icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

hanimili
28. lis 2017

@juliia
Moooc držím palecky treba to tak mělo být😉

rosalline
28. lis 2017

@hanimili taky si myslím, že žena to vycítí :o)) takže 🍀🍀🍀

fanunka
28. lis 2017

@juliia drzim palce

rosalline
28. lis 2017

@juliia to je v prkenné ohradě :o(. Nicméně, moc ti přeji, ať to vyjde s tou inseminací . ....

juliia
28. lis 2017

@hanimili
Děkuji 😘 ...taky to tak beru, .elo se to tak stat...🙂
Drzim moc palecky, at se tvoje podvědomí neplete!🙏😍

@fanunka
Moc diky 😘

@rosalline
No ja to tušila uz kdyz me k ranu budoly bolesti a v cekarne kolem 10.hodiny to uz pichalo jako svina....
Dekuju😘

Jak to máš...uz strihas metr ?🙂

jeanne_g
28. lis 2017

@juliia Fakt prasknul brzo☹ ja mela taky včera 19 mm a předpokládá se ovulace během zítřka, nic zatím nepocituju a to mam i Ovitrelle😊 Ale je dobre, ze tělo takto samo funguje a ze vám hned udělali iui, budu držet palce

rosalline
28. lis 2017

@jeanne_g a co kdybys otěhotněla do pondělka?

jeanne_g
28. lis 2017

@rosalline To bude cepic a sal a nebo jinejch vytvoru, u me těžko říct, co z toho vyleze 😅 Fraxik mam nakonec pichat od soboty. Včera jsem byla na intralipid, dneska ovitrelle, od zítřka utroš. Mno, tak uz to máme za pár. Kdy jdeš na kontrolu?

jeanne_g
28. lis 2017

@rosalline Tak to se nezisti😃 Leda kdybych pak čekala dvojvajecny dvojcata😃 Šance je pramala, ale stejne pojistime dneska večer 😃

juliia
28. lis 2017

@jeanne_g
No me Dr. říkal 19-20mm vcera v 8 hodin rano a praskl s nejvetsi pravděpodobností dnes dopoledne v čekárně...proste smula no😕
Ale beru to sportovne...ze si mi to telo ridi samo a asi vědělo proc uz prasknout...ovulacni test jsem mela pozitivni uz včera v 10 dopoledne, kdyz jsem prijela domu a vecer se mi to jen potvrdilo.

Fakt to muselo být tesne pred, protože kdyz ho pred OPU Dr. hledala na UZ, tak mi vlevo zmackla břicho a vyjekla jsrm bolestí...bylo to tam hrozne citlive

volfici
28. lis 2017

@juliia to je pech teda... Ale tak se třeba povede to IUI, moc držím palce 🍀

lijurena
28. lis 2017

@rosalline Ano, přesně tak...už jsem koukala na babské rady jak ji ,, přivolat". Takže budu spát s termolahví na podbřišku🙂 Né,tak uvidíme no,ale jsem jak na jehlách ☹ od včera snad uběhnul měsíc. Jak to pokračuje u Tebe?

sticker
lijurena
29. lis 2017

@juliia To je mi líto☹ Hlavně, že to bereš sportovně 😃 Já první nezdařený pokus obrečela a byla jsem mimo... Teď vím, že to byla chyba ☹ Hlavní je psychika...

rosalline
29. lis 2017

@jeanne_g já právě o tom přemýšlela, jestli se v tomhle období snažit nebo ne .....tak tedy taky budu :o). holka tobě se to blíží mílovými kroky :o))) Já jedu v pátek na kontrolu a pak máme vánoční večírek.....všechno se mi to prolíná...když mě budou transferovat, tak budu mít závěrku...nevím, jestli nepůjdu do práce o víkendu, abych si ji předpřipravila a mohla si vzít po transferu dovolenou...

rosalline
29. lis 2017

@lijurena já právě stimuluji na KET. Už mám po ms a v pátek jdu na kontrolu, jak mi roste sliznice atd., asi se rozhodne i, kdy bude transfer......

rosalline
29. lis 2017

@juliia při tom v návodech na ovulační testy je napsáno, když se ukáže pozitivní test, očekávejte ovulaci v příštích 36 hodinách..

luciebx
29. lis 2017

@juliia to je mi líto. Ono tělo ví co děla.

