Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@satinem tak vcera jsem volala do Pronatalu a pry - zavolejte si ve ctvrtek, vsechno se kultivuje, nic vic nevim. Docela me to zaskocilo :/ Mam si prakticky volat v den transferu v 8, jestli tam mam vubec jit a v kolik... zkusim jim zavolat jeste zitra, neda mi to
@vigier1204 jeje to je teda pristup....tak oni na ne koukaji treti den ne a potom az sesty myslim. Tak drzim pesticky, at je jich co nejvic dobrych a sikovnych. Zitra teda na et jo? To je blbej pristup tohle, asi bych jim to rekla....jako platis nemale penize a zaslouzis si to vedet❤ je jasne ze je neotviraji kazdy den, ale muzou ti to snad vysvetlit a ne te takhle nechat
@satinem uz jdu zitra na ET, delaji ho 5 den po odberu. Vcera jsem jim volala a pani mi rekla, at jsem trpeliva, ze se vse kultivuje jak ma a ze takvouhle informaci nemuzou rict po telefonu. :/ Rikam si, ze kdyby tam nebylo nic, ze mi asi reknou. Hlavne ani nevim jak dlouho mam brat ty leky po odberu / Prednison a Utrogestan /... Ale zase jsem se trochu uklidnila a ted vlastne neresim kolik se uchytilo atd, proste uvidime zitra. Mozne je to jejich taktika 🙂
@vigier1204 jioo do hlavy jim clovek nevidi, to je pravda. Asi chteji aby si se zbytecne nenervila. Kdyby nezbylo zadne, tak ti to asi reknou. Leky by jsi mela.mit rozepsane ve stimulacnim protokolu, mas ho?
Devacata, velike zklamani dnes....embryo i pres krasny start odeslo 😔asi se mu tam nelibilo, nebo nevim. Rikala doktorka, ze to vypadalo krasne nadejne ale ze se to obcas stava a proto,ze je lepsi delat ten test radeji pozdeji nez driv....tim myslela i tu krev. Mam se rozmyslet jestli chci jit uz hned dalsi cyklus nebo az pozdeji. Stale vaham 😕
@satinem To mi je lito :( Kdyz ne ted, tak priste...
@vigier1204 snad ano....mam uz jen jedno embryo v zaloze :( jen nevim proc mi prestalo rust hcg, nevim zda jsem neco pokazila nebo jestli to proste byl spatny rust
@satinem urcite jsi nic nepokazila. Takhle nad tim vubec nesmis premyslet, proste to vyjde priste. Je to tezky takhle pod dohledem, no... Dejte si pauzu a zkuste to pozdeji? I 1 se pocita 🙂 Drzim palce, urcite to vyjde priste!
@vigier1204 jsi hodna dekuji, domluvili jsme se, ze do toho jdeme hned znovu a tentokrat nebudu pracovat a nebudu nikde trajdat. Ja jsem totiz strasne ziva a miluju svoji praci. I kdyz je stresujici a narocna na cestovani, tak lepsi praci neznam. Takze musim po dalsim preatat na chvíli pracovat a budu doma v klidu a pohode....maximalne tak na zahradku a tam relaxovat ;) chceme ho tam rovnou fiknout, at pripadne zvladneme dalsi cely ivfko znovu. Jsme dva blázni asi😈
@vigier1204 ja totiz resila praci celou dobu a asi pak devaty den nebo osmy jsem hned jela do terenu....no a paj jsem jela na svatbu, tam jsem cely den mrzla a promokla. Vis tak jsem si rikala jestli jsem si to tim nepohnojila😨
@satinem ahoj, to je velka skoda a vubec nejsi blazen, taky bych do toho sla hned, prijde mi to jako nejlepsi lecba😉 uplne stejne jak ty premyslim, co delat a co uz ne... Jsem ucitelka, taze ted povinna dovolena, ale ja se nezastavi. Asi prohlasim plevel ve skalce za kytky a krmivo pro srnky, aspon maj sousedky koho drbst 😝
Jinak od po deli pichame, teda manzel picha, je se cpu cokoladou (budu mit cokovajca). V pondeli jsem teda jela do Pronatalu se strachem, jednak stale jeste spinim po MS a taky me zas zacalo bolet bricho, jako by mi zas rostly ty endom.cysty. Ale Mudr rikala, ze neva, ze to je v pohode. Ted jsem zvedava na pondeli- 1.kontrola.
Asi jsem tady posledni, co? Vy uz vsechny odebirate, nebo kultivujete...
😂cokovajca.....to si me pobavila. Ja to vcera obrecela uplne hrozne moc, ale dneska uz vse ok. Uz chci menstruaci a chci jit znovu😇presnr jak rikas, pekne klid a zadne litani a prace. Je strasne tezke vypnout a nepracovat....musime se ale soustredit a jit za mimcem....práce se bez nas nepotenti. Hele a na sousedky hod bobek😂takovy babizny znam velice dobre, vsak on jim ten plevel neuskodi hele😝moc drzim pesticky at mas vajicek vic jak cokoladovej velikonoční zajicek❤urcite jich bude požehnaně, kdyz manzel tak pekne picha❤nutne potrebuji menstruaci😂👏
Holky tak jsem tady zpet.. po dlouhem cekani na vysledky genetiky to vypada nadejne. Zitra nebo v sobotu cekam mrsku a pak uz zacinam.. uz abych to mela za sebou..
@satinem presne, vubec nejsi blazen! Mela bych to stejne nejspis 🙂 my dnes byli na Et a z 8 vajicek mame 8 embrii 🙂 takze radost velika! Akorat doplaceni za mrazeni nas vydesilo. 5.8. mam delat test, tak jsem zvedava, jestli to tak dlouho vydrzim :P a drzim palce ;) statisticky je druhy pokus jistota 🌸
@vigier1204 supeeeer.....tak se pekne hod do klidu a odpocivej❤🤰at ma prdola klidek na uhnizdeni. Teda osm embryi, to je krasna prace 🙏to mas do zasoby teda krasne❤myslis ze druhy pokus bude jistotka jo....no doufam zr ano., budu mit klid a pohodu👏
@satinem dekuji 🙂 odpocivas hezky a uzivam si, ze nic nemusim delat. Teda nic narocnyho 🙂 🐒 Preji hezky vikend a at nam to vsem klapne! 🙂
👍👶tobe take krasny vikend
❤🤰hezkyyy krasne hodnoty....vidis a to uz si ani nedoufala😘moc gratuluju maminko❤
Tak jsem druhy den po ET a pri dosedani me boli v podbrisku, nevim jestli to neni jeste po OPU - bolelo me to docela dlouho... mely jste to taky? Snazim se vic odpocivat, cist si, kouknout na tv, pomaly prochazky se psem. Ale jinak doma funguji - varim, peru, nadobi. Jen netaham nic tezkyho. Snad to staci a nebudu zklamana. Test mam delat az 5.8., to urcite nevydrzim :/

@vigier1204 hahaha anglicky a fish and chipsy 😂😂😂 som sa nasmiala 😁😁😁