zázraky asi čekat nemůžu. Jsem zvědavá, co mi zítra řeknou, a jak to vše dopadne a bude vypadat. Doufám, že udělají maximum co udělat můžou.
@chiara75 neboj, neviděla bych to tak černě, zatím jde jen o stimulaci, nejde ještě o žádné časování kvůli ovulaci, nebo tak něco, navíc i v tomto případě půlhodina není nic dramatického. Mně přibližně dodržovat stejný čas - plus mínus a pak ještě dodal, když dvakrát denně, tak ráno a večer, nemám být otrok hodin. Ale jestli seš z toho nesvá, tak si tam zavolej.
Holky, taky vám začaly padat vlasy? Já už jedu v podstatě půl roku v režimu Clostylbegit+Utrogestan a teď mi začaly hrozně padat vlasy. Děsím se úplně až začne ta stimulace před IVF. Zítra jedu pro injekce, dneska přišla mrcha.
@merilina me taky přijde, ze mi víc padají vlasy 😖
@koudelka82
@merilina
Pridavam se do klubu opadavych...bohuzel😨
Holky já byla do teď v pohodě spis bych řekla ze byly ty vlasy krásný. Ale já Nela málo hormonu a jen jeden cyklus tak možná proto. Ale teď jak se blíží porod tak padaj a nic moc s nema nejde dělat
Takze ode dneska elovna + menopur
Berete nebo pijete behem stimulace nejake proteinaky a jake?
Tak nevím ... mrcha se nerozjela, zatím jen špinění.. 🤦♀️ Injekce mi teda vydali... tak uvidíme..
ahoj holky,takže mám to za sebou!
@hanimili,byla jsem tam brzo, čekání bylo hrozné, navíc vzali ještě jednu paní přede mnou. Vše dopadlo dobře, nachlazení ustoupilo, asi strachem😀, takže narkóza proběhla klasická, po ní mi teda bylo mírně na zvracení a bolest břicha, která zatím přetrvává, trochu jsem zašpinila jinak dobrý. Teda až na ten výsledek....došlo i na slzy. Odsáli mi jen 3 vajíčka.... a teď už je to na nich. Prodloužená kultivace rozhodne. Snad nějaký bobánek vydrží a bude co k zavedení. V pátek dopoledne si mám volat.
Ahoj holky, tak nakukuji po delší době (snazim se vypnout, abych se nezblaznila). Mam za sebou tri tydny cekani na vysledky a jeste tri mě cekaji. Snad se ma ten nas snehulak dobře😊
Dneska jsem 19. den noveho cyklu a strašně mě uz dva dny bolí vajecniky, mam strach, ze se mi tam po odberu udelaly cysty 😕 porad vaham jestli plasit a volat si do caru pro ultrazvuk, nebo doufat, ze to prejde...nechci hystercit😶
@fanunka taky jsem měla enolvu a menopur. Krátký protokol. Nejdřív mi přímo v nemocnici píchli tu Enolvu - jednorázovou injekci fungující týden, pak po kontrole dali na tři dny Menopur- dohromady 600 jednotek. K nim jsem si šplíchala do nosu Synarel. Pak jsem si večer píchla 2x Ovitrelle, den pauza a dnes OPU. Jak máš rozvrženo ty?
@hanimili no neke, ty si měla taky jen 3? ježíš ani nevíš, jak si mě uklidnila, že to ještě nic zlého nemusí znamenat. Ale vydrželo jen jedno, že? 😔 Ale co, kolik jich taky potřebujem, že? Jedno ať se chytne a je vyhráno. Moc ti to přeju. Dnes si teprve druhý den po, že? To čekání, to je děs. Pořád na něco čekáme. Jé, ty si mi ale udělala radost, dodala si mi fakt i energii věřit! Víš jak, šli jsme dnes na opu tři, leželi jsme spolu na pokoji a jedna 15, druhá 11 a já tři. Psycho.
@antoaneta
Jasny zůstalo sice jen jedno ale to vydrželo všechno az do 5dne❤
Ono je je jedno že jedna jich ma 11 další 13 důležité je teď Tech 5 dní a pro všechny stejně,tobe můžou zůstat klidně všechny 3 a kvalitní.
Věřím že za 5 dni budes mít transfer s šampiónem❤
Dnes je to 3 den po transferu.
Dostala jsi léky(Utrogestan,Estroferm)??
Holky, prosím o radu. Kam mám jít jako samoplatce na krev, ale aby mě vzali brzy ráno?!!

@misko5
Tak uvidíš treba si mrne dává na čas❤
Ja jsem zvědavá jak dlouho to vydržím netestit dnes 1 den po transferu ta nevědomost mě zabije😂