juliia
29. lis 2017

@rosalline
Ja dostala test z CAR a tam bylo napsáno, že ovulace proběhne za 24 až 48 hodin po pozitivnim testu. Coz je teda v tomhle pripade velke časove rozpětí. U me to bylo snad téměř presne za 24 hodin.😂
Ale i dr. na sale rikala, že jestli byl den pred 19-20mm a ja bez hormonu, tak se to stava casto.
Priste mam prijit pry uz 7.-8.DC, 10.den uz bylo moc pozde.
No kdyby byla OPU brzy rano, tak se to asi stihlo...ale to je kdyby

Tak budu drzet palce na kontrolu at je vsechno v pořádku a vse smeruje zdarne k transferu👍

juliia
29. lis 2017

@luciebx
Dekuju😘
Jednou to vyjde.🙂

luciebx
29. lis 2017

@juliia vyjde. Věř ❤️

fanunka
29. lis 2017

Takze v pondeli punkce.ode dneska do patku mam 4x zvysene davky menopuru. Myslela jse za na punkci pujdu v patek :( achjo to budou nervy pres vik :(

koudelka82
29. lis 2017

@juliia Ahojky, To me mrzi, ze folik prasknul:( Budu drzet pěsti, Aby IUI vyšlo 🙂

@rosalline , @jeanne_g holkyyy, tak už se Vám to pomalí blíží 🙂 Myslím na Vás a budu se těšit na zprávy! teď to určitě vyjde ❤🤰

Která z Vás tady psala, ze užívá kontryhelovy caj? Chci si taky objednat, ale nevím, jestli primo caj v sáčcích nebo sypanou bylinu... ale to je asi jedno, ze ? Nebo ještě přemýšlím nad kapkami Gynex.

evik19
29. lis 2017

Ahoj holky, setkaly jste se už někdy s tím, že by vám odložili KET, protože máte špatnou strukturu sliznice? Mně dnes 12 DC doktor sdělil, že výška sliznice ok, ale struktura je homogenní, takže mi transfer neudělají a uvidí se příští měsíc. Pokud by to bylo zase špatný, tak hysteroskopie. Jsem z toho špatná, těšila jsem se, že půjdu za týden na to a místo toho je všechno zase špatně☹

lijurena
29. lis 2017

@rosalline tak to držím palce,ať to vyjde 🍀🍀🍀🍀 To čekání je úmorné ... Já mám strach, že MS snad ani nedorazí.Kolik si dáš mrazáčků?

antoaneta
30. lis 2017

@hanimili ahoj, jak se ti daří? Počítám dobře, dnes si už 10tý den? A co testování, pořád se držíš a nee? A co ty tvoje nevolnosti, myslíš, že to teda vyšlo? A jak to bylo u tebe v prvních dnech, nějaký zavrtávání, cítila jsi něco, břicho, nebo tak něco, nebo celou dobu nic, až teď?

hanimili
30. lis 2017

@antoaneta
Ahojky ano dnes jsem.10 den po transferu.Jinak od začátku me bolí prsa a mám je o dost větší ale přikláním to k Tem hormonum co do sebe furt tlačim🙂
Jinak píchani ve vajecnicich a jsem nafoukla vždy večer.
Dnes ráno motani hlavy a nevolnost se stupňuje.
Takže stoho mám dobrý pocit a cítím že to fakt vyšlo👶❤
A netestovala jsem a ani nebudu to už do pondělka vydržím❤
A co ty jak je???

fanunka
1. pro 2017

Ať už je pondělí odpoledne!!!! achjooo to bude dlouhý víkend......

hanimili
1. pro 2017

@fanunka
Tak to máme stejne čekání akorát ja se dozvím jak dopadl transfer.
Neboj ten vikend uteče jak nic držím palecky at je jich co nejvíc❤

fanunka
1. pro 2017

@hanimili hmmm na ultrazvuku jich viděli 8 a 8 to by bylo super kdyby se povedlo odebrat všechny a byly zralé!! ufff. Minule jsem měla 5 a 5, ale do jednoho vaječníku se jim nepovedlo dostat takže 5 jich zůstalo ve mě 😢

hanimili
1. pro 2017

@fanunka
Já měla jen 3 a zůstalo jen jedno.A spousty malejch ani nevím jestli tam zůstali.
Tak snad ten jeden bojovník co je ve mě se pořádně uhnízdil ta představa jít na to vše znovu je šílená.
Nezbývá než doufat a věřit že nám to dobře dopadne ❤

Strana