Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Ahoj @hanimili a holky,
V pátek jsem si volala na výsledky embryologie no a z mých 3 vajíček, zůstaly 2!!! Pan doktor mi řekl, že jsou krásná, čtyřbuněčná. Zítra teda jdu na 12 hodinu. Řekl mi že doporučuje zavést obě, ale záleží na nás. Nevím, tak nebo tak?, je mi úzko, mám strach. Hlavně aby i zítra tam byly a byly krásné.
@antoaneta já bych zase obě nenechala zavést. Ujistila bych se před transferem zda to jedno je vhodně k mrazeni. Pokud ano nechala bych zamrazit. Pokud ne tak transfer obouch. Kamera v den ET v misce 3. Jedno transformovala a já doufala ze mám dva mrazacky. A ejhle mrazacek jen jeden. Kdybych to věděla ze to jedno mrazeni nedá nechala bych ho taky transferovat.
holky stiluluju - mám dlouhý protokol a mám poslední 2 menopury a břicho tak nějak v klidu - bojím se, že se mi tam nic neděje :( po Elovně a 1. menopuru mě začaly bolet vaječníky, ale už 3. den byl klid max cítím trošku nafouklé břicho, ale vaječníky nebolí achjooo hlavně abych tam vůbec něco měla k odběru :( při krátkém protokolu mě bolely vaječníky i při chůzi a teď nic :(
Tak jedu z dnesni kontroly, spontánní cyklus a na UZ 1 folikul 19mm,
Dostala jsem instrukce: pred 19.hod si udelat ovulacni test, v pripade pozitivity rano volat do CAR a po 10.hodine punkce. Kdyz bude negativni, tak v 19.hod pichnout ovitrelle a punkce ve stredu rano.
Tak jsem zvědavá...
@rosalline Děkuji🌹 Teď jsem dorazila z CARu.Po cystě ani stopa 🙂 Dnes už tedy antikoncepci ne a mám čekat na MS. Jestli se nedostaví do pátku mám hned volat.Doktor mi chtěl stimulaci odložit kvůli provozu ó Vánoce, až na leden😒 Samozřejmě jsem nedočkavá a volal primářce,ta řekla že nejpozději do neděle mám čas.Teď budu čekat a čekat na ,,rudou armádu"🙏
@misko5
@luciebx
@fanunka
@hanimili
Ahoj holky, tak mně ani tak nešlo o promarněnej pokus, protože já už si ho vyčerpala, když jsem šla poprvé, to mi zbyly taky jen dvě a nějak to se mnou tenkrát ani neřešil, prostě řekli že to v mém případě doporučují a já nevěděla, nerozuměla a tak to tedy bylo. Takže na 4tý pokus už nárok nemám. No ale teď už to bylo trochu jiný. Už jedno dítě mám, jsem skoro o 8 let starší a tak jsem řešila i jiné věci. Takže teda jak na to jsme a jak jsem se rozhodla, mám v bříšku jednu prý krásnou blastocystu 1/1, druhou krásnou morulku jsme si nechali nakonec zamrazit. Ale i na klinice jsem se nebyla schopná rozhodnout zda dvě, jak doporučoval embryolog, a nebo jen jednu, jak doporučovala lékařka. Nakonec po pauze na přemýšlení, kterou nám ještě dali, jsme se rozhodli zavést opravdu jen jednu. Ta rizika případných dvojčátek, a obzvlášť v mém případě, nás trochu vyděsila a manžel nakonec rozhodl a já se k němu přidala. Ještě mě to nějakou dobu vrtalo teda hlavou, zda jsem se rozhodla správně a neměla dát fakt dvě, když nám bobánci zbyly, ale teď už celkem dobrý. Teď jsem do sebe hodila na doporučení trochu červeného, a tak trochu odpočívám. Ještě přemýšlím kdy do práce, ale asi se tam otočím na chvilku už zítra a od středy už možná napůl půjdu. Nevím..
Ahoj holky. Dnes mám svůj poslední utz a hrozně se těším až tu princeznu zase uvidím. 😍❤️
Super tak držím palecky už to máte holky za pár.
Snad za pár měsíců budu na tom stejně❤👶
@jeanne_g ty mi mluvíš z duše, já se zase chci dát na háčkování :o). Takže v pondělí už tě to čeká :o), konečně jsi se dočkala :o)))). Budu na tebe moc myslet :o). Já jdu v pátek teprve na první kontrolu. Myslím, že ten fraxiparine beru k tomu estrofemu, v pokynech jsem četla, že by to neměly brát ženy s vyšší srážlivostí krve.
Holky, tak jsme to nestihli, folikul praskl pravdepodobne dnes rano, hodne me pichalo v podbrisku...každopádně zkusime alespoň inseminaci, uz cekam v čekárně. Takze tentokrát mi folikul prasknul nezvykle uz pri 20mm. No telo si to ridilo samo, je fakt, že jsem do nej nedodala ani kapicku hormonů.
Takze u nas tak....
Drzim palce vsem ostatnim...chtelo by to nejake hezke vánoční dárky ❤

@rosalline Ahoj😊 Co bych dala za recept proti strachu, fakt moc nevím, jak se s tím vypořádat. Snažím se nedělat si moc velké naděje a mít nějaký plán B, abych se nezhroutila, když to neklapne. Mluvíme s přítelem o adopci, on se toho boji, já to chápu, ale nechci zit bez dětí. Taky ho skadlim, ze chci dalšího psa, ale vím, ze by to byla jen naplast, ne řešení. Dneska po kamoscine oslavě kocovina jako blázen, si trochu nadavam, ze před transferem bych mela zit zdrave a ne takoveto alkoholove excesy😝 No co, aspoň chmury se trochu rozptylily😀 To máš takovou bolestivou ms? Přeju, ať to brzo přejde a je lip. Fraxik mas preventivně, nebo mas nějaký problém se srazlivosti? Jak často se to píchá? Váhu naštěstí resit moc nemusim, ale nějaké kilicko nahoře po hormonech a kortikoidech asi taky bude. Mno, budu muset vymyslet nějaký plán, jak zaměstnat po transferu hlavu. Budu asi doma, tak budu sit na stroji nebo plést, to jsem nedělala asi tak milion let nebo vlastně pořádně nikdy😀, proste prerod na zenu v domacnosti 😀